joi, 6 septembrie 2012

Horoscop: Ce iti rezerva anul 2013?


Afla ce ti-au pregatit astrele pentru urmatorul an in functie de zodie.
Berbec
Anul 2013 va fi un an dinamic pentru Berbec din toate punctele de vedere. Rolul tau in societate si in familie va fi consolidat, iar relatiile cu persoanele din jur vor fi foarte bune. Este posibil ca singuratatea sa isi faca loc in viata ta, asa ca foloseste acea perioada pentru a iti gasi linistea interioara si a hotari ce vrei de la viata.
Pe plan sentimental toate lucrurile vor merge bine in 2013. Daca ai rabdare si ramai pe pozitii, atunci ai sanse foarte mari pentru a iti gasi partenerul perfect. Conteaza foarte mult sa stii ce iti doresti in dragoste. Nu actiona ci, mai degraba, incearca sa convingi prin rabdare si astfel vei castiga atentia partenerului tau. Elimina gandurile rele si incearca sa spargi zidul format intre tine si partenerul tau.
Foto: Shutterstock.com
Taur
Pentru tine anul 2013 se anunta a fi unul incarcat cu bucurii si surprize placute din toate partile. Incearca sa profiti la maxim de creativitatea ta pentru a te afirma pe plan profesional. In general, vei avea o viata linistita, insa fericita. Iti vei indrepta atentia catre lucrurile care iti plac cu adevarat si vei face ceea ce te pasioneaza. Vei avea parte de mai multa libertate si independenta, asa ca profita de acest an.
Iti doresti un an plin de realizari pe toate planuri. Se pare ca astrele sunt de partea ta deoarece chiar si in ceea ce priveste relatia cu partenerul, visele iti vor fi indeplinite. Daca esti singura inceputul anului este perioada perfecta in care iti poti gasi un partener. Daca esti deja intr-o relatie, in acest an vei fi mult mai apropiata de partener. Rabdarea este cheia care pastreaza fericirea in relatii. Lasa armonia sa se instaleze in relatia ta si ai incredere in partener.

Gemeni
In anul 2013 vei fi capabila sa iti consolidezi planurile si eforturile. Vei avea posibilitatea sa iti indeplinesti visele in acest an. Pozitiile planetelor te vor ajuta foarte mult, iar tu vei putea sa iti atingi obiectivele in viata. In vara anului 2012 vor exista mici probleme pe plan financiar, insa nimic care sa te sperie sau sa nu aiba rezolvare.
In ceea ce priveste planul sentimental, anul 2013 va fi un an in care sentimentele tale vor fi mult mai stabile decat in anii precedenti. Tu vei putea sa iti exprimi dragostea si afectiunea pentru partener si vei fi libera sa spui ce gandesti cu adevarat. Daca nu esti implicata in nicio relatie, nu-ti face probleme. Cupidon are indreptate toate sagetile asupra ta asa ca sa nu te sperii daca te indragostesti la prima vedere.
Rac


La tine ideile si sentimentele au continuitate de la an la an. De aceea tot ceea ce ai incercat sa faci in anul acesta, insa ai esuat, va avea rezultate foarte bune in 2013. Succesul va veni si in casa ta, asa ca obisnuieste-te cu el deoarece nu va pleca foarte curand. Vei avea destul de multe oportunitati pentru a face ceea ce iti doresti. Cele mai importante proiecte ale tale vor fi apreciate de intreaga lume. Nu fi nostalgic in ceea ce priveste trecutul, traieste in prezent si gandeste-te la viitor deoarece te asteapta o viata frumoasa.

In acest an astrele sunt de partea ta in ceea ce priveste viata sentimentala. Asigura-te ca oferi libertate deplina partenerului si ca nu depinzi numai de el. Ai incredere in relatia ta si in tine. Daca inca nu esti intr-o relatie, nu-ti face probleme. Continua sa speri deoarece viitorul partener este mai aproape decat crezi.

Leu
Anul 2013 este unul deja aranjat pentru tine: ai planuri programate si idei marete pe care astepti nerabdatoare sa le pui in practica. Relatiile cu persoanele din jurul tau se vor imbunatati considerabil viitorul an. Vor exista cateva momente de incertitudine si de melancolie catre jumatatea anului, insa nu te pierde cu firea. Vei avea numeroase ocazii pentru te relaxa si a te simti bine.
In ceea ce priveste planul sentimental, viata ta se va schimba considerabil, spre deliciul tau. Asculta-ti partenerul in momentele dificile si, cel mai important, ia in considerare si parerea lui. Planetele vor lucra pentru tine, incat pozitia acestora iti va oferi liniste in suflet si pasiune in relatie. Daca esti singura, anul 2013 este unul potrivit pentru a iesi la vanatoare. Daca vei avea incredere in tine, este posibil sa iti gasesti partenerul potrivit.



Fecioara
Pentru Fecioara 2013 va fi anul in care va trebui sa decida ce isi doreste de la viata. Vei fi intotdeauna pe fuga, va trebui sa iei decizii rapide, insa nu iti face probleme: vor fi doar cateva perioade in care vei gresi. Pe ansamblu, 2013 va fi anul in care te vei descurca mult mai bine decat in anii precedenti. Actiunile tale vor fi constructive, chiar daca mediul in care vei lucra va fi unul destul de dificil.
Viata ta sentimentala va atinge un nou record in acest an. Vei avea foarte mult timp liber la dispozitie, pe care vei incerca sa il dedici partenerului tau. Este momentul sa aveti o discutie serioasa, sa lasati deoparte ambitia si sa stabiliti ce va doriti unul de la celalalt. Va fi un an in care te vei apropia de partener si iti vei da seama cat de mult inseamna el pentru tine. Dca nu esti inca intr-o relatie, sfarsitul verii este perioada perfecta pentru a porni la vanatoare de iubiti.

Balanta


Anul 2013 va fi un an in care vei progresa foarte mult din toate punctele de vedere si pe toate planurile. Iti vei face ordine in idei, iti vei planifica viata, iti vei analiza visele si iti vei alege drumul pe care vrei sa il urmezi si care crezi ca te face fericita. Inceputul verii va fi o perioada in care vei duce lipsa de inspiratie, asa ca cel mai bine este sa intri in contact cu persoanele din jurul tau, sa ceri ajutorul prietenilor si al familiei pentru a trece cu bine peste acel moment dificil.

In ceea ce priveste viata sentimentala, aceasta se va situa cu mult peste linia de plutire. Vei avea posibilitatea sa discuti deschis cu partenerul tau. Dragostea si sentimentele pe care le ai iti vor influenta deciziile asupra personalitatii tale emotionale. Evita sa faci gafe majore in relatie in acest an. Mai degraba, depune eforturi pentru a readuce armonia in cuplu si aminteste-ti ca increderea este cheia pentru o relatie fericita.

Scorpion


Anul 2013 te va ajuta sa reiei lucrarile pe care le-ai lasat balta in anii anteriori. Acesta va fi un an destul de dificil, in care vei fi pusa la multe incercari si ispite. Pentru a depasi momentele dificile este foarte important sa te linistesti, sa te relaxezi si sa analizezi de doua ori problemele inainte de a actiona. Latura creativa te va ajuta foarte mult, iar prietenii si familia iti vor sari in ajutor.

In ceea ce priveste viata sentimentala, vei avea parte de foarte multa adrenalina pe acest plan. Relatia cu partenerul se va mentine pe linia de plutire, insa vor fi numeroase tentatii exterioare care iti vor atrage atentia. Gandeste-te la ceea ce iti doresti de la partenerul tau si analizeaza la rece relatia pe care o ai cu acesta: esti fericita? Conteaza foarte mult sa fii sincera cu tine si sa iei decizia care te multumeste.
Sagetator
Anul 2013 este un an prolific pentru tine. Toate obstacolele si problemele care iti dadeau de furca in anii anterior vor disparea. Tu vei fi mult mai optimista si vei avea posibilitatea sa te bucuri de viata. Toate restrictiile, situatiile conflictuale, constrangerile de care ai avut parte vor disparea. Spre sfarsitul anului, va exista o mica incetinire in ceea ce priveste viata profesionala, insa nu iti face probleme. Nu este nimic care sa nu aiba rezolvare.
Pe plan sentimental, anul 2013 va fi unul destul de stabil. Relatia ta va rezista in ciuda faptului ca tu si partenerul nu va intelegi atat de bine. Astrele te ajuta in dragoste astfel ca nevoile tale emotionale vor fi indeplinite intr-un mod cat mai subtil. Pentru a fi fericita, arunca toate mastile pe care le-ai purtat in ultima vreme si arata-ti adevarata personalitate. Vor exista modificari de baza in relatia ta in a doua jumatate a anului.

Capricorn
Anul 2013 va fi un an care te va ajuta sa iti schimbi parerea pe care o ai asupra mai multor aspecte ale vietii. Vei putea sa iti diversifici prioritatile tale si vei avea timp sa te relaxezi si sa petreci timp cu propria persoana. Planetele iti promit foarte multe beneficii in ceea ce priveste viata profesionala, asa ca bucura-te de aceasta perioada si profita de banii pe care ii castigi.
In ceea ce priveste viata sentimentala, usa ta va fi larg deschisa intreaga perioada a anului. Astrele te vor ajuta foarte mult pe acest plan. Daca deja esti intr-o relatie, nu va fi o transformare totala in viata de cuplu, ci doar vei stabili alaturi de partenerul tau anumite prioritati. Vei avea posibilitatea sa iti exprimi sentimentele si poftele interioare mai des. Pentru ca relatia sa functioneze, incearca sa nu ascunzi nimic de partenerul tau.

Varsator
Anul 2013 va fi un an foarte pasnic si senin, in care vei avea timp sa iti pui in ordine viata. Vei putea sa lasi in urma trecutul, bucurandu-te de prezent si concentrandu-te asupra viitorului. Aceasta va fi o perioada de posibilitati uriase, cu oportunitati vaste, care iti pot schimba radical viata. Asigura-te ca actiunile tale impulsive nu iti vor distruge relatiile pe care le ai cu persoanele din jurul tau. Acest an va fi unul destul de exigent, in care vei avea de lucru pe toate planurile vietii.
In ceea ce priveste dragoste, 2013 va fi un an care iti promite fericire generala si multumire in viata sentimentala. Scapa de griji si de remuscari, arata-ti sentimentele si renunta la teama de a fi fericita. Bucura-te de relatia pe care o ai si de partenerul tau. Fii tu insati, arata-ti adevarata fata. In cazul in care esti singura, acest an va fi unul plin de emotii si de pasiune, insa nimic concret: relatii trecatoare, aventura, flirt, distractie.
Pesti
Anul 2013 va fi un an foarte bun pentru Pesti. Vei face numeroase progrese pe plan profesional, vor exista foarte multe oportunitati de colaborare si vei avea posibilitatea sa stabilesti conexiuni foarte bune cu persoane importante, care vor juca un rol important in viata ta. Nivelul de incredere in propria persoana va creste considerabil. Vei fi capabila sa elimini toate obstacolele care vor intra pe drumul tau.
In ceea ce priveste dragostea, anul 2012 va fi un an de euforie. Satisfactie, distractie, aventura, flirt si mult optimism. Daca nu esti intr-o relatie, nu te astepta sa iti gasesti sufletul pereche in aceasta perioada, insa chiar daca relatiile pe care le vei avea vor fi de scurta durata, vei avea posibilitatea de a fi fericita. Daca esti intr-o relatie, atunci ai nevoie sa petreci putin timp singura, sa iti faci ordine in idei si sa afli ce iti doresti cu adevarat.
Foto prima pagina: Sxc.hu




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu