joi, 6 septembrie 2012

Horoscopul Toamnei 2012: Vezi ce iti rezerva destinul in Dragoste!

Fericire? Mici neintelegeri? Intalniri cu sufletul pereche? Descopera ce ti-a rezervat destinul pentru aceasta toamna in ceea ce priveste dragostea si viata de cuplu!

Horoscop dragoste Berbec

O toamna care te ia prin surprindere si te pune in fata faptului implinit. Sunt chestiuni de clarificat si lamurit si majoritatea legate de partenerul de viata. Nu vor trece usor si vei constata pe propria piele consecintele lor emotionale. De multe ori te vei simti neinteleasa si confuza. Un secret: comunicarea este Solutia!


Horoscop dragoste Taur

Nu, nu si nu… Nu gasi motive pentru a acuza fara sa verifici. Nu lua de bune si veridice vorbe aruncate in aer de altii. Nu lua decizii pe termen lung fara a avea in vedere si dorintele celuilalt. Toamna aceasta este proba de foc a relatiei voastre. Imprevizibilul si barfele pot strica intr-o secunda ceea ce ati construit in ani de zile. Recomandam mai multa cumpatare, mai multa precautie, mai multa incredere in celalalt.
horoscop dragoste toamna 2012

Horoscop dragoste Gemeni

Povesti frumoase de dragoste se pot naste pentru nativii Gemeni prin intermediul calatoriilor sau al unui drum important pe care il vor avea de parcurs. Entuziasm, romantism, dragoste la prima vedere… Si pentru cei casatoriti sau aflati intr-o relatie se anunta o toamna extrem de romantica. Departe de zarva orasului si de grija copiilor, intr-o minivacanta exotica, puteti retrai alaturi de partener fiorii inceputului.


Horoscop dragoste Rac

Pentru cei din Rac, vara s-a terminat in mari puncte de suspensie. Intalniri nefinalizate, amanari, debuturi de relatie care au ramas pe stand by din cauza plecarii partenerului intr-o alta tara, situatii confuze… relatiile din vara lui 2012 nu au stat tocmai sub semnul implinirii. Progresiv, incepand cu a doua jumatate a lunii septembrie, situatia se schimba la 360 de grade pentru cei din Rac. Se reia totul din punctul in care a plecat, de data aceasta cu mari sorti de izbanda si fericire. Sfarsitul toamnei aduce cereri in casatorie si logodne.

Horoscop dragoste Leu

O toamna cu bune si rele, cu de toate, pentru cei din semnul Leului. Prea multa implicare, prea mult stres la locul de munca sau dorinta arzatoare de a-ti gasi un loc de munca… se reflecta totul in relatia cu partenerul de viata. Faceti o pauza la jumatatea lui octombrie si rezervati-va o saptamana doar pentru voi doi. Uitati de responsabilitatile profesionale si rememorati amintirile frumoase pe care le aveti impreuna. Este incredibil cum poate sa ajute!

Horoscop dragoste Fecioara

Apar vesti noi in peisaj pentru cei din Fecioara, vesti legate de familie sau marirea familiei, care schimba in totalitate coordonatele si va entuziasmeaza peste masura. Viata de cuplu, ce se desfasura armonios pana acum, traverseaza o perioada mai agitata, insa frumoasa. Va ganditi serios sa aduceti pe lume un copil sau poate cineva foarte drag din familie (copil sau ruda) va va face o surpriza in acest sens... Bucurati-va si lasati deoparte ingrijorarile domestice. Sunt minore si vor fi depasite.

Horoscop dragoste Balanta

horoscop dragoste
Odata cu luna septembrie incepe o etapa noua in viata Balantei, o etapa care iti va aduce perioade de maxima solicitare, dar si perioade de implinire si fericire. Se poate sa fie vorba de mutarea alaturi de partenerul de viata, trecerea la un nou statut – la cel de casatorita - sau chiar nasterea unui copil. Noul este un element care isi va pune puternic amprenta asupra vietii emotionale a Balantei. 


Horoscop dragoste Scorpion

Sunt doua posibilitati pentru nativul Scorpion in aceasta toamna: fie isi face timp si vointa pentru a-si salva relatia, fie decide ca este momentul sa puna punct si sa mearga mai departe. Oricum ar fi, renunta la pretentiile absurde si asteptarile exagerat de inalte pe care le ai de la partenerul de viata. Noteaza-ti pe o hartie tot ce ai investit tu in ultimul timp si vei putea face un bilant echitabil a ceea ce ai dat si ceea ce ai primit.

Horoscop dragoste Sagetator

Toamna aceasta suna seducator de prolifica pentru Sagetatorii singuri carora le place aventura emotionala, dar si seducator de periculoasa pentru Sagetatorii casatoriti sau implicati intr-o relatie. Pentru acestia, se anunta flirturi mai mult sau mai putin vinovate, interactiuni de genul seducator-sedus, schimburi de priviri sau de replici cu o alta persoana decat partenerul cel de toate zilele. Ramaneti la acest stadiu daca nu vreti sa va riscati relatia cu partenerul de viata pentru o bataie-n vant.

Horoscop dragoste Capricorn

Un sezon palpitant, incitant si mai ales neasteptat pentru Capricornii singuri. Daca v-ati croit in minte un tipar al felului in care ar trebui sa arate partenerul de viata sau cum ar trebui sa-l cunoasteti, poate ca ar fi mai bine sa-i dati “delete”. Iubirea vine in aceasta toamna pe cai neasteptate, prin intermediul internetului sau al unor evenimente la care trebuie sa participi. In ceea ce priveste persoana de care o sa te indragostesti, iarasi s-ar putea sa ai parte de o surpriza de proportii. Este fie de alta nationalitate, fie un vechi prieten/ o fosta iubire, fie un barbat cu mult mai tanar decat tine. Atata timp cat sentimentele tale sunt reale, nimic altceva nu ar trebui sa conteze! Iubirile din aceasta toamna sunt privilegiate si favorizate de astre.

horoscop dragoste varsator
Horoscop dragoste Varsator

Totul depinde in aceasta toamna de perspectiva din care vrei sa privesti lucrurile. Daca vrei razboi, razboi o sa fie. Daca vrei liniste si pace, pace o sa fie. Traseul si evolutia relatiei tale depind in mare masura de tine insati si de asteptarile pe care ti le-ai construit de-a lungul timpului. Lucrurile au putin tendinta de a se denatura sau scapa de sub control, luand o turnura cu totul si cu totul neasteptata. Necontrolate, micile neintelegeri pot conduce la rupturi iremediabile si probleme domestice. Conversatiile fac insa miracole si aduc clarificare. Comunicarea devine esentiala pentru a traversa cu bine aceasta perioada. Ultima luna de toamna aduce armonie si liniste, iar pentru unii certitudinea unei casatorii.


Horoscop dragoste Pesti

Intalnirile surprinzatoare sunt cele care iti coloreaza aceasta toamna si te aduc aproape de tot de emotiile autentice. Apar iubiri noi pe fundalul unei iubiri mai vechi. Este foarte posibil sa te reintalnesti cu o persoana draga din trecut. In acest caz, sentimentele devin mai profunde. Totodata, este foarte posibil sa te intalnesti cu o persoana din vechiul vostru anturaj comun pe care o privesti de data aceasta cu alti ochi, ochii atractiei. Poate debuta ca o relatie frumoasa, usor ingenua si se poate dezvolta intr-o relatie calda, puternica, intre doi oameni maturi care acum se descopera cu adevarat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu