joi, 18 aprilie 2013

Cranii umane cu coarne au fost descoperite într-un mormânt din Bradford, Pennsylvania, în 1880.


Mai multe cranii umane cu coarne proeminente din ele au fost descoperite într-un mormânt la Sayre,  Bradford, Pennsylvania, în 1880. Cu excepția proiecțiilor osoase situat la aproximativ doi centimetri deasupra sprâncenelor, oamenii carora le-au  apartinut aceste schelete au  fost anatomic normali, deși la șapte metri înălțime au fost giganți. S-a estimat că organele au fost îngropate în jurul anului 1200 d.Hr.. Descoperirea a fost făcuta de către un grup de renume de anticari, inclusiv istoricul din Statul Pennsylvania și demnitar al Presbyterian Church (Dr. GP Donehoo) și doi profesori, AB Skinner, de la Muzeul de Investigare american, și WKMorehead, a Academiei Phillips, Andover, Massachusetts. Oasele au fost trimise la Muzeul de Investigare american din Philadelphia, unde  mulți constată că este o problema de antropologie, dar din pacate au fost furate și nu au mai fps  văzute niciodata.
Intrebarea care se pune, este : CUI AU APARTINUT ACESTE OSEMINTE CU ASEMENEA  CRANII?
Oare sunt cranii de draci sau aceste oseminte apartin unei rase de extraterestrii care au vizitata Pamantul in urma cu 800 de ani?
Sursa:
http://www.utaot.com/2012/11/29/human-skulls-with-horns-were-discovered-in-a-burial-mound-at-sayre-bradford-county-pennsylvania-in-the-1880s/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu