marți, 8 ianuarie 2013

7 paşi pentru transformarea economiei globale


de Alfred Lambremont Webre

PASUL 1 : ABOLIREA BANCII REZERVEI FEDERALE din SUA

Exista o legislatie in vigoare pentru acest lucru. Senatorul Ron Paul a propus "Federal Reserve Board Abolition Act". Exista mai multe moduri de a face acest lucru. De indata ce profitul este scos de sub controlul dolarilor SUA, in calitate de moneda (federala) de rezerva, Rothschild's-City of London isi va muta interesul din aceasta arena. Ele sunt ca un parazit pe spatele omenirii. 

PASUL 2 : Crearea U. S. CENTRAL BANK DE UTILITATE PUBLICA

In interimar, in timp ce U. S. CENTRAL BANK este creata, (care public este controlata de U. S. BANK) , Trezoreria SUA poate emite certificate de trezorerie garantate in argint, nu neaparat "sustinuta de argint". Ei pot emite certificate de trezorerie sub autoritatea ordinului executiv semnat de presedintele John F. Kennedy la scurt timp inainte de asasinarea sa pe 22 noiembrie 1963. 

PASUL 3 : Sfarsitul puterii bancilor private, a companiilor de credit si de creare a banilor ca datorie, precum si a creditului cu rezerve fractionare. 

Solutia la criza bancara din anii 1930 a fost de a sparge un control al bancilor si crearea de bani ca datorie. Atata timp cat bancile au un monopol asupra crearii de bani ca datorie, aceasta problema va persista, deoarece bancile vor insista pe crearea de bani ca datorie;care le fac prin imprumuturi cu rezerve fractionate sa ne inrobeasca. 

Unele institutii de control public, altele decat bancile trebuiesc create pentru a crea bani. 



PASUL 4 : Si asta duce la pasul 4, Banca Centrala a SUA ca fiind de utilitate publica ofera bani publici, credit si servicii bancare pentru populatie. 

Banii ca fiind de utilitate publica permite persoanelor sa inceapa o afacere, etc. Asta e ceea ce guvernul central prevede. Aceasta ofera numerar si noi ceilalti, atunci, suntem aici sa folosim munca noastra creativa (cu numerar) , astfel sa ne straduim pe planeta noastra, in cele din urma pe termen lung sa renuntam la bani, la fel ca mai multe planete purtatoare de viata care nu folosesc banii...

PASUL 5 : Stergerea obligatiilor Guvernului SUA cu privire la toate datoriile sale aduse de politicile Bancii Rezervei Federale. 

( Banca Rezervei Federale) a fost adusa in SUA prin frauda legislativa de catre interesele bancare ale City of London (creierul financiar al Iluminatti, nota trad. ) si mentinute ca atare. 

Datoria publica a SUA astazi, 14 Decembrie 2012 de 16.374 – 16.375 trilioane dolari, este rezultatul direct al operatiunilor de tip "False Flag" (steag fals) ale Rezervei federale concepute pentru a maximiza profiturile liniei genealogice Rothschild din City of London si Wall Street, care subjuga populatia SUA si lumea in datorii si pozitionarea pentru un program de depopulare intentionat. 

Prin urmare, exista un caz de forta majora, care din punct de vedere moral si legal justifica Guvernul SUA in repudierea acestei datorii, care in orice caz, sunt dolari americani proprietatea Rezervei Federale. Prin urmare, prin crearea U. S. Central Bank acestia devin lipsiti de valoare. 

PASUL 6 : IERTAREA TUTUROR DATORIILOR PUBLICE SI PRIVATE DIN INTREAGA LUME

Iertarea tuturor datoriilor publice la nivel mondial, cu prioritate datoriile natiunilor in curs de dezvoltare. Iertarea de toate datoriile publice si private din intreaga lume. 

Datoriile sunt inventia prin mecanismul de control bancar, folosind creditarea fractionata a rezervei si folosirea fraudei de catre institutiile frauduloase;cum ar Federal Rezerve Bank ( banca centrala privata) ;catre banci care sunt detinute si de care beneficiaza linia genealogica de bancheri din City of London (familia Rothschild) si care conspira la subjugarea lumii. 

PASUL 7 : TRIBUNALUL CRIMELOR DE RAZBOI FINANCIAL

Un tribunal international competent pentru crime de razboi, crime impotriva umanitatii si genocid care rezulta din infractiuni financiare si bancare, cu jurisdictie deplina, autoritate de urmarire penala, personal si buget, pentru a strapunge valul corporatist sa urmareasca crimele de razboi ale organizatiilor din jurul City of London, Wall Street, precum si organizatiile genealogice bancare aliate prin intermediul Federal Reserve Bank etc. , care a condus la aceste practici in intreaga lume. 



preluat de pe blogul : exopolitics.com

Sursa: roaim.net.tf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu