luni, 21 ianuarie 2013

Vimana: Avion vechi de 5000 de ani descoperit intr-o pestera din Afganistan


O descoperire epocala, tinuta secret de armata americana, s-a produs anul trecut intr-o pestera din Afganistan. Mai multi soldati americani, fiind intr-o misiune de recunoastere, au intrat intr-o pestera oarecare dintr-o zona muntoasa din Afganistan si au facut o descoperire importanta pentru omenire. Un obiect misterios se afla in aceasta pestera, fiind identificat cu un avion stravechi, un “Vimana” care are o vechime de mai bine de 5000 de ani, a fost descoperit de mai multi soldati care au participat la extragerea sa din pestera. Cel mai ciudat este ca opt dintre ei au fost declarati disparuti.


Vimana este un avion ciudat, care seamana cu bombele din ziua noastra, fiind mentionat in epopeele sanscrite. Arheologii sustin ca Vimana sunt primele avioane pe care le-a cunoscut omul de-a lungul timpului si erau folosite de sanscriti pentru efectuarea diverselor misiuni chiar inainte de “ultima rasturnare a Pamantului“. Pana in prezent, nimeni nu credea cu adevarat ca aceste avioane stravechi chiar au existat cu adevarat, dar descoperirea aceasta poate sa rastoarne foarte multe credinte referitoare la trecutul indepartat al omenirii.



Vimana sunt mai mult decat niste simple avioane, ele pot sa calatoreasca pe distante foarte lungi in Univers cu viteze impresionante. Cercetatorii chinezi pretind ca au descoperit mai multe documente sanscrite in Lhasa, Tibet, in care este specificat modul de construire al navelor interstelare. Documentele au fost trimise la Universitatea din Chandrigarh pentru a fi traduse.



Avioanele civilizatiei sanscrite erau capabile sa ignore gravitatia si motoarele erau bazate pe principiul “laghima“, o putere inca necunoscuta omului din ziua de astazi. Acest principiu presupune o forta centrifuga impresionanta care contracareaza orice forma gravitationala. Principiul este acelasi pe care yoghinii il folosesc pentru a levita.

din revista

Sursa: esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu