joi, 4 octombrie 2012

Dovada vie ca exista Reincarnare


Dovada vie ca exista Reincarnare. Un Pilot mort acum 70 de ani traieste intr-un copil de sase ani





Reincarnarea, un subiect tabu pentru lumea crestina, este sustinuta cu dovezi de un copil de sase ani, care povesteste pas cu pas o viata traita in urma cu aproape 70 de ani.


Un baietel de numai sase ani din America si-a uimit parintii cu amintirile dintr-o viata anterioara, prin care descria experientele sale ca pilot de avioane. Daca initial au luat totul drept o joaca de copii, dupa ce micutul a inceput sa foloseasca termeni tehnici din domeniul aviatiei, au inceput sa caute puna cap la cap informatiile.


Cateva cautari pe Google mai tarziu si au aflat un lucru greu de digerat: baietelul isi amintea viata unui pilot care murise in urma cu aproape 70 de ani la bordul unei mici aeronave numite Natoma, prabusita in Oceanul Pacific, dupa un atac din partea chinezilor. Tot prin intermediul Internetului au ajuns si la camaradul si sora pilotului James Huston Junior, ambii martori ai veridicitatii intregii povesti. Varianta micutului este confirmata si de terapeutul Carol Bowman, autoarea unor carti celebre despre reincarnare.


Aceasta spune ca momentele traite anterior sunt mai pregnante in randul copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 7 ani, neatinsi inca de experientele acestei vieti.


EVZ.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu