marți, 4 decembrie 2012

Descoperirea misterioasa a Serviciului Secret American in Muntii Bucegi



Autor: Roxana Roseti



Legende transmise de-a lungul timpului, din generatie in generatie. Multe mistere, care i-au uluit si pe specialisti. Toate legate de Muntii Bucegi, iar unele atat de adevarate incat ridica mari semne de intrebare.


O legenda sustine ca Muntii Carpati sunt strabatuti de tuneluri subterane atat de lungi incat ating si sute de kilometri. Nimeni nu poate spune daca au fost facute de mana omului sau de forta naturii. Iar asemenea tuneluri ar exista si in Bucegi.



Se vorbeste si despre faptul ca pe Varful Omu ar fi fost un sanctuar dacic, asa cum au mai fost si pe alte crestete ale muntilor, in Retezat si Ceahlau. Acesta este supranumit “triunghiul de aur” al Daciei datorita energiilor impresionat de mari care se presupune ca se regasesc in cele trei puncte.



Unic in lume



De-a lungul vremii s-a descoperit ca pe crestele Bucegilor se inregistreaza un nivel foarte mare de radiatii. Nu se stie cu exactitate de unde provin aceste radiatii sau ce le provoaca iar cercetarile sporadice de pana acum nu au reusit sa demonstreze nimic.





Singura explicatie pe care au dat-o unii dintre specialistii care s-au incumetat sa explice intr-un fel legendele si misterele legate de Bucegi este aceea ca nivelul radiatiilor foarte mari de pe crestele Bucegilor s-ar datora faptului ca aici a fost un mare sanctuar dacic, piatra de temelie a poporului roman.



Primele cercetari cu privire la Muntii Bucegi s-au efectuat abia in anul 1927, in partea estica a masivului, pe Valea Ialomitei, intr-o zona cunoscuta sub numele de “sapte izvoare”. Aici s-a facut o analiza a apei si spre stupoarea cercetatorilor s-a constatat ca apa din acest izvor are zero bacterii. Acest fapt este unic in lume. Alte cercetari au fost realizate in anii 80.


Specialistii au constatat ca izvorul se “alimenteaza” dintr-un lac subteran imens. Se spune ca, din aceasta zona, a “celor sapte izvoare”, venea in fiecare zi maretul Zamolxe pentru a bea apa...




Totul a inceput pe vremea primului domnitor din dinastia Basarabilor, cand platoul Bucegilor a fost interzis pentru oamenii de rand. Acolo se antrena cavaleria domnitorului-osteni „rosii”, denumire data de imbracamintea pe care o purtau.


Acestia formau unitatile de elita ale armatei domnitorului din Ţara Romaneasca, folosite doar in caz de mare primejdie. Platoul Bucegilor a fost ales deoarece in vremurile de primejdie, tezaurul Ţarii era ascuns in tunelurile subterane din zona si pazit de ostenii „rosii”.




Se mai afirma, de asemenea, ca Bucegii ar ascunde ceva care poate fi asimilat cu legendara “Gura de Rai”. E vorba despre o panta cu o suprafata de aproximativ un kilometru patrat, unde se manifesta o anomalie magnetica atipica, dupa cum o definesc specialistii, zona care are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman.


În traditia populara romaneasca, ”Gura de Rai” este un mediu intre cer si pamant cu un caracter sacru, un drum spre Rai, un loc benefic. Ca pozitionare geografica, ”Gura de Rai” este situata pe un picior de munte si se deschide intr-o pajiste inalta sau un gol de munte.





Legendele locale vorbesc si despre existenta unor tezaure deosebit de valoroase, comori ingropate, acumulate de-a lungul a zeci de generatii de conducatori si pastrat in zona. Este vorba despre un tezaur sfant pe care fiecare domnitor era obligat sa-l sporeasca pe timpul domniei sale (dar nu avea voie sa foloseasca nimic din acest tezaur).



Dupa cum mentioneaza pasionatii care au studiat indeaproape ”fenomenul”, daca este sa fie privite de sus, aceste tunele nu ar strabate haotic muntii ci sub forma unor linii care reprezinta imaginea unui lup imens, avand gura deschisa, ca atunci cand se arunca asupra prazii! Oricum ar fi, misterul in ceea ce priveste Muntii Bucegi ramane nedezlegat. Se spune ca totul a fost construit de Zamolxis atunci cand Marele Zeu a decis sa apere acest pamant sfant si pe cei care il locuiesc...



Baraj energetic



În cartea "Viitor cu cap de mort" de Radu Cinamar se dezvaluie faptul ca in Muntii Bucegi ar fi fost descoperite de catre satelitii Pentagonului (Departamentul american al apararii) mai multe tuneluri si incaperi "secrete" care nu aveau nici o comunicare cu exteriorul.



Se mentioneaza faptul ca in anul 2003 s-a forat muntele pentru a se ajunge la acele incaperi, si s-ar fi descoperit ca aceastea ascund "aparate" extrem de sofisticate care permit vizualizarea intregului trecut al omenirii! De asemenea, tunelurile subterane ar fi de fapt imense, si ar fi legate de alte locatii considerate "sacre" de pe pamant.


De asemenea, Pentagonul nu ar fi strain de faptul ca sub Bucegi s-ar afla o poarta imensa din piatra (legendele localeamintesc si despre o poarta spre alta lume), inaintea acestei porti un baraj energetic, iar orice obiect aruncat spre el se transforma in praf fin. Scepticii considera ca totul este exagerat, dar sustinatorii teoriei afirma ca istoria lumii incepe in Romania...


Sursa: EVZ.ro

www.esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu