vineri, 22 iunie 2012

EFECTELE DRAMATICE ALE VACCINURILOR FACUTE IN COPILARIE ,AU FOST CONFIRMATE PRIN STUDII !! TOTUL ESTE INSA LASAT IN UMBRA....


Temerile au fost confirmate pentru cei care se tem sa-si vaccineze copii.Recent,s-a realizat un studiu larg la care au contribuit si alte studii independente in cadrul carora au fost comparati copii vaccinati si cei nevaccinati.Rezultatul studiului a fost unul socant: copii vaccinati au de 2 pana la 5 ori mai multe alergii decat cei nevaccinati.

       Principalul studiu a fost pornit de un celebru homeopatist german,Andreas Bachmair ,care a dorit sa verifici rezultatele deja stabilite in urma unui alt studiu realizat pe un esantion de 17000 de subiecti pana in 19 ani,realizat de catre  de KiGGS (O institutie germana). Rezultatele au fost identice.Bineinteles insa ca nici unul dintre rezultate nu a fost preluat de Media sau de Organizatia Mondiala a Sanatatii.De ce ? Pentru ca nu se doreste o astfel de comparatie pentru a nu se deconspira cumva adevaratul rol al vaccinurilor,stopandu-se astfel mania vaccinarilor.

Teste realizate s-au axat pe detectarea unor boli ca astmul,bronsita cronica,epilepsie,tulburari de somn,enurezis,hiperactivitate,migrene,depresie sau dislexie.S-au constatat diferente dramatice.De exemplu,numarul celor bolnavi de astm dintre cei vaccinati ,a fost aproape cu 25% mai mare decat la cei nevaccinati.Intr-un studiu separat realizat in Noua Zeelanda pe un esantion de 245 de familii si 495 de copii,s-a constatat ca cei nevaccinati au intampinat mult mai putine probleme de sanatate specifice varstei,decat cei vaccinati.


      
Asa cum preciza si doctorul Rares Simu, renumit imunolog, alergolog, homeopat:"Ceea ce nu se cunoaste despre vaccinuri, in primul rand, este ca ele au o actiune pe termen lung… Unul dintre motivele scaderii imunitatii il reprezinta vaccinarile multiple."Vaccinarea e cu mult mai grava decat faptul ca ne slabeste sistemul imunitar, ci implica o distrugere cu voia noastra a trupului daruit de Dumnezeu prin natura...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu