sâmbătă, 5 ianuarie 2013

VEI TRAI NIVELE DIFERITE ALE FRUSTRARILOR


Postat Maria
Pentru multi ACUM a sosit "momentul iluminarii", sau al indepartarii voalului iluziei. Este cumva puternic CATALIZAT de conditiile vibrationale, dar in mod sigur puternic sprijinit/motivat de individualitatile respective. Ca particularitate apare insa o anume "superficialitate" a conditiei, in sensul ca nu toti parametrii au avut "timpul necesar" unei "coaceri" armonioase. Ca atare sunt "aspecte" inca de integrat, atat ca si suport de cunoastere/intelegere, cat si ca experienta consecutiva.
Pentru cei mai multi dintre cei ce acced acum la atributele Sinelui, provocarea ar fi sa inteleaga -si nu DOAR CONCEPTUAL- Intaia Lege a Kibalyonului, cea a MENTALISMULUI.
Pana nu ai inteles CU ADEVARAT sau NU AI ACCEPTAT faptul ca tot ceea ce "constati" cu organele de simt ale mintii, este doar iluzie/maya, VEI TRAI NIVELE DIFERITE ALE FRUSTRARILOR. Din acele sentimente vei recreea o lume balmajita intre am inteles/nu am inteles, care va arata a pura cacofonie experientiala, neavand nimic valoros. Va fi doar un haos. Menirea lui desigur este aceeasi: prin suferinta sa va treziti definitiv!
Suferinta experientiala rezultata din FRUSTRARI ca sentiment, apare foarte limpede apoi pe corpul fizic, facandu-va serviciul de a va ATRAGE ATENTIA asupra sentimentelor pe care VA PERMITETI SA LE EMITETI: o anume "buhaiala", aparitia celulitei si a aspectului disagreabil de "coaja de portocala", o hiperponderalitate nejustificata si imposibil de corectat prin diete alimentare.



Legea Mentalismului INTELEASA, ar fi fost util sa va aduca la concluzia ca ABSOLUT TOT ceea ce voi percepeti/vedeti este doar o proiectie proprie, in urma propriilor perceptii, despre un vis pe care voi il visati, cu dramatica convingere de a fi o "realitate". Pentru a avea o oarece coerenta, il completati permanent cu inchipuirile voastre, sperand sa va si "iasa bine". Coerent poate parea, daca il priviti hipnotic, doar ca nici pe departe nu este. Un altul va sesiza imediat lipsa lui de coerenta si de aici si toate neintelegerile interpersonale.
Pana nu veti renunta la visul mintii voastre si nu veti aprofunda si trai ce ati INTELES din Legea Mentalismului, va asigur ca "drama" este singurul "succes experiential" la care va autocondamnati.
SURSA: eulinterior.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu