duminică, 23 decembrie 2012

Horoscop 2013: Progres si vindecari miraculoase in anul Sarpelui Negru


Practic, Anul Sarpelui Negru incepe la 10 februarie, imediat dupa Luna Noua in Varsator. In general, este un an al progresului stabil, obtinut prin munca sustinuta, cu atentie la detalii. 
Anul Sarpelui interior 300x160 Horoscop 2013: Progres si vindecari miraculoase in anul Sarpelui Negru
2013 - Anul Sarpelui Negru
Sarpele este preferatul planetei Saturn, iar in 2013, greoaia planeta este in relatii armonioase cu Mercur – planeta comunicarii, Neptun – conexiunea noastra cu Universul, si cu Chiron – tamaduitorul. Ceea ce este extrem de benefic. Dar, chiar daca Saturn ne este binevoitor, ceea ce e minunat, tot simbolizeaza responsabilitate si tensiuni majore. La trecerea in anul 2013, e bine sa purtam culori sobre, in onoarea lui Saturn.
Berbec
Munca: Un al al cresterii, printr-o munca de echipa. Sunteti foarte creativi si acest lucru va va aduce satisfactii profesionale. O sa invatati sa fiti mai calmi si astfel veti obtine mult mai multe avantaje.
Dragoste: Pluto va aduce o schimbare majora in viata voastra, legata de relatia de cuplu. Anul 2013 va poate imbogati familia cu un copilas, fie al vostru, fie un nepot. Nu trebuie sa va opuneti schimbarilor, caci recompensa astrelor va fi foarte mare.
Sanatate: Foarte emotivi, in 2013. Se vor acumula frustrari si aveti tendinta de a le exprima patetic. De aici, posibile afectiuni neuro-vegetative, dar nu uitati ca 2013 este anul vindecarilor!
Taur
Disciplina si munca sustinuta vor contribui la un buget substantial. 2013 este anul cand va veti metamorfoza. Succes deplin veti avea mai ales daca lucrati in domeniul comunicatiilor. Un lucru e cert: in 2013 va veti face auziti!
Din punct de vedere sentimental, in 2013 veti renaste ca pasarea Phoenix. Toate deziluziile isi vor gasi alinarea intr-o relatie stabila si armonioasa, asa cum v-ati dorit. De asemenea, veti fi foarte senzuali si inclinati spre placerile lumesti.
Planeta Marte va va face sa vedeti rosu, cateodata, ceea ce va poate provoca dureri de cap si insomnii. Trebuie sa gasiti o cale de a va exprima furia fara sa va faceti rau. De asemenea, aveti grija sa nu luati in greutate.
Gemeni
Evolutie! Nu va fi intotdeauna usor sau confortabil sa obtineti ceea ce va doriti, dar sigur veti obtine. Cheia este sa va concentrati strict pe interesele voastre, nu pe ale rudelor! Vor fi competitii.
Pluto va impinge spre marile adevaruri din viata voastra. Relatia de suflet intra intr-o etapa de profunzime, iar ceea ce descoperiti acolo nu este intodeauna ce pare a fi la suprafata. Descoperiti comoara si exploatati-o!
In anul 2013 Marte va da multa energie. Chiron va adauga abilitati psihice vindecatoare. Problemele de sanatate vor fi invinse cu o gandire pozitiva.
Rac
Mercur, planeta comunicarii, impreuna cu Venus, va face sa reevaluati ceea ce pretuiti. O sa constatati ca ceea ce ati facut pana acum nu a demostrat adevarata voastra valoare. Si de aici incepe munca. Foarte posibil, intr-o noua profesie, care, sub auspiciile lui Jupiter, va va aduce beneficii mari. In 2013, trebuie sa uitati de „natura” voastra, care va indeamna sa dati inapoi la greu. Mergeti doar inainte, insotiti de un noroc fantastic!
Printr-o conjunctura aproape magica, data de Jupiter si Soare, in 2013, tot ce ati visat pe plan sentimental, idealul vostru de cuplu, se poate materializa. Schimbari majore sunt de asteptat. Tineti-va inima „deschisa”, gata sa primeasca darul iubirii.
Pluto are un aspect stresant fata de Uranus, ceea ce pune presiune pe actiunile voastre. Lipsa timpului de relaxare poate duce la afectiuni seioase. Sarpele Negru, patronat de Soare, va sti sa va calauzeasca spre energii benefice.
Leu
Toata energia creativa o puneti pe casa, aproape tot anul. Schimbari de locuinte, constructii, renovari majore, schimbari de decor, tot anul o sa faceti cate ceva pentru casa. O sa faceti o arta din redefinirea spatiului de locuit. Din punct de vedere profesional, 2013 este anul cand va puteti construi un imperiu, demn de un rege al „junglei”.
Saturn este favorabil planetelor cu impact major in semnul vostru zodiacal si va invata ce aveti de facut in toate aspectele vietii. Ascultati-i lectiile si urmati-le, pentru ca e un tata autoritar si iute la manie! Va va invata disciplina chiar si in dragoste, ca sa devina durabila.
Energiile saturnice va pot rani daca nu sunt gestionate cu grija. Dar tot Saturn va fi cel care va va vindeca ranile. Totul e sa nu uitati niciodata ce varsta aveti si sa actionati in functie de aceasta.
Fecioara
2013 va fi un an extrem de interesant. Veti inregistra cel mai mare progres din viata voastra de pana acum. Nu usor! Uneori va veti confrunta in competitii mari, dar veti iesi invingatori, gratie responsabilitatii muncii, caracteristica voua. Practic, orice situatie imprevizibila va va impinge numai inainte.
Veti dori foarte intens sa emergeti din relatia actuala si chiar o veti face, chiar daca la nivel imaginar. Uranus este cel care va tine intr-o continua miscare, care va va ajuta sa intelegeti toate aspectele relatiei de suflet. E cert ca valorile sentimentale se vor schimba, in sensul unei eliberari din canoane. Luati in considerare si un copil nascut din dragoste.
Cu Soarele in Fecioara, in armonie cu Mercur, rau va poate face doar inhibarea comunicarii. Sa tineti in voi ceea ce vreti sa comunicati va poate cauza afectiuni psihice. Jupiter, Saturn si Neptun vor aduce energii pozitive in sectorul emotional si disciplina in cel al sanatatii.
Balanta
Saturn, marele invatator al Universului, va incerca sa va demonstreze ca numai prin munca asidua puteti obtine ceea ce doriti. Insa Jupiter va va scoate deseori norocul in cale, atunci cand Saturn va fi „neatent”.
Relatia de suflet este in centrul atentiei tot anul. Saturn si Venus impart acelasi sector ceresc pe harta anului 2013 si va indeamna sa va iubiti in primul pe voi insiva. Ceea ce nu e rau, pentru ca vreti sa aratati aceeasi dragoste si partenerilor de viata. Placere, frumusete si rafinament, acestea sunt cele trei elemente care va vor defini iubirea in Anul Sarpelui.
Fericirea interioara va umple de o energie pozitiva, care nu lasa loc de boli. Veti fi foarte mobili, sportivi, plini de vigoare. Cautati numai compania oamenilor sanatosi si fericiti.
Scorpion
2013 este un an foarte puternic pentru voi. Veti stabili fundatii temeinice de la inceput, ca sa va sustina activitatile intregul an. Pozitia pe care o dobanditi in acest an, in domeniul profesional, va fi una de putere. Saturn va va disciplina cum nici nu ganditi.
Neptun este planeta care va va influenta cel mai mult. Creeaza armonie, experiente mistice, va conecteaza la o dimensiune a iubirii pe care n-ati mai cunoscut-o. Nu sub forma in care se va manifesta in 2013.
Aveti puterea de a vindeca si de a transforma situatiile negative in unele extrem de benefice. Aveti „doctoria” nu numai pentru voi, ci si pentru toti cei care conteaza in viata voastra.
Sagetator
Soarele si Uranus, cel ce schimba regulile jocului fara sa avertizeze, sunt in armonie. Astfel, veti avea mai putin de furca in privinta propriului caracter, devenind mai seriosi si mai responsabili. In domeniul profesional, veti denunta toate conspiratiile, veti dezvalui toate secretele oculte, veti dejuca planuri tenebroase. Adevarul va fi cheia succesului.
Pregatiti-va pentru aventuri si libertate. De miscare. Sarpele va invata sa va strecurati cu talent pe orice teren. Oricum, tot trebuie sa clarificati o relatie care a inceput fara obligatii, insa acum cauzeaza probleme.
Spiritul aventuros va poate pune in situatii dificile, va predispune la unele accidente, la unele anxietati si chiar la dependente nedorite, de alcool, de exemplu. Energia trebuie dramuita cu grija.
Capricorn
Sarpele Negru va face sa traiti mai intens in 2013. Pluto traverseaza semnul vostru zodiacal, asigurandu-se ca va transforma pana in cele mai profunde elemente. Veti fi mult mai energici si va veti impune profesional de pe pozitii de putere. Va veti depasi zona confortabila de lucru.
O sa incercati sa va definiti rolul in relatia de cuplu si veti fi un bun evaluator. O sa va transformati dintr-o persoana destul de obedienta in ceea ce sunteti cu adevarat, un pilon activ al relatiei, care o face sa mearga pe o cale pozitiva. Cei care nu sunt parinti, vor deveni!
O sa aveti nevoie de exercitii fizice, de mai multa miscare, pentru ca placerea de a manca va fi mare in 2013. Dupa care, ca Sarpele, agreati prea mult siesta. Sarpele este, totusi, agil. Invatati sa fiti mai flexibili.
Varsator
Crestere exponentiala in Anul Sarpelul Negru. Veti intampina perspective neobisnuite, care va testeaza capacitatea de decizie. Veti decide intotdeauna ce e mai bine. Va veti demonstra adevarata latura umanista. Frictiunile, tensiunile vor lucra pentru voi, ridicandu-va la un „nivel monumental” al succesului.
Pluto va sta deasupra planetei Venus pe cerul vostru, transformand tot ce tine de domeniul iubirii. Va aduce gelozie, banuieli, dar si purificarea relatiei de orice element negativ. N-o sa va mai fie teama de aparitia unui copil in familia voastra.
Orice iritare, orice stres va fi folosit de trupul vostru pentru a va metamorfoza intr-o fiinta puternica, pozitiva. Aveti puterea de a absorbi energiile negative si sa le transformati in favoarea voastra.
Pesti
Saturn, Neptun, Marte, Mercur si Soarele formeaza un „stellium”, o echipa foarte energizanta care va va impinge spre a crea ceva durabil. Saturn, in special, va va invata sa fiti disciplinati. Favorizat e sectorul vanzarii-cumpararii de terenuri.
Sectorul cel mai important in 2013 este cel al casei, al familiei, al radacinilor si al Mamei, pentru femeile Pesti. Asteptati-va la neasteptat in relatia de cuplu. Sufletul-pereche vi se va dezvalui.
Veti avea perioade de epuizare si perioade de maxima energie, intr-o alternanta care se echilibreaza. Optati pentru o alimentatie naturala, netrecuta prin procese de fabricatie. Neptun va cere sa va hidratati, ca sa dati drumul energiilor fluide. Sa purtati obsidian sau agata albastru mat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu