joi, 20 decembrie 2012

30 de ani sub acoperire – stenograme guvernamentale care expun pericolele vaccinarii


Vaccinul secrete murdare
Vaccinul secrete murdare
Un medic si investigator medical a publicat un extraordinar raport realizat, pe baza cercetarii stenogramelor oficiale ale intalnirilor, de-a lungul a 30 de ani, dintre comitetul guvernamental al vaccinurilor cu asa numitii “experti independenti” cu ale lor conexiuni cu industria medicamentelor.
Acest medic a depus o cerere pentru “Dreptul la Libera Informare” si a dezvaluit 30 de ani de secrete guvernamentale care demonstreaza ca expertii medicali din guvern au cunostinta de faptul ca:
1.  Vaccinurile nu functioneaza;
2.  Vaccinurile cauzeaza bolile pe care ar trebui sa le previna;
3.  Vaccinurile prezinta un risc pentru copii;
4.  S-a complotat la pacalirea publicului;
5.  S-a facut tot posibilul sa se impiedice studiile de siguranta ale vaccinurilor;

Este vorba de aceleasi vaccinuri care sunt obligatorii pentru copiii din SUA si din multe alte tari.
Niciun medicament de sinteza nu este lipsit de riscul de a cauza efecte adverse, iar vaccinurile nu fac exceptie de la aceasta regula. Potrivit celei mai mari Autoritati care reglementeaza medicamentele in SUA, FDA (Administratia Alimentelor si Medicamentelor), vaccinurile reprezinta o categorie speciala care, in general, se administreaza persoanelor sanatoase pentru a preveni o boala la care acestea poate nu vor fi expuse niciodata iar acest lucru, potrivit FDA, indica faptul ca vaccinurile sunt foarte sigure.

Universal valabil este faptul ca autoritatile care reglementeaza vaccinurile, inainte de a le aproba, sunt responsabile sa se asigura ca acestea au fost supuse unor riguroase evaluari stiintifice. O responsibilitate similara o au si profesionistii medicali care promoveaza vaccinurile, dar numai in baza unor statistici semnificative care demonstreaza eficacitatea si siguranta acestora. In plus, vaccinarea este o interventie medicala si ar trebui sa aiba loc doar cu deplinul acord al partii careia i se va face vaccinul. Aceasta necesita o prezentare obiectiva a avantajelor dar si ale riscurilor posibile, iar in cazul copiilor, vaccinarea va trebui facuta numai cu acordul parintilor.
vaccinul secrete murdare 1Ascunderea deliberata a informatiilor fata de parinti, in scopul de a-i determina sa se comformeze cu agenda “oficiala” de vaccinare, ar putea fi considerata o forma de incalcare a codului etic sau o grava abatere. Documentele oficiale obtinute de la Ministerul Sanatatii a Marii Britanii si de la Comitetul de Vaccinare si Imunizare, dezvaluie faptul ca autoritatile britanice de sanatate au fost implicate in astfel de practici de cel putin 30 de ani incoace, cu scopul de a proteja programul national de vaccinare.

Ca rezultat a acestei politici de vaccinare, promovata de Comitet si de Ministerul Sanatatii britanice, multi copii au fost vaccinati fara ca parintilor lor sa li se dea toata informatia critica privind riscurile dovedite de a suferi efecte adverse serioase, lucruri pe care Comitetul de Vaccinare si Imunizare se pare ca le cunoastea foarte bine. Facand acest lucru, atat Comitetul cat si Ministerul Sanatatii, nu numai ca au incalcat Gidul International ale Eticii Medicale (cum ar fi Declaratia de la Helsinki si Codul International de Etica Medicala) dar au incalcat si Propriul lor Cod al practicii Medicale.
Acestea sunt lucruri pe care cu totii le cunosteau, dintotdeauna, dar nu le-au putut dovedi pana acum. Da mai departe aceasta informatie pentru ca toti sa vada ce se petrece in spatele usilor inchise, in cadrul comisiilor medicale guvernamentale.
Stenograma intalnirilor dintre Comitetul de Vaccinare si Imunizare, arata deasemenea, ca unii membri ai comitetului detin stranse legaturi cu companiile farmaceutice si ca acest Comitet a cooperat in mod frecvent cu fabricantii de vaccinuri in crearea de strategii pentru a creste rata de vaccinare. Unele stenograme care prezinta astfel de subiecte conversate, nu au fost menite sa fie facute publice, insa ele au fost dezvaluite mai tarziu, sub Actul Dreptului la Informare Libera. Aceste sedinte sunt denumite in stenograme drept “confidentialitate comerciala” si reveleaza o clara si rascolitoare lipsa de transparenta, intrucat unele informatii au fost sterse din text (de exemplu: numele participantilor), inainte ca stenogramele sa fie eliberate in baza actului Dreptului la Informare Libera din cadrul websiteului Comitetului de Vaccinare si Imunizare, de exemplu: Sedinta referitoare la Reactii Adverse din anul 1986-1992.

In sumar, stenogramele sedintelor dintre Comitetul de Vaccinare si Imunizare si Ministerul Sanatatii din perioada 1983 pana in 2010 par sa arate ca:
1)  In loc sa reactioneze adecvat si sa reexamineze politicile curente de vaccinare in ceea ce priveste unele motive de ingrijorare identificate chiar de proprii investigatori, Comitetul de Vaccinare si Imunizare nu a luat nicio atitudine, ba dimpotriva, a diminuat sau, in mod selectiv, a sters informatiile nefavorabile despre siguranta vaccinurilor, facand eforturi intense de a linisti atat publicul cat si autoritatile ca vaccinurile respective sunt sigure;
2)  S-au redus in mod semnificativ criteriile contraindicatiilor la vaccinare, in scopul maririi ratei de vaccinare, in ciuda problemelor ramase nerezolvate in ce priveste siguranta acestora;
3)  De multe ori li s-a cerut fabricantilor de vaccinuri sa faca modificari specifice pe fisele tehnice, cand acestea erau in conflict cu sfaturile oficiale asupra imunizarii facute de Comitetul de Vaccinare si Imunizare;
4)  Pentru promovarea politicilor de vaccinare, in mod persistent s-a pus baza pe studii metodologic dubioase, in timp ce studiile independente au fost respinse;
5)  In mod insistent si categoric s-a ignorat problematica sigurantei vaccinurilor, in timp ce beneficiile acestora s-au exagerat;
6)  S-au promovat si elaborat planuri de introducere in programul de rutina pediatrica a unor noi vaccinuri care inca prezentau semne de intrebare in ce priveste siguranta si eficacitatea lor
7)  Cercetarile pe problema sigurantei vaccinurilor, s-au descurajat in mod activ;
8)  S-a profitat in mod deliberat de increderea si lipsa de cunoastere aprofundata a parintilor asupra vaccinarii, in scopul de a promova un program de imunizare nesustinut stiintific, ceea ce ar putea supune anumiti copii la risc de afectiuni neurologice severe si de lunga durata;

Dr. Tomlijenovic explica: de exemplu, cum Comitetul de Vaccinare si Imunizare cunostea inca din 1981 faptul ca vaccinul antipojar, care face parte din programul oficial guvernamental de vaccinare, este legat de afectiuni neurologice de lunga durata si moarte. Deasemenea, dansa (dr. Tomlijenovic) subliniaza, cu toate dovezile, ca acest Comitet de Vaccinare si Imunizare cunostea de foarte mult timp ca multe dintre vaccinurile programate cauzeaza la copii afectiuni permanente ale creierului, insa au continuat sa promoveze aceste vaccinuri.
Parintii educati pot ori sa-si fereasca copiii de aceste primejdii, ori sa continue sa traiasca in cea mai mare si diabolica minciuna din istorie, si anume ca vaccinurile – pline de metale grele, boli virale, micoplasma, materii fecale, fragmente de ADN de la alte specii, formaldehide, polisorbat 80 (agent sterilizant) – sunt un miracol al medicinei moderne. In SUA, un medic care are un fiu autist, a depus la CDC (Centrul de Control al Bolilor) o cerere la Libera Informare, cerand informatii despre ce anume cunoaste CDC-ul cu privire la pericolele vaccinurilor, iar prin lege, trebuia sa obtina un raspuns in 20 de zile. Aproape 7 ani mai tarziu, doctorul s-a dus la Curtea de Justitie iar CDC-ul sustinea ca nu este obligat sa prezinte documentele. Pe 30 Septembrie 2011, un judecator a hotarat ca CDC sa prezinte documentele.
CDC-ul din SUA este o sursa de informare in care nu se poate avea incredere. Ei, in mod constant exagereaza mult statisticile de moarte si imbolnaviri, in scopul promovarii vaccinurilor. Ministerul Sanatatii britanice, face la fel. De exemplu, ambele organisme au declarat mii de morti anual datorate gripei, cand de fapt, lucrurile nu stau asa. Ei fac acest lucru pentru a promova vaccinul antigripal, care, potrivit Cochrane Collaboration – publicatie de studii medicale care verifica astfel de statistice, a demonstrat ca vaccinul antigripal nu este eficient.
Pe 26 Octombrie, 2011, un editorial din ziarul Denver Post si-a exprimat socul datorita faptului ca Administratia Obama, dupa ce in prealabil a promis ca va fi total transparenta, propunea schimbari la Legea Informarii Libere, schimbari care vor permite organizatiilor guvernamentale (gen CDC) sa declare anumite documente secrete iar altele “non-existente”.
Un scurt sumar a celor mai importante argumente care sustin NON-VACCINAREA:
  • Vaccinurile contin o combinatie de cel putin 39 de metale grele deosebit de toxice, substante care cauzeaza cancer, chimicale toxice, virusi vii si modificati genetic, bacterii, ser contaminat cu virusi animali si material genetic strain, decontaminanti si adjuvanti extrem de toxici, antibiotice netestate, dintre care niciunele nu pot fi injecatate fara pericol. Contaminantii din vaccin includ, contaminanti virali bovini (vaci), aviari (gaini) si virusi si bacterii din maimute, cum ar fi streptococul din vaccinul DTP Diftero-Tetano-Pertussis [Pediatrics, Vol. 75, No. 2, Feb 1985] si Serratia marcesens din vaccinul anti-influentz (sezonul de influentza din 2004).
  • Nu exista studii stiintifice care sa determine daca, intradevar, vaccinurile au prevenit boala. Mai degraba, graficele de boala arata ca vaccinurile au fost implementate la sfarsitul epidemiilor, cand boala se afla deja in stadiul final. In cazul variolei, de fapt, vaccinul a cauzat o crestere brusca in imbolnavirile de variola inainte ca reactiile publice ulterioare sa duca la retragerea acestui vaccin.
  • Nu exista studii de lunga durata pentru cercetarea sigurantei vaccinurilor. Se fac teste pe durata scurta unde pacientii vaccinati sunt verificati in comparatie cu un alt grup caruia i s-a facut un alt vaccin. Tehinc vorbind, aceste teste ar trebui sa se desfasoare in comparatie cu un grup nevaccinat. Nimeni nu prea stie ce fel de protocoale sunt urmate intr-un domeniu atat de sustinut de industrie cu teste sponsorizate de industrie.
  • Mercurul, aluminiul si virusii vii din vaccinuri pot fi in spatele imensei epidemii de autism (1 din 110 cazuri in SUA), fapt admis si de Instanta Vaccinului in SUA.
  • Ambele vaccinuri, variola si Polio Oral sunt facute din ser din maimuta. Acest ser a ajutat multi virusi de maimuta sa intre in sistemul circulator uman. Din toate acestea, singurul virus cercetat este SV40, care s-a descoprit ca fiind cancerigen. Acesti virusi continua sa fie prezenti in vaccinuri. Prezenta virusului SV40 in variate celule canceroase umane a fost demonstrata. Se stie astazi ca virusul este pasat viitoarelor generatii, acesta fiind prezent in laptele matern dar si in sperma umana.
  • Numarul de cazuri de polio a fost in declin inainte de administrarea la scara mare a vaccinului Salk. Cazurile care inainte se raportau drept polio, astazi se inregistreaza drept meningita. Riscul de a contracta polio de la un virus viu este mult mai mare decat de la un virus din natura.
  • Multi medici argumenteaza ca bolile din timpul copilariei sunt datorita sistemului imunitar pus la treaba de catre organism. Suprimarea acestor boli duc la un sistem imunitar subdezvoltat cauzand diverse boli autoimune in adulti precum diabet si artrita, care au devenit o epidemie in zilele noastre.
  • Vaccinurile suprima imunitatea naturala a organismului iar corpul nu mai are anticorpi naturali. Laptele matern nu mai contine acesti anticorpi naturali, drept pentru care copilul nu mai poate fi protejat impotriva bolilor.
  • In SUA, efectele adverse ale vaccinurilor sunt inregistrate iar guvernul ofera victimelor compensatii de milioane de dolari (cel mai recent caz in Instanta Vaccinurilor se pare ca a primit pana la 200 de milioane de dolari compensatie). In SUA, pana acum , instanta a platit aproape 2 miliarde de dolari in daune.
  • Vaccinurile incearca sa creeze imunitate umorala (in sange) in timp ce cunoastem faptul ca imunitatea se dezvolta la diverse nivele: umoral, celular si specific pe organe. Noi inca nu cunoastem suficient de multe despre sistemul imunitar, drept pentru care nu ar trebui sa interferam cu el.
  • Pe langa vaccinarea din copilarie, vaccinurile la moda care contunua sa apara, cum ar fi Vaccinul anti Gripa Porcina, Anti Gripa Aviara, Gardasil, anti virusul HPV si vaccinul antigripal anual, continua sa degradeze sanatatea oamenilor de-a lungul vietii. Yves Thomas, directorul Centrului Gripal National din Geneva a spus ca” dezbaterea si argumentele care s-a petrecut in jurul virusului influentza (AH1N1) acum doi ani, a marit neincrederea publicului in ce priveste vaccinul sezonal anti gripal”. In 2010, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a fost acuzata ca a dramatizat cazurilor de influenza pe plan mondial cu scopul de a mari volumul de vanzari ale vaccinurilor, intrucat multe tari au semnat contracte care stipuleaza achizitii automate de vaccinuri in momentul in care OMS emite cel mai inalt nivel de alerta.
Nu te lasa intimidat de medici, ei nu sunt Dumnezeu si mai mult ca probabil ei sunt dezinformati, multi dintre ei fiind corupti sau nu vor sa recunoasca pericolele vaccinurilor. Majoritatea scolilor iti vor oferi dreptul la non-vaccinarea copilului daca-l ceri. Nu exista lege care sa-ti ia acest drept. Scutirea de vaccinare se ofera in general oamenilor care au un sistem imunitar compromis, allergii la componentele din vaccin sau obiectii puternice. Toate statele in afara de West Virginia si Mississippi accepta scutiri pe baza religioasa, iar 20 de state permit parintilor sa invoce motivatii filozofice. Informeaza-te pe acest subiect, intrucat este vorba de viata copilului tau!
Pune Intrebari de acest gen:

1.  Care sunt efectele negative serioase pe care aceste vaccinuri le pot genera? Merita riscul comparativ cu beneficiile?
2.  Dr. Michel Odent a conectat astmul cu vaccinul impotriva tusei convulsive. Ai citit acest studiu? Ce parere ai?
3. Profesorul Wakefield (UK) a legat autismul si boala Chrones de vaccinul impotriva pojarului, oreionului si rubeolei (MMR). Ce parere ai? Poate ai si tu un argument care sa sustina opinia profesorului Wakefield?
4. De ce un infant de 2 luni primeste aceeasi doza de vaccin ca un copil de 5 ani?
5.  Cunosti faptul ca Japonezii au schimbat varsta de vaccinare de la 3 luni la 2 ani si imediat a scazut rata Sindromului mortii subite a sugarului (SMSS)?
6.  Crezi in imunitatea de turma? Atunci de ce, desi 98% din copiii din SUA sunt vaccinati, ei totusi continua sa se imbolnaveasca?
7.  Majoritatea bolilor deja erau 90% pe terminate inainte de introducerea vaccinurilor. Daca lucrurile stau asa, atunci de ce vaccinurile primesc aplauze pentru oprirea bolilor, mai ales avand in vedere faptul ca nu existau vaccinuri pentru unele boli cum ar fi ciuma bubonica si scarlatina.
8.  Cum poate vaccinul antitetanus sa creasca imunitatea, daca boala Tetanus, in mod natural nu ofera imunitate?
9.  Daca asa zisul vaccin antidifteric, care de fapt este toxic, actioneaza impotriva toxinelor produse de bacterie si nu impotriva bacteriei insesi, atunci cum se poate ca acest “vaccin” sa ajute in declinul imbolnavirilor de difterie? 

 Sursa : doctorac.ro
             2blackjack1.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu