sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Trimisul Pacii


trimisul
Permite-ti sa fii Lumina. Permite-ti sa schimbi vietile celor din jur. Permite-ti sa fii ceea ce vrei sa vezi in ceilalti. Permite-ti sa vindeci. Permite-ti sa ridici. Permite-ti sa oferi speranta. Permite-ti sa mangai. Permite-ti sa curgi.Permite-ti sa iti permiti.
Ai venit in aceasta lume, in aceste circumstante, sub aceasta forma, pentru a atinge vieti si pentru a contribui la existenta Fiirii. Tot ceea ce tine de viata ta este cuprins intr-un ansamblu construit perfect de Perfectiunea Atotcreatoare.
De multe ori, te feresti sa iti asumi rolul de a spune clar ceea ce simti, deoarece te temi de reactii. Nu-i nimic. Este normal. Insa, a sosit clipa sa iti ridici privirea din pamant si sa iti inalti orizontul. A sosit clipa sa tragi omenirea dupa tine si sa faci tot ceea ce tine de tine pentru a participa la co-crearea unei lumi demne de Planul Divin.
Stiu ca nu este tocmai usor sa vorbesti despre ceea ce simti, insa daca ai ajuns la aceste cuvinte, inseamna ca viata vrea sa iti transmita un mesaj. Un mesaj care sa te intareasca si sa iti ofere incredere in Ceea Ce Esti Cu Adevarat. Stau acum in fata si joc rolul unui nebun. Iti cer sa renunti la tine, la micul “tu”, pentru a construi impreuna o lume mai buna, o lume mai inalta, o lume dupa chipul si asemanarea Luminii. Ea este deja construita, iar tot ceea ce avem noi de facut este sa o activam. Si putem face asta doar prin pace. Pacea se creaza doar prin pace.
Te inteleg ca iti doresti implinire personala, te inteleg ca ai scopuri si teluri, insa, suflet drag, cu o urma de lacrima in ochi, iti spun ca nu despre asta este vorba. Si o spun din proprie experienta. La un moment dat, iti vei indeplini toate telurile, dupa care te vei intreba “Si acum?”. Aceasta intrebare iti va spune ca este mai mult decat atat. Este vorba despre mai mult decat lupta pentru implinirea personala.
Stiu ca in momentul in care esti fericit poti oferi fericire, deoarece intotdeauna oferi ceea ce ai, insa iti propun o alta cale. O cale in care sa lucram constient in Lumina, pentru Lumina. O cale in care implinirea personala devine implinire unitara. Stiu ca pare de neconceput sa renunti la planurile tale, insa nu iti cer asta. Eu doar iti spun ca in clipa in care ai de luat o decizie sa nu te intrebi daca acea decizie este buna pentru tine, ci sa te intrebi daca acea decizie este buna pentru intreaga omenire.
Ai privit lucrurile din aceasta perspectiva? Te-ai gandit ca uneori fericirea noastra poate intrista persoana de langa noi? Despre asta vorbesc. Nu promovez renuntarea la cariere, la joburi, la meserii, eu doar spun sa facem totul pentru Binele Comun. Daca dorinta ta ii dauneaza celui de langa tine, opreste-te putin si intreaba-te: ce ar face Pacea acum? Ce decizie ar lua Pacea? Daca iti doresti o cale presarata cu pace, atunci pleaca la drum pasind prin pasii Pacii.
Stiu ca oamenii vor vorbi in continuare despre ce este bine si despre ce este rau, insa acest aspect este relativ si te indemn sa nu te concentrezi pe vorbele joase care ajung la tine. Ai altceva de facut aici. Ai o lume de inaltat.Lumea se inalta incepand cu tine. Sa nu iti asta niciodata. Foarte multi dintre noi asteapta sa soseasca Alesul pentru a ne duce la Dumnezeu. Fiecare dintre noi suntem Alesul. Fiecare dintre noi putem inalta lumea. Insa, pentru a actiona prin aceasta putere nemarginita, este necesar sa o constientizam, sa o acceptam si sa o folosim in directia cea mai inalta.
Haideti sa pornim! Impreuna. Fiecare atat cat poate la momentul de Acum. Te asigur ca in fiecare dintre noi exista aceeasi magie. Diferenta in manifestare este facuta de intensitatea credintei. Poti activa aceasta putere prin acceptare. Odata pentru totdeauna, in numele Luminii, accepta ca esti Fiul Divinului! Accepta si multumeste pentru aceasta Onoare Suprema! Si incepe sa te comporti ca atare!
Fiul lui Dumnezeu are o misiune inalta, demna de statutul sau. Integreaza aceasta responsabilitate in existenta ta si nu te separa niciodata de credinta faptului ca esti aici pentru a te inalta si pentru a inalta lumea odata cu tine. Insa, nu fi egoist. Nu incerca sa te inalti doar pentru a privi de sus, caci aceasta inaltare este doar o iluzie.Inaltarea egotica este, de fapt, o scufundare in lumea separarii. Inalta-te, inaltandu-i pe toti cei care te privesc! Aceasta este inaltarea.
Nu doar vorbi despre Lumina, ci adu-i pe ceilalti la starea de a simti ceea ce simti tu cand vorbesti despre Lumina. Trage-i pe toti in sus! Ia-i cu tine catre Ceruri. Mergi cu pace prin lume si raspandeste mesajul Unimii. Lumineaza tot ceea ce intalnesti si nu analiza detaliile. Nu te intereseaza detaliile terestre. Esti aici pentru a-i face pe ceilalti sa traiasca Raiul pe Pamant. Aceste cuvinte te responsabilizeaza, iar faptul ca tu ai ajuns la ele si ca le citesti chiar acum, este un semnal prin care viata iti spune ca te va folosi pentru a Lumina lumea in care traiesti.
Nu te retrage in complacere mediocra, ci priveste in Sus! Priveste fara teama Lumina, caci ea nu te va orbi, ci iti va face privirea mai clara ca niciodata. Insa, trebuie sa te anunt, in prima faza este posibil sa para putin confuz. Este posibil sa te simti ciudat, insa aceasta stare este de fapt efectul renuntarii la micul “eu”. Acum renunti la tine pentru a fi Tu. Acum renunti la tine pentru a fi constient de Cine Esti Cu Adevarat. Si pentru asta iti multumesc, in numele Nostru.
Iar acum, mergi. Mergi in Pace si raspandeste Pacea. Oriunde si oricand. Dar, iti voi spune inca de pe acum: se vor gasi oameni care vor incerca sa te opreasca si sa te descurajeze. Binecuvanteaza-i, insa nu te supune la ceea ce iti spun. Ei inca ratacesc; ei inca au privirea incetosata. Tu mergi prin Pace. Mergi prin Lumina, chiar daca in jurul tau este intuneric. Lumina pe care tu o porti in tine va dizolva orice urma de intuneric.
Lasa-te trait de Dumnezeu si mergi prin pasii Lui. Insa, pentru asta este necesar sa fii gol de tine. Goleste-ti paharul pentru a ti-l umple la loc. Goleste-te de ganduri, de convingeri anterioare, de perceptii, de pareri si permite-ti sa fii imbalsamat de Dumnezeu. Goleste-te de tine si stai gol in bratele lui Dumnezeu. Aceasta este Libertatea la care ai visat toata viata.
Primeste binecuvantarea Lui si ia-ti zborul catre lume. Zboara, Suflet drag! Zboara, asa cum nu ai mai facut-o niciodata. Dumnezeu este in tine. Daca El este cu tine, cine poate fi impotriva ta? Pacea merge inaintea ta si iti deschide orice usa, facandu-ti calea mai usoara. Este un nou inceput. De acum, vei oferi viata tuturor care vor sa renasca. Esti trimisul Pacii.
Sursa: http://totuldinintreg.com/1580/trimisul-pacii/

Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu