joi, 14 martie 2013

Horoscopul norocului pentru primavara 2013

Primavara aduce o vibratie pozitiva si un nou pentru fiecare dintre noi. Descopera mai jos in ce domenii din viata ta se manifesta acum cele mai favorabile influxuri astrale.


horoscopul norocului previziuni primavara 2013

horoscopul norocului previziuni 2013

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Berbec

Pentru tine, primavara aduce numeroase avantaje in sectorul comunicational si al invatarii. Vei dori sa-ti extinzi cunostintele, sa-ti creezi noi contacte, iar membrii familiei tale iti vor putea fi de ajutor in aceasta directie. In plus, ai capacitatea acum de a privi cu mult optimism evenimentele din viata ta, iar cei din jur vor fi atrasi de <invataturile> tale ca de un magnet.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Taur

Pentru nativele din Taur, asigurarea stabilitatii emotionale si financiare se afla in prim-planul primaverii 2013. Daca esti nascuta sub acest semn, vei lucra acum cu determinare si incredere pentru a-ti mari veniturile, iar astrele iti promit succesul in acest sector al vietii. In plus, exista posibilitatea de a-ti stabiliza bugetul in mod indirect prin aportul adus de partenerul de viata.
Pe plan emotional vei fi pusa in pozitia de a-ti reevalua toate relatiile de parteneriat pe termen lung. Insa deciziile pe care le vei lua acum, inclusiv aceea de a intra intr-un nou anagajament de durata, iti vor fi extrem de benefice pe viitor.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Gemeni

Daca esti nascuta sub mentalul semn al Gemenilor, norocul iti surade din plin in primavara 2013 pe planul afirmarii personale. Esti increzatoare in talentele tale, plina de idei stralucite si dornica de noi inceputuri.
Foloseste-te de libertatea si entuziasmul cu care astrele te inzestreaza acum spre a-ti pune in practica aspiratiile de mult uitate. Nu uita totusi sa te ocupi si de responsabilitatile tale de zi cu zi. Pana la urma, pastrarea echilibrului in toate este cea mai buna cale de a obtine succesul

.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Rac

horoscopul norocului previziuni primavara 2013
Pentru nativele din Rac, renuntarea la atasamentele din trecut este cel mai mare beneficiu pe care primavara 2013 il aduce in viata lor. Daca esti nascuta sub semnul de apa al Racului, vei avea capacitatea acum de a fi un real sprijin pentru cei apropiati. Iar acestia iti vor oferi la randul lor sprijinul afectiv necesar pentru ca tu sa-ti definitivezi renasterea emotionala.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Leu

In primavara 2013, extinderea cercului de prieteni si de cunostinte este sectorul cel mai avantajat pentru Lei. Acestia vor fi extrem de creativi si de sociabili, existand posibilitatea de a atrage colaboratori de nadejde pentru proiectele lor ingenioase.
In prim-plan vor fi acum si chestiunile care tin de camin si de relatiile de familie. Acestea vor solicita mai multa implicare din partea nativilor in aceasta perioada, insa vor aduce impliniri pe masura.

horoscopul norocului previziuni primavara 2013

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Fecioara

Conjuncturile astrale din primavara 2013 le aduc nativelor din Fecioara recunoasterea pe plan social sau profesional. Daca esti nascuta sub acest semn, vei avea acum ocazia de a culege roadele eforturilor tale in cariera din ultimul timp. In plus, iti vei putea intari statutul si imaginea sociala, simtind acum ca esti pe drumul cel mai bun cu putinta pentru tine.
De asemenea, in planul relatiilor familiale vei avea parte de o comunicare foarte buna in aceasta perioada, iar cei dragi vor fi deschisi sa-ti aprecieze simtul practic si sfaturile de bun-simt.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Balanta

horoscopul norocului previziuni primavara 2013
In primavara 2013, Balantele vor avea noroc in tot ceea ce tine de studii aprofundate, de calatorii si de cunoasterea unor persoane care le extind orizonturile in viata.

Daca esti nascuta sub acest semn mental, vei avea ocazia acum de a te implica cu entuziasm in noi relatii si in noi proiecte pline de inedit. Astfel, vei reusi sa-ti modifici, chiar fara sa iti dai seama, sistemul de credinte in viata, deschizandu-te cu incredere catre posibilitatile infinite pe care Universul ti le poate oferi.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Scorpion

Daca esti nascuta sub semnul Sorpionului, primavara 2013 iti aduce ocazia de a te reconecta la resursele tale interioare de incredere si putere. Te vei concentra acum asupra motivatiilor tale profunde in viata, iar aceasta iti va aduce multa stabilitate emotionala, inclusiv in relatiile cu ceilalti.
In plus, sectorul stabilitatii financiare este si el avantajat in aceasta perioada, existand posibilitatea obtinerii unei mosteniri sau a imbunatatirii veniturilor prin intermediul partenerului de viata.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Sagetator

Pentru tine, sectorul parteneriatelor de durata se dovedeste cel mai avantajos in primavara 2013. Fie ca vei iesi odata pentru totdeauna din parteneriatele care nu iti mai sunt favorabile, fie ca vei cunoaste noi parteneri de nadejde, totul se desfasoara cu mult mai multa usurinta acum.
horoscopul norocului previziuni primavara 2013
In plus, vei avea capacitatea de a te face rapid placuta in fata celorlalti, lucru foarte important mai ales daca lucrezi cu publicul sau daca esti implicata in chestiuni juridico-legale.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Capricorn

Pentru nativele din Capricorn, cel mai norocos sector in primavara 2013 este cel legat de serviciu si de intretinerea sanatatii. Daca esti in cautarea unui loc de munca, astrele iti vor scoate in cale cele mai bune oportunitati. Iar daca ai deja o profesie stabila, conjuncturile astrale te sustin in asumarea unor noi responsabilitati profesionale, sau in reorganizarea benefica a sarcinilor prezente, astfel incat sa gasesti echilibrul necesar intre munca prestata si recompensa financiara.
horoscopul norocului previziuni primavara 2013
Primavara 2013 este de asemenea un moment bun pentru a te ocupa de analize sau de proceduri medicale si pentru a face orice alti pasi necesari in mentinerea sanatatii tale.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Varsator

Primavara 2013 iti aduce posibilitatea de a te bucura din plin de viata, atat prin intermediul prietenilor, cat si prin intermediul descoperirii unor noi hobby-uri. Deschiderea ta catre latura ludica a vietii va atrage numeroase persoane creative in jurul tau, inclusiv un potential iubit daca esti in cautarea acestuia.
horoscopul norocului previziuni primavara 2013
Nativele care au deja partener sau familie se vor implica intr-o serie de activitati recreative inedite alaturi de cel drag/de cei dragi, avand ocazia acum de a ridica <jucatul> la rangul de arta.

Horoscopul norocului 2013 pentru zodia Pesti

Sectorul cel mai avantajos pentru Pesti in primavara 2013 este cel al familiei si al caminului. Unele native isi pot gasi o noua locuinta in aceasta perioada, sau se pot muta cu o persoana noua, inclusiv cu partenerul de viata.
Sentimentul de stabilitate pe care il vor cunoaste acum este unul profund si care le aduce multa implinire acestor native. In plus, tot ceea ce tine de relatia cu familia si de confortul sufletesc primeste acum toata sustinerea astrala, pentru a se dezvolta intr-o maniera armonioasa si durabila.
Foto front, main si interior@Shutterstock.com
Sursa: horoscop.garbo.ro
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu