marți, 7 august 2012

CUM SE FACE SIMTITA PREZENTA EXTRATERESTRILOR PE PAMANT? - MESAJ SFATUITOAREA

Cu totii ne intrebam daca au venit extraterestrii pe 4 august si mai ales ne intrebam unde au venit, ca noi nu i-am vazut. Da, este adevarat ca prezenta OZN-urilor a fost semnalata pe ici pe colo, dar nu asa de important cum ne asteptam.
Oare chiar asa ar trebui sa fie? Sa coboare ET pe stadionul din Londra in timpul JO ca noi sa credem ca ei exista si ca ne viziteaza de mult mai mult timp decat ne putem noi inchipui?
Prin informatiile pe care le-am primit in urma cu ceva timp, am inteles foarte clar cum sta treaba si de fapt totul era foarte logic.
Extraterestrii nu au incetat, de fapt sa vina pe Pamant niciodata si sa " supravegheze" evolutia noastra aici.
Intotdeauna ei au avut aici oameni  prin care au actionat si au incercat sa intervina atunci cand au considerat ca este nevoie si ca lucrurile au scapat de sub control.
Acesti oameni sunt cei care au pastrat in ADN-ul lor gene de la primii colonizatori ai Pamantului. Ei nu se cunosc intre ei, dar isi indeplinesc misiunile pe care le primesc, pentru ca lucreaza in slujba binelui si a iubirii si nu pot face nimic rau. ADN-ul lor este modificat fata de al nostru si se poate spune ca sunt un hibrid uman. Sunt un exemplu a ceea ce noi voi fi sau unii dintre noi au ajuns sa fie deja.
Asa se intampla ca tot citim stiri despre arestari si asa se va putea indeplini curatarea societatii umane si a planetei de cei care in momentul de fata zic ca ne conduc si in fata carora presedintii si guvernele fac de zor "temenele" .
Noi trebuie sa ne facem treaba noastra prin pastratea unor vibratii inalte si sa incercam in continuare sa vedem adevarul din " spatele usilor inchise" sau mai bine zis, din " spatele plafonului de nori", sa nu ne indoim ca ei sunt aici si ne ajuta in indeplinirea scopului cel mai mare al vietii noastre: TRECEREA SPRE ALTA DIMENSIUNE MAI INALTA A CAT MAI MULTOR OAMENI.

INFORMATII PRIMITE DE LA INGERI 

Scris de Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu