marți, 2 octombrie 2012

Extratereştri - de la A la Z (2b)

[continuare din partea 2a]

Billy Meier, unul dintre cei mai respectaţi oameni care au avut şansa de a fi contactaţi de extratereştrii benefici, şi care a reuşit să le fotografieze OZN-urile, vorbeşte în acest interviu din 5 august 1996 despre Comandamentul Ashtar, şi Ashtar Sheran. Vă redau mai jos acest scurt interviu care are meritul de a aduce informaţii importante despre subiectul care este atât de prezent pe internet.

"Billy Meier: Pleiadeenii ne-au spus despre acest "Ashtar Command", care se auto-numeşte Gyeorgos Ceres Hatonn, Comandant-Şef de profesie, Responsabil pentru Proiectul Tranziţiei Pământului, Comandant de zbor al sectorului Pleiadelor, Comandantul Ashtar al Flotei Federaţiei Intergalactice (sau al Confederaţiei Intergalactice), reprezentantul umanităţii în faţa Consiliului Cosmic pentru Tranziţia Pământului. Mi s-a spus (de către pleiadeeni) că nu este deloc adevărat. Prietenii noştri nu au deocamdată (interviul datează din 5 august 1996) niciun contact uman pe Pământ în afară de mine. Asta, şi multe alte informaţii le-am aflat în urma contactului meu nr. 233 din 1 decembrie 1989, cu Ptaah.

R. L.: Bine, dar pe 23 septembrie 1996 Pământul se va apropia de frecvenţa de vibraţie necesară pentru a trece în cea de-a 4-a dimensiune [aceste anunţuri erau făcute de channeller-i care recepţionau mesaje de la Ashtar - nota trad.]. Aşa după cum afirmă Ashtar Command şi Comandantii Aliaţi ai Luminii, atunci vor fi aterizări simultane de OZN-uri în toate ţările, e vorba de o armadă de 15 milioane de OZN-uri. Ce ne sfătuieşti şi cum te pregăteşti pentru acest moment al evenimentului?
Billy Meier: Da, am primit unele înştiinţări despre aceste minciuni gogonate. În primul rând, vă spun că nu vor fi asemenea aterizări în masă. Apoi, numele "Gyeorgos Ceres Hatonn" este complet necunoscut prietenilor noştri din Pleiade şi aliaţilor Federaţiei. Nu există aşa ceva. Mai mult, permite-mi să spun adevărul despre Ashtar Sheran şi ce s-a petrecut cu el şi cu oamenii lui. Ashtar Sheran nu a avut niciodată contacte cu oamenii de pe Pământ. A încercat el o dată, aflându-se pe Pământ, să pozeze în "Dumnezeu", orbit de tentaţia puterii absolute. Imediat a fost repatriat în sistemul Pleiade, apoi exilat pe un alt sistem stelar pentru a-şi învăţa lecţiile şi învăţăturile necesare purificării spiritului. Întors pe Pământ, la o a doua încercare, nu a putut rezista nici acum tentaţiei puterii. Ca urmare, a fost din nou repatriat în Pleiade. Înaltul Consiliu al Confederaţiei Galactice a decis să-l exileze din nou. Dar Ashtar Sheran a evadat într-un alt univers, în cel "geamăn" cu acesta, numit universul DAL. În acel univers trăiesc oamenii lui Asket (prietenă cu Semjase). Ashtar Sheran a încercat să se interpună în afacerile lor de acolo. Oamenii lui Asket nu au avut încotro şi au distrus nava lui. Ashtar Sheran şi-a pierdut astfel existenţa materială, dar ca formă spirituală eternă el nu poate părăsi universul DAL pentru a reveni în universul nostru (DERN). El nu poate avea contact cu nimeni din universul nostru. Asta era situaţia în 1983." 

Pentru clarificarea aspectelor din acest scurt interviu, vă ofer câteva detalii despre extratereştrii cu care Billy Meier a luat contact.

Asket vine de pe o planetă aflată în universul-geamăn cu al nostru (DERN), aşa-numitul univers DAL. Ea face parte din rasa numită Timartz, care în urmă cu 50.000 de ani a emigrat în universul DAL provenind din universul nostru actual (DERN), folosindu-se de o tehnologie foarte avansată ce le-a permis să creeze portaluri între aceste două universuri-gemene. Ca mai toţi pleiadeeni, singura diferenţă anatomică faţă de oameni sunt urechile, care au lobii cumva alungiţi.

Semjase este o altă femeie extraterestră pleiadeană care vine de pe planeta Erra, şi care l-a contactat pe Billy Meier prima dată în 28 ianuarie 1975. Contactele au continuat până în 3 februarie 1984. 

Un amănunt important este că cele două universuri-gemene au luat fiinţă simultan, dar sunt complet izolate, astfel că o fiinţă din universul DAL nu poate fi contactată în niciun fel (nici măcar subtil-telepatic) de către fiinţe din universul DERN.

Dacă Billy Meier este atât de clar în privinţa lui Ashtar Sheran, atunci să vedem ce spune un alt om care a fost informat despre aceste aspecte de către un anume K.H. care este membru într-o confederaţie interplanetară. Următoarele fragmente sunt extrase din cartea "Semne misterioase pe cer" apărută în 1984.

Ashtar: zeu, om, sau calculator?

"Mare atenţie la aceşti falşi profeţi, pentru că ei vin îmbrăcaţi în piele de oaie, şi din păcate unii dintre ei chiar cred că servesc Forţelor Luminii. Biete suflete oarbe! Ele nu servesc decât forţelor anti-christice prin disensiunile şi neînţelegerile pe care le provoacă. Spune asta oamenilor tăi. [aici probabil se referă la acei channeller care publică imediat orice mesaje primesc, fără discernământ - nota trad.]

Acum, în ceea ce priveşte pe Ashtar, el nu este un om. Asta poţi să spui oamenilor tăi. Să ne amintim că primul care a primit mesaje de la Ashtar a fost Van Tassel, cum că Ashtar va apare în toată lumea. Dar Ashtar nu este un om. În plus, dacă ai observat, orice medium care are oarece capacităţi receptive, imediat cum se conectează la planurile invizibile, este "agăţat" de Ashtar. [aşa se explică "bogăţia" de comunicări prin channelling de la Ashtar, practic internetul este inundat de mesaje de la Ashtar - nota trad.]

Vorbesc foarte hotărât, pentru că sunt aspecte importante. Sunt impresionat de întreaga această situaţie care se manifestă mai ales în SUA. Cum poate să apară, să se manifeste Ashtar în planul fizic, dacă el nu este om?

Ashtar este o organizaţie gigantică de mii de fiinţe. Nici nu ar avea cum să apară sub forma unui om, pe Pământ. Atenţie, dacă cineva te sună la telefon de la Washington şi spune "Aici Pentagonul", tu ai răspunde oare cu "Bună ziua, domnule Pentagon"? Cred că aţi înţeles. Ashtar poate fi numele multor fiinţe din spaţiu.

Nu există un anumit om pe nume Ashtar. Chiar dacă undeva, în acest univers, există cineva pe nume Ashtar, cu siguranţă el nu este mare comandant al milioanelor de nave spaţiale şi de fiinţe care îl servesc, aşa cum au făcut unii dintre voi să se înţeleagă în mod greşit.

De fapt, unii channeller l-au făcut să pară mai mare decât Christos şi chiar au declarat că este "cea mai măreaţă fiinţă din sistemul nostru solar". Asta este prea "de tot". Dragii mei, aceşti channeller se lasă purtaţi de propriile lor iluzii astrale...

Acum, să vedem - ce este acest Ashtar? Ce este această forţă? Cuvântul Ashtoreth, al cărui plural este Ashtoroth, are aceeaşi semnificaţie ca Astarte, zeiţa fertilităţii şi a sexualităţii. Ashtor este singularul, Ashtar este pluralul. Ashtar nu este o anume entitate, Ashtar este un grup.

Întrebare: Dar oare există în cosmos un grup care operează sub acest nume, şi care este orientat malefic?

K.H. răspunde: Există un anumit grup care nu este altceva decât un grup de fiinţe care folosesc, care operează un creier artificial, un computer [oare de aceea vocea lui Ashtar care este auzită de unii channeller le pare metalică? - nota lui Branton]. Acesta este unul dintre computerele părăsite după ce Imperiul Galactic (cu centru de comandă în Orion) s-a prăbuşit. Acest Ashtar este numele de cod pentru acest uriaş computer care, la început, a fost folosit de către reptilieni pentru a cerceta, a calcula şi a găsi rezolvarea anumitor probleme de natură sexuală şi fizică, despre fertilitate, în ceea ce priveşte culturile de vegetaţie, de animale şi de oameni. Acum este mai clar? Acum înţelegi? [să ne amintim că "micii cenusii", care sunt sclavii reptilienilor, au mari probleme în legătură cu fertilitatea, ei degenerând puternic, motiv pentru care au venit chiar aici pe Pământ, văzând că acest mare calculator nu le-a folosit la nimic, ca să găsească soluţii la problema lor, prelevând ţesuturi vii de la animale (vezi mutilările de vite din SUA) şi, poate, oameni - nota trad.]
Întrebare: Acest grup Ashtar este din Galaxia Calea Lactee, da? Este al Confederaţiei Spaţiale, sau...?

K.H. răspunde: Prin acest computer se manifestă două grupuri, care se numesc ambele Ashtar (după numele calculatorului). [probabil este ca la un post de radio în care vine un grup şi transmite ceva, apoi vine şi alt grup şi transmite altceva, dar de fiecare dată transmisia începe cu aceeasi sintagmă "Aici Radio Cosmos" care este automat transmisă de staţia de radio la pornire - nota trad.] Computerul Ashtar poate fi folosit, şi este folosit atât de "cei 6 decăzuţi" [Orion], cât şi de ceilalţi, deoarece toţi au făcut parte cândva din administraţia galaxiei, la un moment dat. Computerul este neutru. [la fel ca şi curentul electric care poate fi folosit în bine pentru a face lumină cu ajutorul unui bec, sau pentru a ucide pe cineva cu scaunul electric - nota trad.].

De aceea, cei din Orion pot folosi acest computer pentru a ne transmite mesaje "de la Ashtar".

[Nota lui Branton: Cei "6 decăzuţi", sau cele 6 sisteme stelare din Orion, care au infiltrat Colectivul Ashtar conform şi altor surse, se supun civilizaţiei centrale din Typhon din Alpha Draconis. Aceşti "6 decăzuţi" sunt rămăşiţele unui vechi imperiu care se află acum pe marginea prăpastiei gata să se prăbuşeasca datorită naturii sale imperialise parazite. Răscoalele şi rezistenţa în unele dintre lumile lor sclave, cum ar fi cele din Procyon şi Altair, şi alte 21 de lumi din acest sector, au făcut ca aceşti "6 decăzuţi" să piardă şi mai mult din putere. Pământul este cea mai "bogată" planetă din sector, iar "ei" cred că dacă pot să cucerească complet Pământul, prin instaurarea unui guvern unic mondial, atunci vechiul imperiu poate să-şi revină la puterile dinainte, folosind Pământul pentru a lansa atacuri spre inamicii lor din celelalte lumi].

Dacă poţi privi un computer ca o fiinţă, atunci da, Ashtar este o fiinţă. O fiinţă de 32 de km lungime. Ashtar este un creier artificial care a coordonat activităţile de administrare a întregii galaxii Calea Lactee.

Acest creier este decăzut [datorită infiltrării reptilienilor care l-au re-programat spre folosul lor]. Dar acest creier artificial este încă folosit de acest mic grup de extratereştri care transmit prin el informaţii, deşi computerul este compromis de reptilieni. Aceste informaţii vin mereu de la "Ashtar", şi chiar dacă sunt prezente şi comunicări pline de lumină, să ştiţi că altele au şi întuneric.

Van Tassel a recepţionat prima comunicare de la grupul bine intenţionat, după ani buni în care el comunica doar cu surse de informare de o mare frecvenţă de vibraţie, care erau foarte luminoase."

După expunerea acestor fragmente, în încheiere, aş mai adăuga doar ceea ce ne sfătuieşte mereu Tolec de la Consiliul Andromeda: "folosiţi-vă discernământul şi atenţia pentru a găsi adevărul". Sper că aceste cercetări să vă ajute la formarea unei viziuni mai aproape de adevăr în privinţa subiectului Ashtar.

Nota autorului: Personal cred că există comunicări autentice de la extratereştrii benefici, aşa cum este cazul primului mesaj recepţionat de Van Tassel şi a celui pe care Vrillon l-a transmis în 1977 pe frecvenţa postului TV ITN din Anglia. Dar există şi multe cazuri în care "amprenta" personală (a celui care primeşte astfel de comunicări) "acoperă" prea mult mesajul original, rezultând o distorsiune. În funcţie de posibilităţile voastre personale, va puteţi da seama unde este realitate, şi unde este imaginaţie.

(va urma)

Sursa: roaim.co.nr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu