joi, 4 octombrie 2012

Jupiter retrograd până pe 20 ianuarie 2013. Cum te afectează?


Jupiter, planeta expansiunii, a dezvoltarii şi a oportunităţii, devine un astru al introspecţiei şi al spiritualităţii – dar temporar! Jupiter va fi retrograd în zodia Gemeni, din 4 octombrie 2012 şi până pe 30 ianuarie 2013.

Pe toată durata în care Jupiter va fi retrograd, vom petrece mai mult timp analizându-ne şi ne vom baza mai mult pe înţelepciunea personală. Vom analiza mai bine schimbările pe care trebuie să le facem pentru a ne îmbunătăţi viaţa.

Dacă Jupiter este în mod obişnuit planeta care ne aduce noroc şi ne împinge de la spate cu entuziasm şi viteză, în perioada de retrogradare are un efect opus: ne mişcăm cu încetinitorul şi avem mai mult timp la dispoziţie să ne examinăm valorile personale, credinţele şi ceea ce ne motivează zi de zi.
Este o etapă în care putem privi micile detalii ale unui plan de avengură, dar este totodată şi oportunitatea de a ne orienta către propria persoană şi emoţiile profunde.
Cu toată această mişcare retrogradă, oportunităţile nu vor lipsi. Ai ocazia acum să-ţi reîncepi studiile dacă ai renunţat la ele, să faci o călătorie împreună cu familia sau să reiei legătura cu o persoană pe care ai respins-o în trecut şi de la care ai fi avut multe de învăţat.
Sursa: www.eva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu