marți, 4 decembrie 2012

Panică în Rusia, odată cu apropierea APOCALIPSEI MAYAȘE

Un val de panică a fost înregistrat în Rusia odată cu apropierea Apocalipsei mayașe, despre care unii cred că urmează să aibă loc pe data de 21 decembrie. Pentru a calma spiritele, ministrul Situațiilor de Urgență din Rusia a fost nevoit să anunțe public că lumea nu se va sfârși luna aceasta. 
Panică în Rusia, odată cu apropierea APOCALIPSEI MAYAȘE
Panică în Rusia, odată cu apropierea APOCALIPSEI MAYAȘE
Deținutele ruse dintr-un penitenciar de lângă granița cu China s-au confruntat cu o psihoză în masă atât de intensă încât reprezentanții închisorii au apelat la un preot pentru a le calma, iar locuitorii unui oraș muncitoresc de lână Moscova au golit magazinele, făcându-și provizii considerabile de chibrituri, kerosen, zahăr și lumânări, scrie New York Times.
Pentru a împiedica răspândirea psihozei legate de venirea sfârșitului lumii, ministrul Situațiilor de Urgență din Rusia le-a transmis cetățenilor că o Apocalipsă nu se va petrece în luna decembrie. Ministrul a declarat că are acces la metode de a monitoriza ceea ce se petrece cu Terra și a dat asigurări că lumea nu se va sfârși în decembrie.


Există însă și persoane care s-au gândit să profite de pe urma nebuniei create de Apocalipsa mayașă. În orașul Tomsk din vestul Siberiei au fost scoase la vânzare kituri pentru Apocalipsă care conțin o componentă de "strictă necesitate": câte o sticlă de vodcă. Kitul de Apocalipsă rusesc mai conține o conservă de pește, lumănâri și chibrituri, un creion, diverse medicamente, un spăun și o frânghie.


Producătorii spun că au vândut până acum mii de kituri și se așteaptă ca vânzările să crească vertiginos în perioada următoare. 



Sursa:  REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu