sâmbătă, 5 ianuarie 2013

NOI MISIONARII TERREI SUNTEM ASPECTELE/PARTICELELE MANIFESTATE ALE SINELOR NOASTRE INALTE


cristal
Bine v-am regasit Dragi Colegi.
Azi vom Aborda Tema spirituala a ASPECTELOR/PARTICELELOR  DIVINE DE SINE, care se doreste cit de cit clarificata pentru cei care doresc.
Fiecare dintre noi care vietuim in aceste corpuri fizice si manifestam prin ele o Constiinta de un anumit Nivel de Trezire si Implicare Spirituala, am ajuns deja sa Constientizam faptul ca suntem ASPECTE/PARTICELE ale SINELOR NOASTRE INALTE MULTIDIMENSIONALE.
Din acest considerent, odata cu Trezire Spirituala si Expansiunea noastra de Constiinta, SIMTIM ca Suntem mai Mareti decit limitele in care Educatia sociala sau religiosa ne-au programat din Necunoastere sau din Interes.
Cu toate acestea, viata practica a demonstrat faptul ca in CREATIE cit si aici pe Terra , se Manifesta DISTINCT doua Tipuri de ASPECTE/PARTICELE ale Sinelor Inalte.
1.- Prima categorie este Spiritul OM Intrupat ca ASPECT/PARTICICA a SINEI SALE INALTE.
De exemplu luind in calcul Manifestarea Unui ASPECT/PARTICICA a SINEI SALE INALTE si plecind prin reincarnari din Epoca Tribala pina la Individualizarea din Epoca noastra de acum, ca ASPECT/PARTICICA el a Evoluat Manifestind PERSONALITATI Diferite Distincte fiecarei reincarnari in parte.
Luind cazul mai apropiat al unui Apostol al Invatatorului noastru Iisus Cristos, de Exemplu Sfintul Petru, putem spune faptul ca PETRU ca ASPECT/PARTICICA a SINEI SALE DIVINE cea mai INALTA a fost si este cunoscut Biblic ca o Personalitate UNICA conferita de acel Rol Misionar, dar ca ACUM  acest ASPECT PETRU fiind Reincarnat sub o noua infatisare si nume, este o Personalitate tot UNICA dar total distincta fata de Personalitatea de acum 2000 de ani, fiindca a Evoluat si acum are alt rol Misionar.
Si acest Scenariu evolutiv ca ASPECT/Particica de SINE INALT, in functie de Evolutia in Constiinta si Rolul social sau spiritual jucat, se repeta la Toti Oamenii Terrei.
In Toata aceasta Evolutie Spirituala prin Expansiune de Constiinta, ASPECTUL/PARTICICA de SINE INALT al oricarui Om este Indrumat Direct de catre Sinea Sa inalta prin INIMA.
2.- A doua categorie o gasim tot la Spiritul OM Intrupat ca ASPECT/ PARTICICA a SINEI SALE INALTE ,  dar care are ATASAT/LIPIT unul sau mai multe ASPECTE/PARTICELE ale altor SINE INALTE.
Luind cazul mai apropiat tot al unui Apostol al Invatatorului noastru Iisus Cristos, de Exemplu Evanghelistul Ioan, putem spune faptul ca Ioan ca ASPECT/PARTICICA a SINEI SALE DIVINE cea mai INALTE a fost sustinut acum 2000 de ani nu numai de Sinea sa Inalta, ci si de ASPECTELE/PARTICELELE altor SINE INALTE care i-au permis Indeplinirea cu succes al Rolului sau MIsionar de acum 2000 de ani,
iar ACUM  acest ASPECT IOAN EVANGHELISTUL fiind Reincarnat sub o noua infatisare si nume, este o alta Personalitate total distincta fata de acum 2000 de ani, fiindca a Evoluat si acum are alt rol Misionar, ROL IN CARE ESTE IARASI AJUTAT de catre ASPECTELE/PARTICELELE altor SINE INALTE.
Acum in anul 2013 aceste ATASATE/LIPITE ASPECTE/PARTICELELE ale altor SINE INALTE, joaca iar acest Rol direct prin Intelegere la Nivel de Spirit cu Sinea Inalta al Aspectului/Particelei cunoscute aici pe solul Terrei sub numele de fostul  APOSTOLUL IOAN EVANGHELISTUL care este Reincarnat sub o noua infatisare si nume, oferindu-i pentru Indeplinirea Noii sale Misiuni INDRUMAREA INFORMATIONAL SPIRITUALA PRIN ADUMBRIRE.
Dragi colegi.
Din cauza faptului ca Noi Oamenii ca ASPECTE/PARTICELE ale SINELOR noastre Inalte suntem in plina experienta Ascensionala, deci in Interiorul fenomenului, uneori lipsa unei Cunoasteri Spirituale Adecvate si al Discernamintului aferent, Predetermina pe Unii Colegi cu anumite deschideri Spirituale sa Intre in EMPATIE cu Alte ASPECTE/PARTICELE MISIONARE REINTRUPATE ale Altor Sine Inalte si prin INOCENTA le fura Identitatea .
Asa s-a intimplat in decursul ultimilor 20 de ani, cind Diversi Oameni porniti pe Calea Spirituala, prin Empatie Au Simtit Si preluat in mod nejustificat Meritele/Caltarile altor ASPECTE/PARTICELE ale altor SINE Inalte.
Am cunoscut personal cazuri in care colegi de-ai nostrii Au Spus ca sunt Reincarnarea lNvatatorului nostru Iisus CRistos,  apoi mai multe colege care spuneau ca sunt Marii Magdalene, apoi altii ziceau ca erau Apostoli si Sfinti din Vechime, etc, etc,.. dar Evolutia lor spirituala era foarte Scazuta , iar COMPORTAMENTUL LOR NU  ERA NICI PACE si NICI IUBIRE NECONDITIONATA, CI AVEAU UN COMPORTAMENT DE IMPUNERE CU FORTA cum ca ei er fi cine se cred.
Totusi, Colegii nostrii care Erau indreptatiti sa spuna ca Ei sunt ASPECTE/PARTICELE ale Vechilor si Marilor Avatari Deschizatori de Nou, au muncit in Tacere Oferind Public PACEA , ARMONIA, LUMINA(INTELEPCIUNEA) si IUBIREA lor Neconditionata sub diverse Forme ca FAPTE.
Iar Mesajul Acestora(unii s-au redescoperit ei pe ei si ei intre ei in privat) pentru cei care inca mai Sunt Inocenti si fura Identitatile Altora este: NU MAI CONTEAZA CE AM FOST, CI CONTEAZA CEEA CE DEVENIM=OM NOU CRIST si CEEA CE FAPTUIM IN NOUA CIVILIZATIE.
Cu Privire la cel mai Dorit TITLUL, adica acela de IISUS CRISTOS sau MARELE AVATAR CRIST ce va sosi
pe Terra a Doua oara dar in ROMANIA, vis a vis de ASPECTE/PARTICELE prin care CRISTUL a Fost acum 2000 da ani si Vine(Sper in acest an 2013 daca Echipa Noastra Cristica Reuseste sa ii pregateasca terenul), avem urmatoarele informatii. 
A doua aparitie a lui Cristos(TRIMISUL sau PRIMUL sau MARELE AVATAR, etc,…) pe Terra.
David prin Aryana Havah ne spune:
Cel ce va veni ca Luminator(Marele Avatar CRISTOS/TRIMISUL/ PRIMUL) va avea multe dinASPECTELE celui ce a fost Iisus ,…, insa EL inglobeaza si alte ASPECTE , ale unor fiinte superioare care au trait aici.
EL (Noul Mesia) nu se va naste.
Trupul celui care il va primi se afla aici, s-a nascut, insa EL nu se afla inauntrul lui.
EL va intra intr-un trup ce se afla deja pe Pamant.
Da. Acest trup, este in Romania.
 
Anca Todirica  Meditind pe un mesaj al colegului noastru Ion Gabriel,
ne ofera conversatia de mai jos cu Sinea ei Inalta:
- CE inseamna Primul ?
- Primul …care inalta pamantul la cele mai inalte vibratii .
- N-a fost Iisus Primul ?
- El a plantat si a fost Primul .
   Acesta Culege ca si Primul, Cerne si Inalta Oamenii.
- Nu e tot Iisus ?
- Ba da, dar e o alta energie(in sens de un alt ASPECT) .
   Asa cum Tatal a creat pe Iisus asa si acum energia Tatalui creaza pe First(Primul) .
- Am inteles ca e fiul lui Iisus.
- Intr-un fel da.
   Tatal a creat pe Hristos din energia lui pentru a planta o samanta .
   Acum Hristos poarta energia Tatalui in El si a Duhului Sfant care este liantul ,legatura dintre Tata–fiu si voi .
   Fiul insa, Iisus, purtator de aceste energii creaza la randul lui Firstul sau Fiscul cum vrei sa-i spuneti, care inafara de Energiile Tatalui ,Fiului ,a Sfantului Duh vine si cu  energia sa proprie de Culegator, de cel care Secera, culege, alege, inalta .
   Toate aceste 4 energii sunt plamadite de energia feminina, astfel ca Firstul(Primul/ Trimisul/Marele Avatar Cristos) are ca simbol pentagrama .
 
Dragi Colegi.
Cit priveste Relatia Noastra de colaborare Misionara cu alte Sine Inalte din Creatie indiferent ca acestea au sau nu au ASPECTE/PARTICELE Reincarnate la sol, va ofer mai jos o corespondenta in care Tema ASPECTELOR/PARTICELELOR este foarte bine explicata acestui moment ascensional de catre colega noastra Mihaela.
 
Sunday, December 30, 2012 8:56 PM
 
Iti multumesc din suflet draga Gicu,
Ceea ce stiu eu, este ca Sfintii Apostoli sunt in 12 D(ca Sine Inalte).
Cand am o comunicare cu un Sfant Apostol(cu Sinea Inalta al ASPECTULUI/PARTICELEI cunoscute de noi din biblie), ma trec toate siroaiele de sudoare, imi arde tot corpul, asa energie inalta au.
Vad in cazul lor, deasupra capului un triunghi auriu, cu varful orientat in fata.
Pana acum am avut comunicari multiple cu Sfantii Apostoli Andrei, Petru si Pavel(toti la Nivel de Sine Inalta Bineinteles).
Intr-o seara mi-a aparut Sfantul Apostol Pavel, spunandu-mi ca o sa vina o persoana trimisa de El la mine.
A doua zi a venit in vizita Doru, Inorogul Alb, cu o doamna pe nume Ioana.
Ei bine, am descoperit faptul ca Ioana are PARTICICA din spiritul Sfantului Apostol Pavel.
Eu cred sincer in aceasta modalitate, ca un spirit inalt, sa desprinda si sa ataseze pe perioada unei intrupari, unui alt spirit, o PARTICICA din spiritul sau, astfel incat acel spirit(om Intrupat) sa aiba Ajutor si Calauzire ca sa Implineasca o Misiune importanta.
Dupa ce are loc moartea fizica, acel spirit inalt isi ia PARTICICA inapoi.
Cam asa vad eu lucrurile(corect).
Aceeasi Perspectiva am vazut ca o are si Doamna Melfior Ra si eu rezonez cu ea(Nu sunteti Singurele).
Ba s-ar putea, cand sunt Misiuni foarte mari, Spiritul Om Misionar respectiv sa aiba atasate PARTICELE de la mai multe Spirite din Inalt(aici se incadreaza Multi Misionarii ai Romaniei si ai Terrei). 
Despre mine, stiu sigur ca am atasata PARTICICA din Spiritul Arhanghelului Mihail.
Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa infaptuim ce este de infaptuit si daca suntem centrati pe inima, asa cum si tu sfatuiesti pe toata lumea, pe iubire, vom sti intotdeauna foarte limpede ce avem de facut. 
Totul curge de la sine, precum apa.
Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze!
Pace si Iubire!
Cu drag, Mihaela.
Dan Gicu <dangicu@yahoo.com
 30 decembrie 2012, 22:33
Servus Draga Mihaela.*&gt;:D< big hug
Mesajul tau este in aceasta zi de duminica a TReia sincronicitate cu privire la  ASPECTE/PARTICELE ale Spiritelor in Diferite contexte de manifestare pe Terra.
Din mesajul pe care tu mi l-ai transmis, eu am selectat o parte care se potriveste cu Ceea ce mai vreau sa adaug in realizarea unui nou material pe care sa il  Impartasim pe Internet in Diferite grupuri Spirituale.
Daca esti de Acord, eu as putea Prezenta ceea ce ai scris mai sus in aceasta forma, sau poate ca tu mai vrei sa il ajustezi sau sa adaugi ceea ce mai crezi de cuviinta.
Mersi indiferent de Rezultat.*&lt:-P party
Te-am Pupat. *:-* kiss*:x lovestruck
Ceau. Gicu. *:-h wave
 
Tuesday, January 1, 2013 2:33 PM Subject: Re: ASPECTE
 
Draga Gicu,
As vrea sa iti spun cate ceva, ce am aflat, dupa ce mi-ai transmis ultimul e-mail:
1. PARTICELELE de spirit ale Spiritelor Inalte, se ataseaza la voia lor inca de de cand ia nastere un anumit spirit si raman atasate acolo de el, mult si bine, pana ajunge la un nivel de evolutie, in sfere aproape la fel de inalte.
Cu alte cuvinte nu raman o singura viata, ci milioane sau miliarde de ani(timpul nu exista pentru ele).
Asta era singura corectie ce as fi dorit sa o aduc la cele scrise mai sus.
2. Ceea ce ne-a adus la acest sfarsit de an sa ne cunoastem, sunt doua aspecte si primul il induce pe al doilea: si tu si eu, si iti spun cu toata sinceritatea ca acum am aflat si in cazul meu pentru prima oara si asta din cauza faptului ca nu stiu de ce, dar nu ma atrage in mod deosebit sa pun prea multe intrebari despre trecutul meu, ci despre ce am de facut acum, in aceasta viata, ei bine, si tu si eu avem particele de spirit ale lui URIEL, (stiu din anul 2001, cum la fel stiu ca si alti colegi sunt in situatia noastra) motiv pentru care avem de implinit niste misiuni impreuna, in viitor, sau iata, poate chiar incepand de pe acum.
URIEL este considerat coordonatorul noilor retele energetice si implicit energii ale Noului Pamant, asa cum era METATRON pentru vechiul Pamant.
In plus, asa cum eu mai am PARTICICA de spirit de-a lui Mihail, tu mai ai PARTICICA de la Sfantul Gheorghe.
Nu ne cheama deloc intamplator in aceasta viata, cum ne cheama.
Despre Arhangheli, am facut o remarca intr-un articol de pe blog, acela cu ierarhiile divine si am scris ca multi dintre ei nu mai sunt de multa vreme arhangheli.
Au avoluat si ei ca si noi, in sfere mai inalte, motiv pentru care si URIEL, Entitate 11D, la granita cu 12 D, nu este de fapt Arhanghel ci este Heruvim, Inger al Iubirii Divine.
Iata de ce simtim noi sa mergem in actiunile noastre impreuna cu iubirea.
In cele ce il priveste pe Mihail, ajuns la rang de Serafim, Entitate 12D, la granita cu 11D, este practic un Inger al Luminii Divine si mai stim noi ca este al Adevarului si Dreptatii.
Asa ca nu e mirare ca mi-au fost trimise gandurile sa ma apuc sa scriu despre Apocalipsa si sa ii dau un altfel de interpretare.
Pe langa cei de la care avem PARTICELE, mai putem avea si alti ghizi spirituali, in functie de misiune, de ce avem de facut. 
3.- Referitor la trieri sau “listele” care s-au intocmit in acest sfarsit de an, cu cine paraseste Terra, cine ramane in 3D, cu sanse de scensiune in 4D, cine merge in 4D si cine merge in 5D, ghizii imi spun ca este adevarat.
4.- Fiecarei dimensiuni ii corespund 12 subnivele.
La 12 dimensiuni avem 12×12=144 de subnivele.
Acestea fiind zise, Doamne ajuta sa fim calauziti, sa ne implinim conform Voiei Sfintei Treimi, misiunile viitoare.
Nu stiu de ce, pe cand scriam acest e-mail, am simtit iarasi o energie foarte inalta, de imi ieseau flacari pe urechi.
Era Sfantul Ioan Botezatorul, iarasi Entitate 12D, ca si Sfintii Apostoli, care venise sa imi confirme ca cele ce scriu aici sunt adevarate.
De ce oare a simtit El nevoia sa vina sa faca aceasta confirmare, nu stiu acum, vom afla.
5.- Extraordinar Gicu.
Dupa ce ti-am scris despre Uriel, am citit mesajul de la Doamna Aurora SUMCA,cel cu jurnalul unui pelerin. uriel-anael.blogspot.com/ I
Iata cum ne aduna Uriel pe toti.
Pace si Iubire!
Te imbratisez cu drag,
Mihaela.
 
Dragi Colegi.
Din cele prezentate mai sus, acum aveti o Idee despre ASPECTELE/Particelele Sinelor Noastre Inalte care Suntem si despre ASPECTELE/PARTICELELE altor SINE INALTE pe care le avem alipite de Noi si ne ajuta in Munca noastra Misionara.
Si Munca Noastra Misionara incepind cu acest an 2013, Trece pe un alt nivel de pregatire al Terenului in Constiinta Poporului Roman, in conformitate cu programul Spiritual pentru care acum suntem aici pe Terra, in vederea Sosirii si Manifestarii a Doua Oara pe Terra al MARELUI AVATAR CRISTOS .
Iar in aceasta munca de pregatire a Terenului, colegul nostru IOAN BOTEZATORUL isi va Oferi din nou Energia Luminii si Iubirii sale Neconditionate in forme Specifice si diverse de colaborare Misionara alaturi de noi.
VA DORIM SUCCES.
Imbratisari Tuturor.
MIHAELA SI GICU.
Sursa: mail
daniilgaucan.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu