joi, 14 martie 2013

Pescarusul de pe cosul Vaticanului inainte de anuntarea Papei Francisc I: e considerat un semn rau


papa pescarusProtv Ad
Miercuri seara, cosul Capelei Sixtine de la Vatican a fost cel mai urmarit din lume. Un pescarus a "vestit" alegerea noului Papa - argentinianul Jorge Mario Bergoglio.
Cu cateva minute inainte ca fumul alb sa anunte alegerea noului Papa Francisc I, un pescarus care a aterizat pe acoperisul Capelei Sixtine a starnit zambetele si atentia  zecilor de mii de oameni prezenti in Piata din Vatican, relateaza ABC News.
Fara sa stie ca milioane de oameni din intreaga lume il priveau de la televizor sau de pe internet, pescarusul alb cu gri s-a asezat tacticos pe horn, fara sa-i pese de emotiile miilor de pelerini adunati in piata San Pietro.

Pasarea a ajuns vedeta pe internet: conturile de Twitter "Sistine Seagull" si "Papal Bird au deja peste 4000 de "followers".
Aparitia pescarusului a fost interpretata insa ca un semn rau. In luna ianuarie, in acest an, un porumbel al pacii, eliberat de papa Benedict al XVI-lea de la balcon, a fost la un pas de a sfarsi tragic, dupa ce a fost atacat de un pescarus. Pescarusul a atacat porumbelul alb imediat dupa ce acesta a fost eliberat de Papa de la un balcon al Vaticanului. Porumbelul a reusit sa scape de pescarus, dupa ce a zburat printre porticurile si coloanele din piata San Pietro.

Papa pescarus



Sursa: ABC News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu