joi, 20 decembrie 2012

Semnul APOCALIPSEI? O siluetă misterioasă a fost fotografiată în munți


Mai multi drumeti care urcau un munte au avut parte de socul vietii lor cand au vazut o silueta stranie care statea in vazduh in fata lor
.


Siluetă misterioasă fotografiată în munți

Siluetă misterioasă fotografiată în munți

Siluetă misterioasă fotografiată în munți


Unul dintre ei a avut la indemana aparatul de fotografiat si a surprins momentul uluitor. La o analiza ulterioara insa a aflat ca totul nu era ceea ce parea, scrie kanald.ro

Barbatul a reusit sa fotografieze un fenomen rar, numit spectrul Brocken. Acesta se produce atunci cand umbra unui obiect sau a unui om cade pe un nor care acopera soarele. Fenomenul face ca aceasta sa fie marita de sute de ori, fiind inconjurata de un curcubeu.

Pentru ca totul sa fie si mai infricosator, umbra asemanatoare unei fantome isi poate modifica rapid pozitia in functie de viteza cu care se deplaseaza norii.

"Imi place sa fac poze si chiar daca afara sunt -15 grade tot urc pe munte pentru a prinde cadre cat mai frumoase. In general imi dau seama atunci cand se produc anumite efecte, insa in momentul in care am facut poza m-am simtit urmarit de o fantoma. Am ramas socat cand am vazut aparitia", a declarat fotograful.
Sursa: REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu