miercuri, 9 ianuarie 2013

Horoscop numerologic pentru 2013: previziuni numerologice in functie de Cifra Atitudinii

Cifra Atitudinii tale iti poate spune cum privesti viata in noul an, dar si ce impresie isi fac despre tine persoanele cu care interactionezi.

Cum se calculeaza Cifra Atitudinii?

Cifra Atitudinii se calculeaza audunand ziua nasterii tale cu luna nasterii, iar apoi reducand acest numar la o singura cifra.
Cifra Atitudinii in 2013
Image © Sxc.hu
Exemplu. Daca te-ai nascut pe 22 decembrie, vei aduna astfel: 22 + 12 = 34; 3 + 4 = 7 (Cifra Atitudinii tale)

Ce spune Cifra Atitudinii despre tine in 2013?

Daca ai Cifra Atitudinii 1, atunci…

Esti o persoana careia nu ii place sa caute ajutorul in ceilalti. In noul an esti mai motivata ca niciodata si incerci constant sa te auto-depasesti fie ca este vorba de cariera sau viata personala. Ai o atitudine in general pozitiva, insa trebuie sa te inveti sa te apropii mai mult de ceilalti si sa lucrezi in echipa. Stii zicala: unde-s doi, puterea creste!

Daca ai Cifra Atitudinii 2, atunci…

Consideri relatia de cuplu si dragostea in general extrem de importante pentru tine. Exista mari sanse ca in prima jumatate a anului 2013 sa ai constant senzatia de deja vu sau vise ce se vor transforma in realitate! Esti o persoana intuitiva si iti explorezi mai mult ca niciodata latura spirituala. La fel, povestile de viata ale celor cu care interactionezi te fascineaza si te inspira.

Daca ai Cifra Atitudinii 3, atunci…

Esti o persoana extrem de carismatica si iti pastrezi intact sufletul de copil. Doresti in noul an sa te inconjori de energii pozitive si sa fii mereu cu zambetul pe buze. Atitudinea este cea care te ajuta sa iti faci numerosi prieteni noi. Ai un efect intens asupra celorlalti si ii inspiri sa isi urmeze visele.

Daca ai Cifra Atitudinii 4, atunci…

Cifra Atitudinii in 2013
Esti o persoana tacuta si ganditoare, care totusi are multe lucruri de impartasit cu cei din jur. In noul an, 2013, esti un bun sfatuitor si invatator. Abilitatile tale te pun in valoare si vorbesc pentru tine. In ceea ce priveste relatia cu oamenii care iti pun ‘bete in roate’, acum vei reusi sa ii confrunti si sa le dovedesti ca se inseala in legatura cu tine.

Image © Sxc.hu

Daca ai Cifra Atitudinii 5, atunci…

Acum simti nevoia sa explorezi lumea care te inconjoara. Daca te simti plictisit intr-un anumit mediu, reusesti sa insufletesti atmosfera si sa devii sufletul petrecerii. 2013 inseamna pentru tine aventura si entuziasm, surprize placute si impliniri. Mai mult, 2013 iti va scoate in cale sufletul pereche!

Daca ai Cifra Atitudinii 6, atunci…

Esti o fire protectiva care are grija intotdeauna sa nu raneasca sentimentele celor dragi. In noul an esti omul potrivit la momentul potrivit, fiind mereu cel care rezolva problemele nascute in situatii neasteptate. Ai mari sanse sa prosperi daca iti deschizi propria afacere. Te pricepi foarte bine cand vine vorba sa pui un lucru ‘pe picioare’.
Cifra Atitudinii in 2013
Image © Sxc.hu

Daca ai Cifra Atitudinii 7, atunci…

Esti o persoana greu de descifrat care prefera sa isi pastreze emotiile, sentimentele si parerile pentru sine. In noul an ai sansa sa cunosti pe cineva care sa te ajute, gradat, sa te deschizi. Dragostea iti va lumina zilele si vei invata sa pui mai mult prêt pe comunicare, pe interactiune. Desi pana acum nu ti-ai dat seama, esti un bun observator de oameni si le poti da sfaturi pertinente.

Daca ai Cifra Atitudinii 8, atunci…

Nu ai inhibitii si esti sincer indiferent de situatie. In 2013 ai o atitudine pozitiva si faci tot ce iti sta inputere pentru a-ti intretine familia. La oriznt apar noi oportunitati de care profiti la maximum - exista mari sanse sa iti deschizi propria afacere care va merge ca pe roate. Incearca, din punct de vedere emotional, sa te desprinzi de trecut.

Daca ai Cifra Atitudinii 9, atunci…

Esti un conducator innascut. In 2013 exista mari sanse sa fii promovat la locul de munca, iar de fiecare data cand vei interactiona cu cineva nou, vei uimi acea persoana cu abilitatile si calitatile tale. Mai mult, reusesti sa te vindeci de ranile trecutului, dar si sa iti depasesti propriile limite. Noul an inseamna pentru tine evolutie.
Foto front si main © Sxc.hu
Sursa: horoscop.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu