duminică, 23 decembrie 2012

MESAJ DE CRĂCIUN.


De la Arhanghelul Gabriel


(23 dec. 2012; channeled by Shanta Gabriel



Îngerii vestitori cântă. Puteți auzivocile lor? Ei vă invită în mijlocul lor.

Ei vă cheamă să vă bucurați în Iubirea Divină și atmosfera specială care se crează de Crăciun.  Primiți strălucirea cestui minunat sentiment și binecuvântați lumea în care trăiți.

           Este perioada în care iubirea se revarsă peste lume și fiecare promite să fie mai bun, mai iubitor și mai plin de daruri pentru ceilalți. Suferința nu este un dat de care nu puteți scăpa. De fapt, fiecare s-a născut pentru a trăi în fericire și armonie, așa cum l-a lăsat Creatorul.

Lăsați să curgă prin ființa voastră forța iubirii și dorința de viață. Scăldați-vă în energia Luminii lui Hristos.

Permiteți fiecărei celule din corpul vostru să primească iubirea divină și împăcarea. Cu cât vă apropiați de ziua Crăciunului, cu atât iubirea divină strălucește mai tare în inima voastră.

Pământul are nevoie de bucuria voastră, de iubirea voastră. Alegeți în fiecare clipă a vieții voastre, bucuria de a trăi, bucuria de a vă fi născut pe acest Pământ care v-a facilitat toate experiențele necesare evoluției voastre.

              Nu credeți că atunci câd oferiți lumina voastră altora, săvârșiți un act de infatuare. Fiți sinceri când vă oferiți cunoașterea și bucurați-vă atunci când constatați că ați ajutat pe cineva să se trezească.


Oricând lumina este binevenită, și nu există vietate care să nu se bucure când aceasta i se oferă cu iubire și necondiționat.  


              De Crăciun, Lumina lui Hristos este mai disponibiă decât oricând. Lăsați-vă pătrunși de Iubirea lui Hristos care vi se oferă acum cu atâta generozitate. Simțiți această lumină în inima voastră și lăsați ca ea să-i cuprindă și pe alții.

 


             Trimite Lumina ta guvernanților voștri, mai ales acelora care sunt stăpâniți de întuneric. Trimite Lumina ta liderilor mondiali care sunt chemați să îngroape securea războiului, să conducă lumea cu responsabilitate către bunăstare și pace.


Trimite Lumina ta către zonele lumii în care bântuie sărăcia, foamea și boala.


Trimite Lumina ta  mediului greu încercat de manifestările vremii și evenimentele catastrofie, precum și de ignoranța și lăcomia oamenilor.


Trimte Lumina ta tuturor ființelor de pe planeta ta care au de suferit din cauza manifestărilor vremii și comportamentului aberant al unor ființe umane.


Lucrați cu energia Luminii căci ea vindecă, repară și readuce frumusețea și armonia în lumea voastră.  


Lumina poarta Iubirea lui Dumnezeu, care este cel mai mare vindecător de toate relele, de toate durerile, de toată suferința.


În tot ceea ce faceți nu sunteți lăsați singuri.                    


Îngerii cerului vă stau aproape pentru a vă ajuta de fiecare dată când o cereți.

În această perioadă a sărbătorilor de Crăciun, îngerii vin mai aproape de fiecare dintre voi și vă îndeamnă la fapte bune, pline de compasiune și de iubire.


             Legiuni întregi de îngeri înconjoară și străbat Pământul și se opresc la fiecare, dar mai ales la cei care nu uită să se roage, nu uită să-și ajute aproapele, să-l hrănească și să-l adăpostească.

În antichitate, îngerii care se plimbau printre oameni puteau fi observați și mare era evlavia și credința. Biblia este plină de referiri la asemenea apariții ale îngerilor. Considerați aceste referiri nu ca fabulații ci ca povestiri despre fapte reale.

             Nașterea Fiului lui Dumnezeu pe Pământ a fost un prilej de numeroase și minunate apariții ale îngerilor. Îngerii au prezis nașterea lui Hristos pe Pământși au îndrumat pe înțelepți să întreprindă călătoria.

              În acest moment, există o puternică trezire a conștiinței de masă pe planetă.

Oamenii se întorc tot mai mult la rugăciune căutând Iubirea Divină în viața lor iar profețiilesumbre își pierd putereaCând voi credeți cu tărie în pace, fraternitate și iubire, și alții încep să creadă în aceste valori, căci gândurile voastre ajung și la ei unde produc modificări în gândirea și simțirea lor. Nu vă îndoiți niciodată de puterea gândurilor voastre asupra voastră și asupra celorlalți

Când oamenii se apropie de Crăciun, inimile încep să se deschidă mai mult, și atunci, iubirea pătrunde mai ușor în fiecare. Această energie a luminii umple de bucurie și de pace sufletele multor oameni, sentimentul acesta transițîndu-se nu numai ființelor umane dar și tuturor vețuitoarelor, deși, multe dintre ele nu știu ce li se întâmplă.

Efectul dirijării iubirii și luminii (binecuvântării) către cineva este mult mai favorizat în această perioadă.

Această stare euforică poate avea efecte inedite asupra unora dintre voi, în sensul că se pot produce asemenea salturi vibraționale încât unii să perceapă, prin unul sau mai multe simțuri, prezența îngerilor în preajma lor.

              Pe măsură ce deveniți conștienți de puterea Iubirii Divinese va produce trezirea voastră la minunatele efecte ale luminii lui Hristos în ființa voastră. Aceasta va face ca voi să deveniți, la rându-vă, Lumini pentru lumea înconjurătoare. Aceasta este calea păcii pepământ și bunăvoința între toate ființele.
Shanta Gabriel
            Îngerii sunt aici, acum, în acest timp prețiosÎncă o dată,acești mesageri ai lui Dumnezeu spun"Bucură-te! Trezește lanașterea lui Hristos Lumina din voi!”

            Simțiți aripile noastre care vă înconjoară și vă ocrotesc și bucurați-vă împreună cu noi de aceste minunate zile care vă apropie de Dumnezeu, căci acum se subțiază vălul dintre tărâmul omenesc și cel angelic.
În această perioadă, fiecare celulă a ființei voastre primește Lumina Divină. Nu vă opiuneți, lăsaați acest miracol să se producă.  Fiți deschiși și acceptați cu bucurie minunatul dar pe care vi-l trimite Hristos de ziua când a acceptat să devină Fiul Omului.

Pace și IUBIRE!

Și așa este.
Arhanghelul Gabriel
 SURSE: http://www.ascensionearth2012.org

               http://www.thegabrielmessages.com

(C.M.)
http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu