marți, 28 mai 2013

Un adevarat miracol: Fecioara Maria apare in poza unei fetite bolnave de leucemie…si apoi fetita se vindeca!

Fecioara Maria cu o fetita bolnavaFie ca credeti sau nu, un adevarat miracol s-a intamplat in America in zilele noastre. Si aflam acest lucru de la televiziunea americana Fox12 News. Erin Potter este o fetita de 12 ani din Kirtland care se lupta cu leucemia. Intr-una din pozele facute seara fetitei, in spatele ei se poate observa…figura Fecioarei Maria! Acest lucru a uimit-o pe Jen Potter, mama fetitei, care a avut ca prima reactie urmatoarele cuvinte: “E Fecioara Maria! Ea ne aude! Ea se afla acolo!”
Fotografia lui Erin, care alerga cu niste artificii in mana, a fost facuta in spatele curtii familiei de catre un prieten, dupa ce parintii fetitei au primit vestea ca leucemia s-a reactivat pentru a treia oara; Erin trebuind sa faca un al doilea transplant de maduva osoasa. Mama fetitei a declarat: “Nu am vazut lucrul acesta ca pe un semn ca fetita noastra va fi bine, ci ca pe un semn ca cineva are grija de ea”.
Imediat dupa ce fotografia a fost realizata, Erin a avut cel de-al doilea transplant, iar acum e bine, cancerul disparandu-i. Tatal fetitei, Kevin Potter, a spus: “Stiu ca ea nu este singura, ca noi nu suntem singuri. Cei care nu cred in miracol… e OK. Orice s-a intamplat, stim ca ceva puternic si special a fost acolo cu noi.”
Un lucru e clar: fotografia trebuie sa fie autentica. O familie cu un necaz atat de mare cu siguranta nu s-ar ocupa cu falsificarea de poze. Cui parinte i-ar mai arde de falsuri, atunci cand fetita sa e grav bolnava?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu