joi, 18 aprilie 2013

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 18 aprilie 2013


18 aprilie 2013

Stiinta moderna afirma ca o noua rasa de oameni a aparut pe Pamant

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară şi totodată neaşteptată, observând o serie largă de mutaţii genetice necunoscute ce se manifestă în genomul uman. „Îngrijorător” pentru cercetători este faptul că aceste mutaţii nu provin din laboratoare sau din proiecte guvernamentale secrete, ci ele sunt produsul unei evoluţii naturale, dar neaşteptate a oamenilor. 
Descoperirea a fost făcută în urma unui studiu realizat de Universitatea Cornell şi Universitatea din California. Savanţii au studiat 202 gene la 14 002 oameni. Genomul uman conţine aproximativ 3 miliarde de perechi de gene fundamentale, dintre care au fost studiate 864 000, ceea ce reprezintă doar o mică fracţie din total.
Iniţial, s-a crezut că anomaliile genetice sunt cauzate de radiaţii, de viruşi, ori de chimicale. A fost de asemenea introdus încă un factor care se pare că afectează mutaţiile: suprapopularea planetei, ceea ce ar explica numărul mare de variaţii genetice ale oamenilor.
Profesorul Darren Kessner este optimist cu privire la aceste mutaţii şi vede problema într-un mod benefic. El a sugerat chiar că printre oameni vor aparea în curând anumite fiinţe înzestrate cu puteri supranaturale, în genul celor manifestate de eroii seriei de filme X-Men.
Apariţia acestor mutaţii poate naşte în unele persoane reacţii adverse, iar pe altele le poate face să coabiteze în mod armonios cu natura şi să se dezvolte. Dacă aceste mutaţii cresc însă în mod dramatic ca număr, ne punem întrebarea ce ar putea urma atunci...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu