marți, 4 decembrie 2012

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 3-9 Decembrie

Aceasta saptamana este una tensionata pentru majoritatea zodiilor, aducand tulburari in plan psihic si emotional. Exista insa si vesti bune pe care le veti descoperi in randurile ce urmeaza

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA BERBEC

Saptamana cuprinsa intre 3 si 9 decembrie nu se anunta foarte diferita de cea precedenta pentru nativii Berbec.
Asadar nativii se confrunta cu aceleasi griji si obstacole ca si pana acum, insa oboseala acumulata ii determina sa fie mai sensibili in fata stresului, sa isi piarda cumpatul, sa se simta osteniti si sa faca o serie de greseli.
De aceea va sfatuim sa fiti atenti in tot ceea ce faceti si sa va luati mai putine responsabilitati in aceasta saptamana, gasind timp pentru odihna si relaxare. Din punct de vedere fizic bolile de sezon va pot supara usor, insa astrele nu prevad riscuri importante in privinta sanatatii.
Sfatul astrologului: lucrati cu atentie si evitati conflictele.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA TAUR

Nativii Taur se confrunta in aceasta saptamana cu probleme care par sa fie mai vechi si pe care acestia nu le-au rezolvat inca.
Asadar nativii Taur se vor arata iritati, nemultumiti, depresivi, cu o rezistenta scazuta in fata stresului si cu tulburari secundare tuturor acestor manifestari: insomnii sau somnolenta exagerata, stare de oboseala, scaderi ale imunitatii, tulburari emotionale etc.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Pe plan fizic nativii taur sunt mai bine aspectati ca si sanatate, pot sa apara riscurile infectiilor de sezon caci imunitatea nativilor este usor slabita in aceasta saptamana.
Sfatul astrologului: evitati orice conflict caci de aici va vin toate neplacerile.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA GEMENI

Dragi nativi Gemeni, pentru voi se anunta o saptamana foarte importanta pentru viitor. Este o perioada in care se vor lua decizii esentiale, decizii cu ecou pe termen lung, ceea ce va determina sa fiti entuziasti, dar si epuizati in aceeasi masura.
Asadar psihic traiti variatii si contradictii, sfarsind saptamana printr-o stare de oboseala, dar si de liniste interioara.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA RAC

Fizic sunteti bine aspectati, organismul vostru este puternic si rezistent, astfel incat bolile nu va creeaza probleme.
Sfatul astrologului: ascultati-va intuitia.
Daca pana acum v-ati confruntat cu tulburari emotionale si variatii importante ale starii de sanatate, saptamana aceasta se anunta mai blanda pe planul sanatatii.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Zona relationala este tensionata si exploziva, asadar psihic veti trai cand stari de bine, cand stari tulburatoare, astfel incat dispozitia dumneavoastra variaza de la o ora la alta. Pentru cei din jur pareti instabili, irascibili, asadar va recomandam sa ii protejati mai mult.
Fizic nu sunt aspectate riscuri de imbolnavire. Pentru cei care sufera de afectiuni cronice, tabloul clinic pare sa se amelioreze, simptomele sa fie mai blande, poate chiar insesizabile. O perioada buna pentru sanatate am putea spune, o saptamana mai blanda decat cele precedente.
Sfatul astrologului: controlati-va mania.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA LEU

Rezistenta fizica si psihica a nativilor Leu este greu incercata in aceasta saptamana.
Va veti confrunta cu o perioada in care organismul vostru este mai subrezit, dand dovada de epuizare fizica si psihica, astfel incat va trebui sa va limitati activitatile si sa va ingrijiti de sanatate.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Gasiti timp pentru odihna si relaxare, dar si timp de analiza pentru ca veti descoperi solutiile unor probleme care va tulbura de mai mult timp.


In planul sanatatii fizice oboseala, stresul si epuizarea vor avea ecou. Asadar mici dusfunctii va vor da batai de cap, de aceea se face necesara schimbarea stilului de viata. Mergeti la medic, cereti sfaturi, investigati-va sanatatea, odihniti-va si mancati corect – in felul acesta veti evita complicatiile.
Sfatul astrologului: ingrjiti-va sanatatea.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA FECIOARA

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Pentru nativii Fecioara saptamana se anunta a fi una buna pe planul sanatatii. Desi alte domenii de viata si activitate sunt zdruncinate pentru acesti nativi, totusi sanatatea ii sustine puternic.



Aveti un psihic tonic, rezistent, faceti fata cu succes perioadelor de suprasolicitare si reusiti sa finalizati responsabilitatile acolo unde altii au renuntat de multa vreme.
Nici fizic nu sunteti mai slab aspectati, aveti o imunitate puternica si sunteti protejati de bolile de sezon. Daca suferiti de o afectiune cronica la nivel osos sau articular, este posibil ca in aceasta saptamana sa simtiti o intensificare a simptomelor.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
fatul astrologului: nu dati inapoi de la greutati si aveti curajul sa luati decizii radicale.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA BALANTA

Desi multe din domeniile vietii sunt tulburate in aceasta saptamana, totusi in planul sanatatii va aducem vesti bune.
Sunteti puternici, aveti un tonus psihic excelent si o rezistenta organita de invidiat. Desi perioada acestei saptamani este stresanta si epuizanta, nu veti resimti oboseala si veti gasi resursele energetice necesare pentru a traversa acest timp incarcat.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA SCORPION

O alta zodie care debordeaza de energie – Scorpionul.
Traversati o saptamana dinamica, pozitiva, entuziasta, cu schimbari si planuri de viata lunga. Ecoul acestor evenimente asupra sanatatii este unul foarte bun: dati dovada de o stare psihica exceptionala, rezistati in fata stresului si emotional va bucurati de momente favorabile.
In plan fizic imunitatea voastra functioneaza la cote maxime, astfel incat bolile de sezon va ocolesc. Daca suferiti de boli cronice, simptomele acestora se vor ameliora in aceasta perioada.
Sfatul astologului: fiti multumiti de tot ceea ce aveti.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA SAGETATOR

Perioada cuprinsa intre 3 si 9 decembrie aduce pentru nativii Sagetator situatii stresante si ingrijoratoare, ceea ce le va tulbura planul psihic si emotional.
Va simtiti obositi, epuizati, poate chiar depresivi, asadar va sugeram sa va inconjurati de prieteni, sa gasiti activitati relaxante si motivante.
Fizic sunteti bine aspetctai, bolile par sa nu va supere in aceasta perioada, nici afectiunile mai vechi nu isi vor intensifica simptomele.
Asadar nota de ansamblu a saptamanii este data de starea interioara, de situatiile care va coplesesc si poate ca este cazul sa adoptati unele schimbari in viata voastra.
Sfatul astrologului: toate problemele prezinta solutii. Cautati-le.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA CAPRICORN

Perioada 3-9 decembrie aduce pentru nativii Capricorn sitatii stresante care necesita decizii radicale.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Practic Capricornii “fac curat” inainte de Sarbatori in viata lor relationala, in cercul de prieteni si de cunostinte.
Au un psihic puternic, o luciditate debordanta, dau dovada de tarie de caracter si sinceritate intelectuala si emotionala, astfel incat desi se vor simti stresati si suprasolicitati, totusi vor gasi solutiile care pe viitor le vor aduce vremuri bune.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Sunt mai atenti la sanatate, dar si in alte domenii de viata. Astfel ca cei nascuti in Caricorn iau in serios simptomele resimtitie pana acum si reactioneaza astfel incat sa isi protejeze sanatatea. Nativii Capricorn au mai multa grija de ei in aceasta perioada.
Sfatul astrologului: evitati excesele de orice fel.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA VARSATOR

Pentru Nativii Varsator se anunta o saptamana excelenta in domeniul social, dar totodata o saptamana obositoare in plan afectiv si psihic.
Este o saptamana agitata, cu situatii excelente si situatii defavorizante totodata pentru nativii Varsator, asadar stresul psihic si tulburarile emotionale le vor zdruncina acestora echilibrul interior. Sunt dezamagiti de persoanele dragi sau in relatiile intime, descopera adevaruri dureroase, false impresii si o serie de greseli care in final le vor strica nativilor buna dispozitie.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Din punct de vedere fizic nativii Varsator au o sanatate debordanta, bolile ii ocolesc, au un organism puternic si rezistent in fata infectiilor. Mai mult decat atat, capacitatea de regenerare a tesuturilor este favorizata in aceasta saptamana, asadar boli mai vechi tind sa isi amelioreze tabloul clinic.
Sfatul astrologului: invatati din greselile trecutului si va veti mentine echilibrul interior.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA PESTI

Daca in saptamanile precedente va bucurati de momente extraordinare si de o sanatate de fier, in aceasta saptamana dragi nativi Pesti va veti confrunta cu o serie de greutati care va vor tulbura echilibrul psihic si emotional.
Dar sa nu uitam ca zodia voastra este caracterizata de capacitatea de a evita problemele, riscurile si situatiile nefavorabile, “alunecand” printre toate amenintarile astrale. Asadar dintre toate aceste situatii neplacute prea putine va vor afecta.
Veti resimti insa stresul si oboseala din aceasta saptamana, chiar daca, tragand o linie sub toate cele intamplate, veti constata ca rezultatele sunt bune.
Pe plan fizic astrele nu va predispun la riscuri sau imbolnaviri.
Sfatul astrologului: detineti calea vindecarii trupesti si sufletesti. Ascultati-va intuitia.
Foto: shutterstock.com
Sursa: healthy.kudika.ro












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu