joi, 6 septembrie 2012

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie

Horoscopul Sanatatii in Luna Septembrie 2012 rezerva pentru fiecare zodie previziuni destul de bune, astfel incat cea mai mare parte din zodii sunt avantajate ca sanatate la inceputul toameni.

HOROSCOPUL SANATATII SEPTEMBRIE 2012: BERBEC

Horoscopul sanatatiii se anunta pozitiv pentru nativii Berbec in luna septembrie, iar prima jumatate a acestei luni este exceptionala pentru nativii Berbec.
Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Energia, pofta de viata, rezistenta la stres sunt cateva din beneficiile care ii ajuta pe Berbeci sa aiba o sanatate de fier pana pe 15 septembrie.
Nici a doua jumatate a lunii septembrie nu se anunta tocmai rea daca stim sa privim jumatatea plina a paharului. Desi va veti simti solicitati si mereu contra cronometru, totusi aveti suficienta energie sa faceti fata provocarilor.
Daca suferiti de anumite boli sau aveti simptome mai discrete sau mai importante care nu va dau pace, atunci in a doua jumatate a lunii spetembrie este cazul sa mergeti la doctor. Aceasta pentru ca astrele va favorizeaza si va ajuta sa nimeriti la locul potrivit, in momentul potrivit, la medicul potrivit pentru a va rezolva orice problema de sanatate.
Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Daca doriti sa conceptei un copil, luna septembrie este propice pentru nativii Berbec – desigur, ne referim la femei aici.

 

HOROSCOPUL SANATATII SEPTEMBRIE 2012: TAUR

Horoscopul sanatatii pentru nativii din taur anunta si bune si rele in luna septembrie 2012. Desi inceputul lunii septembrie este un pic cu stangul din punct de vedere al sanatatii fizice si psihice, a doua jumatate a lunii aduce insa numai vesti bune.
Cum spuneam, prima jumatate a lunii septembrie aduce riscuri de accidente pentru nativii Taur, asadar va recomandam prudenta in tot ceea ce faceti: aveti grija cum manevrati ustensilele de bucatarie sau de munca, atentie cand conduceti, uitati-va bine pe unde mergeti si aveti grija ce beti si ce mancati.
Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Desi mici accidente pot sa apara, acestea nu va opresc din energie si din dorinta de a face sport, de a iesi din rutina. Energia fizica si psihica va sustine inclusiv pofta de drumetii.

A doua jumatate a lunii septembrie se anunta plina de energie, forta si rezistenta la stres pentru nativii Taur. Sunteti optimisti, veseli, iar organismul functioneza asa cum trebuie la inceputul toamnei.

 

HOROSCOPUL SANATATII SEPTEMBRIE 2012: GEMENI

Horoscopul sanatatii se anunta optimist si pentru nativii Gemeni, cu toate ca mici riscuri de sanatate exista in luna septembrie.
Astrele va asigura o energie debordanta, insa aceasta forma fizica si psihica va predispune la excese: va implicati in tot soiul de activitati care va pot suprasolicita si va pot obosi.
Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Exista in luna septembrie si riscul unor boli acute, care trec repede – sau a unor mici accidente, care insa trec fara sechele.

Din punct de vedere psihic sunteti foarte bine aspectati, veseli si optimisti, asa cum va este si zodia de altfel.

 HOROSCOPUL SANATATII SEPTEMBRIE 2012: RAC

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Si pentru nativii Rac Horoscopul Sanatatii aduce previziuni bune, dar si unele delicate.

Desi sistemul imunitar al nativilor Rac nu nu functioneaza tocmai culminant, totusi aveti suficienta energie. Va doriti miscare, schimbare, parca organismul dumneavoastra se bucura ca a scapat de caldurile suparatoare si se poate bucura de sporturi in aer liber si miscare in natura.
Dati curs acestor dorinte interioare pentru ca miscarea este cea care va va proteja de boli in aceasta luna si va va mentine tonicitatea organismului.
Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Starea psihica este una buna. Nativii Rac sunt rezistenti la stres, au multa energie, sunt curiosi si intreprinzatori. Daca va veti feri de accidente si nu veti face excese alimentare luna septembrie va fi una excelenta pentru voi din punct de vedere al sanatatii.

 

HOROSCOPUL SANATATII SEPTEMBRIE 2012: LEU

Horoscopul sanatatii in luna septembrie 2012 se anunta bine aspectat.
Singura slabiciune care va poate perturba sanatatea este toleranta mare in fata ispitelor. Daca veti rezista sa nu faceti excese alimentare si sa nu va expuneti neexplicat in fata unor pericole, atunci luna septembrie se anunta excelenta pentru voi, mai ales din a doua jumatate.
Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Mental nativii Leu sunt foarte bine aspectati, aveti multa energie psihica si idei excelente care va ajuta sa dobanditi o stare de bine si sa faceti fata fara probleme stresului de zi cu zi.

Fizicul va ajuta, aveti un sistem imunitar puternic ce va fereste de boli in aceasta luna. Este recomandat sa faceti miscare in aer liber, vremea va permite si va veti simti organismul revigorat.

 

HOROSCOPUL SANATATII SEPTEMBRIE 2012: FECIOARA

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Luna sptembrie se anunta excelenta pentru nativii Fecioara din punct de vedere al sanatatii.

Aveti un sistem imunitar puternic, sunteti plini de energie, iar bolile stau departe de voi.
Daca suferiti totusi de boli cronice, veti simti o ameliorare cel putin in prima parte a lunii septembrie.
Sunteti relaxati si aveti forta de munca. Incepeti astfel toamna intr-un mod energic, optimisti si rezistenti la stres.
Este posibil ca in a doua jumatate a lunii septembrie sa suferiti accidente usoare, de aceea noi va recomandam prudenta, in special la volan.

HOROSCOPUL SANATATII SEPTEMBRIE 2012: BALANTA

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Horoscopul Sanatatii se anunta a fi unul delicat pentru nativii Balanta in luna septembrie.

Prima jumatate a lunii este mai slab aspectata, este posibil ca nativii balanta sa suporte o serie de neplaceri in ceea ce priveste sanatatea. Aceste neplaceri nu sunt grave, nu lasa sechele pe timp lung, insa ii supara pe nativi si le cereaza o stare de tensiune psihica.
Este recomandat sa va ingrijiti in primele doua saptamani ale lunii septembrie pentru a va reface, caci organismul este putin secatuit de energie. Menajati-va, dormiti suficient, mancati sanatos si atat cat simtiti nevoia, nu va infometati, aveti nevoie de calorii pentru a va mentine tonusul.
Din punct de vedere psihic sunteti tensionati, nervosi, obositi si aveti nevoie sa va relaxati, sa va odihniti.
A doua jumatate a lunii septembrie se anunta mai buna din punct de vedere al sanatatii, astfel ca incepeti sa va recapatati energia. Este posibil ca activitatile de zi cu zi sa va suprasolicite, insa starea de sanatate se amelioreaza substantial.
Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Consluzionand, luna septembrie este una a ingrijirii personale, menajati-va sanatatea, odihniti-va, acordati-va mai mult timp necesitatilor personale.

 

HOROSCOPUL SANATATII SEPTEMBRIE 2012: SCORPION

Horoscopul Sanatatii se anunta cu bune si cu rele pentru nativii Scorpion. Desi luna septembrie este mai bine aspectata decat luna precedenta din punct de vedere al sanatatii, totusi exista loc si de mai bine.
Psihic dati dovada de mai multa energie, insa starea de suprasolicitare persista cel putin in prima jumatate a lunii. Odihniti-va mai mult, gasiti timp sa va rasfatati si sa va reincarctai „bateriile”.
Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Atentie, nu faceti excese de niciun fel macar in prima jumatate a lunii spetembrie pentru ca sunteti predispusi la accidentari de tot soiul.

Atentie si la alimentatie – starea de stres si suprasolicitarea prelungita va pot decatui de puteri, asadar daca nu aveti o alimentatie santoasa si energizanta, bogata in legume si fructe crude de sezon, atunci s-ar putea sa nu faceti fata tuturor solicitarilor acestei luni.
Tot alimentatia, dar si miscarea va vor sustine sistemul imunitar. Faceti miscare in luna septembrie, iesiti cu prietenii, plimbati-va, gasiti motiv de plimbare in aer liber. Imunitatea dumneavoastra este delicata in aceasta perioada si este indicat sa o sustineti.
Nu va ingrijorati insa prea tare, astrele nu va predispun la afectiuni grave, ci acude, care trec repede, dar care sunt suparatoare atat cat dureaza.
Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Cu alte cuvinte, de alegerile dumneavoastra depinde si starea de sanatate, atat fiica, dar si psihica.

 

HOROSCOPUL SANATATII SEPTEMBRIE 2012: SAGETATOR

Horoscopul Sanatatii pentru luna septemrie privind nativii Sagetator se anunta unul pozitiv.
Sunteti plini de energie, aveti o rezistenta de invidiat in fata bolilor si un organism care isi reface repede depozitele energetice de la o zi la alta.

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Aveti mult entuziasm, insa psihic sunteti usor epuizat, asadar aveti nevoie de mai multa odihna.

Desi sunt foarte bine aspectati ca sanatate in plan fizic, trebuie totusi sa aveti grija la micile accidentari casnice sau la locul de munca. Nu se prevad situatii grave de sanatate, insa daca nu sunteti atenti puteti suferi mici accidente.
Bolile de sezon nu va afecteaza in aceasta perioada.

 

HOROSCOPUL SANATATII SEPTEMBRIE 2012: CAPRICORN

Nativii Capricorn sunt destul de bie aspectati in luna septembrie din punct de vedere al sanatatii, comparativ cu alte zodii.
Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Aveti un ritm bun, rezistati la stres, sunteti prudenti si aceasta va apara de posibile accidente.

Psihic aveti suficienta forta intelectuala sa va onorati responsabilitatile si sunteti destul de optimisti, avand in vedere ca zodia dumneavoastra nu are ca punct forte optimismul.
Asadar se intrevede o luna septembrie frumoasa pentru dumneavoastra si fara prea multe batai de cap din punct de vedere al sanatatii.

 HOROSCOPUL SANATATII SEPTEMBRIE 2012: VARSATOR

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Horoscopul Snatatatii pentru nativii Varsator in luna septembrie este unul de bun augur.

In aceasta luna, desi nu aveti simptome suparatoare sau ingrijoratoare, va mobilizati si mergeti la medici, va reevaluati sanatatea, ceea ce este foarte bine pentru ca veti descoperi precoce afectiuni care astfel vor fi tratate. Este un aspect foarte bun pentru sanatatea dumneavoastra, chiar si pentru cei cu probleme mai vechi.
Nu exista om perfect sanatos, dar daca mergeti la timp la medic va incadrati in categoria celor „mai sanatosi” decat altii. Asadar in luna septembrie, desi nu se intrevad boli noi, va ameliorati substantial calitatea vietii prin tratarea unor probleme mai vechi, neglijate candva, pe care le veti avea sub control acum.
Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Din punct de vedere psihic, desi nu simtiti ca aceasta luna este extraordinara, totusi astrele va ajuta sa capatati un ritm intelectual care va ajuta sa treceti peste toate responsabilitatile cu bine, fara a obosi. Aveti astfel o rezistenta buna la stres.

 

HOROSCOPUL SANATATII SEPTEMBRIE 2012: PESTI

Si pentru nativii Pesti se anunta o luna mai buna. Chiar daca nu resimtiti puternic unele aspecte, totusi pentru voi lucrurile vor merge din ce in ce mai bine pentru ca pe parcursul urmatoarelor luni si urmatorului an apar tot felul de... deblocaje astrale sa le spunem asa. Unele din aceste blocaje nu v-au dat pace de multi ani.


Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie
Asadar si in privinta sanatatii lucrurile vor sta din ce in ce mai bine, probabil ati resimtit deja acest aspect in ultimul an.

Luna septembrie va aduce entuziasm si forta de munca. Desi veti fi suprasolicitat, priviti aceasta ca pe un fapt bun, ceea ce va energizeaza si mai mult. Aveti forta intelectuala, memorie buna si idei de invidiat. Sunteti mai relaxati decat de obicei, asadar sanatatea psihica este foarte buna.
Nici fizic nu stati mai rau. Simtiti nevoia de miscare si este bine sa dati curs acestei nevoi. Bolile nu prea va fac necazuri in spetembrie, poate cel mult in prima jumatate a lunii, insa nimic grav. 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu