joi, 18 aprilie 2013

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 18 aprilie 2013 - bis


18 aprilie 2013




Un mini-sistem solar va intra in propriul nostru sistem solar spre sfarsitul anului 2013



 
Astrofizicianul Jim McCanney afirmă faptul că începând cu sfârşitul lunii iunie a acestui an, în sistemul nostru solar va începe să pătrundă un alt „mini-sistem solar’’, format din comete, meteoriţi şi praf cosmic.

Detalii sunt oferite de cei de la Learmonth Solar Observatory din Australia, care lucrează în cadrul proiectului Wormwood. Toate dotările acelei facilităţi au fost făcute în anul 2003.

Interesant este ca în Biblie apare scris: „Al treilea înger a sunat din trompeta lui şi atunci o mare stea, strălucind cu putere, a căzut din cer peste o treime dintre râuri şi ape – numele ei este ‚pelin’ [wormwood]”. (Apocalipsa 8:10-11). Într-o redare generală, ca traducere, în Biblie apare: „La a treia trâmbiță, a treia parte din apele dulci se vor face amare și mulți oameni vor muri din cauza acestor ape.” 
Este doar o asociere de nume, însă ciudată e şi asocierea cu specificul domeniului: o posibilă ameninţare din spaţiu. Să vedem dacă şi câte din toate acestea se vor petrece în lunile care vor urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu