luni, 3 iunie 2013

Experiente- Gicu Dan(iunie-2013)


curcubeotornada
 
Experiente de pe Cararea Ascensionala
a Unificarii noastre cu Duhul Sfint
- partea intia-
 
Dragi Colegi de Ascensiune
Aici pe Terra NOI cu totii suntem cea mai mare Minune
Energii, Vise, Viziuni, Mesaje ne curg si le impartasim cu drag
Lipite cu Iubire ca Perlele Celeste pe un Magic sirag 
Ca impreuna Uniti in Constiinta sa trecem un prag
Si Corpul fizic sa ni-l mutam pe 5D Nou Meleag.
 
Leii Cunoasterii existenti in campul multidimensional divin 
Prin Energii, Vise, Viziuni, Mesaje ne vegheaza si ne sustin,
Caci NOI cu Leii Cunoasterii Divine UNA SUNTEM mereu
Cu Marete Misiuni primate in Dar de la Insusi Dumnezeu;
 
Pornite din cer, Misiuni prin NOI chiar acum discret se materializeaza pe Pamant
In Unitatea Fortei Insuflate noua chiar de catre Duhul Sfint
Ca Noua Creatie Divina a Doua prin NOI sa se-mplineasca ,
Si Misiunea noastra intrega Creatie s-o Creasca !
 
FELICITARI TUTUROR PRIN INSASI PREZENTA VOASTRA AICI ACUM PE TERRA.
 
Dragi Colegi ai UNIMII CRISTICE/DUHULUI SFINT.
Pe cararea Ascensionala  a Unificarii noastre cu Duhul Sfint, apar sincron elemente
Informationale ale Cunoasterii Divine care ne aduc intotdeauna un plus de clarificare fiecaruia dintre noi, indiferent de locul sau pozitia noastra pe scara Ascensiunii.
Chiar daca Informatiile pe care le veti citi in acest material vi se par cunoscute, totusi perspectivele detaliate aici sunt rezultatul unor Experiente Ascensionale particulare, directe, pe Viu si la Cald vietuite si din care voi puteti extrage Esenta si Vibratia Energetica Noua spre Utilitatea Voastra in Relatia cu Voi Insiva sau in Relatia cu Altii care va urmeaza spre Creatia a Doua.
Astazi Dragi Colegi, conform Sincronicitatilor din ultimele 2 zile la care am avut acces, veti gasi Informatiile de mai jos izvorite din doua categorii de Energii si anume:
Energia Tornadei(Vortexului) Uraganului Transformational ce lucreaza pe corpurilor noastre energetice inclusiv Corpul Fizic Uman sustinut de Constiinta personala aferenta ;
- si Energia Unificarii Constiintelor noastre in UNITATEA Duhului Sfint.
Si Acum Dragi Colegi, va invit ca prin lecturare sa Incorporati prin SIMTIREA INIMILOR VOASTRE cele doua Energii mentionate mai sus, atit in corpurile voastre inclusiv corpul fizic , cit si in Constiinta voastra de expansionata si in tema, in rezonanta cu Energia Duhului SFint/Energie de Foc Sacru/Energie Cristica.      
 
Gabitza To: Dan Gicu
Friday, May 31, 2013 9:57 PM Subject: Mesaj
 
Servus Gicu.
Azi am simtit nevoia sa evadez asa ca am stat in natura cu Corina ceva timp.
Uite ce am primit ..
Mi-a aparut un uragan ce avea zeci de culori si care se tot invartea.
Si dintr-o data am vazut deasupra uraganului o Entitate imensa pe un albastru deschis (stii povestea Lampa lui Aladin ,ei bine asa era si aceasta entitate dar DUH SFINT)
Si am auzit recomandarea sosita din partea acestei Entitati/DUH SFINT, ca sa cerem tot ceea ce dorim, ca NU se indeplinesc doar trei dorinte(Si il auzem cum rade, era placut).
Sa cerem nelimitat ca ne considera stapani exact ca in povestea de mai sus, asa ca dorinta noastra este lege si el o implineste.
A mai spus sa traim ceea ce ne dorim ca si cand le avem.
Apoi a  mai spus ca asa cum uraganul acesta se invarte/Vortex/Tornada, asa se iau din noi toate energiile ce nu ne sunt folositoare, se face curat pentru ceea ce vine(adica Salasluirea Duhului Sfint in noi).
Apoi am vazut Uraganul cum se apropia de noi  invartindu-se.
Am asteptat sa vad ce se intampla si dintr-o data Uraganul s-a despartit in doua dar fara se se micsoreze.
Erau acum doua Uragane(Forte Energetice Trasformationale ale Duhului Sfint) identice din care unul venea spre mine iar celalalt mergea spre Corina.
Apoi au aparut multe uragane, erau zeci si am inteles ca se face curatenie in corpurile noastre.
In momentul in care a intrat in noi am inteles ca daca ametim sau simtim bulversare, obosire, surmenare, daca era un blocaj la o chakra, vedeam cum acel uragan/vortex il dezlipeste si il atrage/soarbe asa cum desfaci o bobina de ata, asa pleca si blocajul.
Apoi cand s-a indepartat am vazut orase pe care le devasta(curatarea Matrixului pentru schimbare prin transmutatie), erau jumatati de blocuri, case cu cate un zid, oameni strigand, cioburi si foarte multa hartie alba.
La o asemenea priveliste, durerea ce mi-a cuprins inima nu o pot reda in cuvine.
Atunci Entitatea s-a intors spre mine si mi-a spus: nu mai suferi, sunt cei ce trebuie sa plece, cei ce nu vor sa vada Lumina si nici Adevarul.
Apoi am vazut ca mai erau alti oameni care erau luati pe sus de uragan dar eliberati pe partea cealalta si am inteles ca sunt cei care au acceptat Lumina si Adevarul in ultima secunda, erau salvati.
Cand total s-a terminat am simtit multa pace, eliberare si multa iubire….
Cu iubire infinita,Gabitza !!!
Dragi Colegi ai UNIMII CRISTICE/DUHULUI SFINT.
Aceasta Energie a Tornadei(Vortexului) Uraganului Transformational a inceput de mai multi ani la unii Colegi Misionari din Romania (cit si din alte tari terestre) printre care ma numar si eu Gicu Dan.
In acest caz curatirea Interioara a corpurilor noastre (inclusiv corpul fizic care Intimpina rezistenta cea mai mare si unde Curatirea Transformationala dureaza mai lent) a inceput mai de mult si acum noi suntem intr-o Deprogramare accelerata pentru a ne indrepta fara  intirzieri majore ca Prim Val spre saltul in 5D Inclusiv cu Corpul Fizic. 
Gabitza prin Viziunea ei si-a Acesat momentul Inceperii Propriei Curatiri a Corpurilor sale inclusiv cel fizic, pregatindu-se astfel pentru Deprogramare accelerata si pentru saltul/transmutarea ei cu Corpul fizic in 5D in al doilea Val.
Daca in perioada in care la noi Cei din Primul Val de curatire interioara a Corpurilor (curatire inclusiv de Constiinta dar acum noi vorbim doar despre corpuri) aceasta Energie Tornada-Vortex Transformational nu a avut repercursiuni vizibile sub forma de efect in marea masa a populatiei,  dar de aceasta data Energia Tornada-Vortex a Duhului SFint/ Energie de Foc Sacru/Energie Cristica se va  manifesta vizibil la nivel de MASE ca proces de Eliberare a lor din Corpul Fizc(moarte), sau ca proces de Deprogramare accelerata 3D, fiindca sunt in drept pentru Saltul lor in 4D.
Viziunea Colegei Noastre Gabitza ne anunta Iminenta Inceperii Marii Curatiri la nivel Global a Energiei Duhului SFint/ Energie de Foc Sacru/Energie Cristica si Rezista cine este pregatit, dar este greu pentru toata lumea intr-un fel sau altul.
Apoi, nu trebuie sa Uitam faptul ca Terra inca nu si-a inceput reajustarea Noului Contur Geologic si Geografic al Continentelor si Insulelor Noi 4D, situatie in care vom asista si la Evenimente Radicale-Dure fiindca Energia Vortex a Duhului SFint/Energie de Foc Sacru/Energie Cristica o Sustine in acest demers ascensional.
Mesajul Gabitzei este Realist si Evenimentele Viitoare il vor confirma.
Iti Multumim Draga Gabitza pentru Impartasire. Iti suntem Recunoscatori.
- urmeaza partea a doua- 
 pasari
Experiente de pe Cararea Ascensionala
a Unificarii noastre cu Duhul Sfint
- partea a doua -
 
Si acum Dragi Colegi ai UNIMII CRISTICE/DUHULUI SFINT, va invit sa intram pe energia unui alt mesaj proaspat si interesant, in care veti gasi o abordare conversationala noua inclusiv si in special pe subiectul Curatirii, Deprogramarii, Devirusarii Corpurilor noastre(inclusiv corpul fizic) si transmutatia lor in noul matrix 5D al celei de-a Doua Creatii.
 
Cristina To: Dan Gicu, etc, …
Friday, May 31, 2013 11:09 PM  Subject: conversatie cu Lord Sananda si altii
Dragilor,
Mi s-a schimbat modul de obtinere a informatiilor!
De acum inainte mi se spune ca nu mai am nevoie sa contactez pe cineva in particular ci e suficient sa pun o intrebare si imi va raspunde entitatea cea mai potrivita*:-? Pensif.
Pentru detalii cititi mai departe.
Va vine vreo informatie relativ la comunicarea de mai jos?
 
Draga Lord Sananda.
De cind nu mai pot obtine raspunsuri de la eul meu divin, sunt un pic pierduta si nu stiu exact pe cine as putea intreba.
Te voi ruga sa-mi dai niste raspunsuri sau sa-mi trimiti pe cineva care sa-mi dea raspunsurile.
Intrebarile mele sunt : cum stau cu ascensiunea ?
Ce schimbari au loc – daca au loc – in corpul meu fizic legat de ascensiune ?
Dar simptomele pe care le am – oboseala, lipsa de chef, lipsa dorintei de a iesi din casa si de a face miscare – de la ce vin ?
Cit va mai dura acest status-quo – aceleasi conditii de viata, acelasi corp 3D, aceeasi situatie exterioara ?
Ce mai am de schimbat in viata mea, in interiorul meu ?
Ce mai am de facut legat de cautarea/gasirea unui loc de munca satisfacator ?
Acestea sunt intrebarile.
Spune-mi te rog cine-mi poate raspunde la ele.
Eu pot sa-ti raspund, dar perspectiva mea e prea putin «umana» ca sa-ti fie de folos in acest moment(in acest moment aud mai multe nume de arhangheli: Gabriel, Uriel, Samadiel?!?)
- Bine, am inteles. Pe cine sa contactez?
- Va fi un grup de entitati, ai auzit citeva din numele lor mai inainte. Te poti adresa lor sub ce nume doresti.
- Multumesc. Draga grupule, raspunde-mi te rog la intrebarile pe care le-am pus lui Lord Sananda.
- Draga entitate cunoscuta sub numele de Cristina, stii ca n-ai nevoie sa treci prin canale atit de formale ca sa comunici cu noi ? Aici e nivelul tau de comunicare in acest moment, la nivelul nostru sau mai sus. Cind pui o intrebare in gind atragi automat entitatea cea mai potrivita ca sa-ti raspunda. Nu mai esti in pericol sa te contacteze impostori sau entitati care sa te minta. La acest nivel exista doar adevarul.
- Multumesc, am inteles. Data viitoare voi intreba direct si voi sti ca raspunsul care-mi vine e adevarat.
- Bun, acum ca am lamurit-o si pe asta, sa trecem la raspunsuri. Vom interveni pe rind dar nu vom preciza cind se schimba interlocutorul tau, fiindca nu are importanta pentru tine cine-ti raspunde. Prima ta intrebare se refera la ascensiunea ta. Stim ca doresti informatii relative la timpul de pe Pamint, fiindca in continuumul spatiu-timp unde locuim noi totul s-a intimplat deja. Ascensiunea ta cu trup va avea loc in aceasta viata umana, cu conditia sa nu te sinucizi.
- Va intrerup aici ca sa va cer detalii. Ce inseamna in aceasta viata umana ? Peste o zi, un an, 50 de ani ? Si ce legatura are sinuciderea ?
- Incepem cu sinuciderea. In corpul tau au loc in acest moment schimbari subtile care pregatesc ascensiunea ta cu trup. Sunt multi oameni care trec prin acelasi proces pe Pamint. Simptomele sunt mai mult sau mai putin intense, neplacute, istovitoare iar vestea proasta pentru tine e ca vor continua inca o vreme. Poate citiva ani. Ceea ce ne readuce la chestiunea timpului. Potentialele sunt prea confuze acum ca sa dam o data precisa dar, in lipsa unor salturi, procesul de pregatire a corpului va mai dura citiva ani.
- Si care e probabilitatea de intervenire a unor salturi ?
- A fost mai mare sau asa am crezut noi inainte de a incepe procesul fizic propriu-zis, dupa care ne-am dat seama ca operatia e mai delicata si mai lunga decit am prevazut. Asadar in acest moment potentialul cel mai puternic e mai indepartat in timp decit era acum un an sau doi. Aceasta nu inseamna ca procesul a esuat sau ca noi am esuat. E adevarat ca notiunea timpului e foarte diferita pentru noi si pentru voi. Ceea ce la noi inseamna doar citiva pasi in plus sau mai detaliati din acest proces, pentru voi pe Pamint poate insemna citiva ani in plus. Iti intelegem frustrarea si intr-adevar ai simtit corect potentialele din anii trecuti, pe care ti-ai bazat sperantele. Apoi, pe masura ce momentul potential al ascensiunii se indeparta, e normal ca ai simtit confuzie, dezamagire si suparare pe noi. Am mai facut pina acum experimente de ridicare a vibratiei unui corp din 4D in 5D dar nu din 3D in 5D. Aici intervin factorii de karma, programari si implanturi facute in Atlantida, experimentele genetice si limitarile artificiale la care corpul uman a fost supus de-a lungul istoriei voastre. Asadar corpurile voastre nu au, ca sa spunem asa, continutul normal al unui corp care e aproape de 4D ci aveti toate aceste bagaje suplimentare care complica foarte mult procesul de adaptare si ridicare a vibratiei corpului. E ca si cum ati avea un corp format din mai multe elemente care reactioneaza diferit la ridicarea in vibratie, unele opun rezistenta, altele urca fara efort dar ca sa ramineti in viata noi trebuie sa asiguram un echilibru si un nivel de vibratii foarte precis in tot corpul, nu poate porni fiecare element separat pe drumul lui. Exemple poti gasi si tu despre ansambluri ale caror parti reactioneaza diferit la acelasi stimul (lumina divina in acest caz) si despre dificultatea de a dirija cantitatea necesara fiecarei parti pentru ca toate sa evolueze deodata. Daca ati avea corpuri «standard» ar fi suficient sa trimitem o anumita raza codificata de lumina divina peste tot corpul si in citeva secunde ati ascensiona cu trup ! Chiar si pentru noi e neplacut sa constatam ca totul nu functioneaza atit de usor si de repede cum am prevazut initial. Cu aceasta am raspuns la intrebarea ta despre ascensiune. Schimbarile din corpul tau fizic sunt, dupa cum am mai spus, legate de ridicarea vibratiei. Anumite operatii suplimentare sunt necesare, si anume eliminarea totala a implanturilor, programelor mentale, conditionarilor, toxinelor fizice, nodurilor si blocajelor energetice din toate corpurile tale aflate sub densitatea 5.
- Si am multe ?
- Ca toata umanitatea, si corpul tau a « mostenit » aceste suplimente nenaturale.
- Bine, dar cit mai dureaza aceasta curatare ? Ce pot eu sa fac ca s-o ajut ?
- Tu de ce crezi ca esti obosita ? Avem nevoie sa stai linistita atunci cind lucram pe corpurile tale. Curatarea inainteaza incet dar sigur, mai obtinem cite o informatie importanta de la unele persoane implicate in acelasi proces si o utilizam pentru a optimiza procesul pentru alte persoane. Gindeste-te la restaurarea unui tablou. Munca e migaloasa, fiecare fragment poate sa rezerve surprize neplacute. Exact asa e si pentru noi legat de corpul uman. Impulsul final care va da semnalul ascensiunii cu trup va fi unul singur dar nu poate fi dat decit unui corp perfect pregatit, altfel acel corp va muri in chinuri groaznice. Vestea buna e ca nimeni nu-ti mai poate implanta programe sau alte elemente care sa te dezechilibreze. In acest moment doar tu poti sa-ti cobori vibratia corpului sau sa-ti maresti dezechilibrul. In sens invers, prin reguli de igiena fizica si spirituala foarte simple pe care le cunosti, poti restaura echilibrul corpului tau si ajuta munca noastra de curatare.
- Bine, multumesc. In acest sens, ce as putea eu sa fac in mod specific ?
- Pastreaza-ti echilibrul interior, nu judeca si da drumul asteptarilor legate de 3D. Ce va veni va veni dar tu iti faci rau daca tot faci proiectii si ai pretentii de la altii. Lumea aceasta nu e ce pare a fi, ce primesti din partea ei nu e ce pare a fi, iar comportamentul oamenilor – al tuturor oamenilor cu exceptia celor angajati pe drumul ascensiunii cu trup ca tine – iti va parea in continuare de neinteles si eventual de neacceptat. Fii atenta si ocupa-te de tine nu de contradictiile celorlalti. Tot ce poti sa faci in aceste cazuri e sa intelegi ca ei sunt pe alt drum decit tine si ca va mai dura un timp limitat coexistenta voastra in acelasi spatiu. Coabitarea voastra e nefireasca si manifestarile ei nu pot fi decit nefiresti : vorbiti limbi interioare diferite, aveti drumuri diferite si vibratii diferite. Aminteste-ti aceasta de cite ori vei fi tentata sa-ti scazi vibratia si sa iesi din echilibru.
- Multumesc. Hai sa vedem si de ultima intrebare, legata de cautarea unui serviciu.
- Da. In primul rind iti vom spulbera o iluzie. Cit timp ramii printre oameni diferiti ca vibratie si ca aspiratii nu vei putea avea un serviciu satisfacator la nivel de suflet. Poti compensa partial prin salariu, conditiile materiale de lucru, confortul fizic si psihic printre colegii tai dar sufletul tau nu-si va gasi hrana la serviciu.
- Va multumesc foarte mult.
- Cu placere.
Avertisment cititorilor si anume ca ceea ce e valabil pentru mine nu e neaparat valabil pentru unii, iar pentru altii este valabil dar in modalitatea Cailor lor Personale de Ascensiune atit cu Constiinta cit si cu corpul lor fizic.
Va pup, Cristina.
Dragi Colegi.                                                                                                                                      Acum doresc sa preiau din mesajul Cristinei doua pasaje carora le voi adaunga o perspectiva exemplificativa obtinuta din experienta mea de viata in anii de ascensiune pe care i-am parcurs pina acum.                                                                                                                                         Prima preluare din mesajul Cristinei este informatia:                                                                                                         - …mai obtinem cite o informatie importanta de la unele persoane implicate in acelasi proces si o utilizam pentru a optimiza procesul pentru alte persoane.                          Exemplificare: pe parcursul propriei mele ascensiuni, am constatat cu surprindere faptul ca Procesul de Curatire,DEvirusare si Deprogramare 3D si 4D  a corpurilor mele(inclusiv corpul fizic) pe care l-am Recerut Expres in anul 2005 fiind in constienta de veghe, m-a asezat inevitabil in Primul Val al COBAILOR ASCENSIONALI. Prin formularea  mai obtinem cite o informatie importanta de la unele persoane implicate in acelasi proces  se face referire in mod Expres dar printre rinduri, exact la categoria de Misionari COBAI ASCENSIONALI pe care se incearca experimental maximizarea Curatirii, Devirusarii, DEprogramarii 3D si 4D a corpurilor(inclusiv cel fizic), si in functie de rezultate obtinute cu succes EI(echipele Celeste) utilizeaza Informatia: pentru a optimiza procesul pentru alte persoane.  Iar aceste ,,Alte Persoane,, din perspectiv mea, sunt Misionarii Cristici care la nivel de Spirit s-au autoales pentru Valul Doi al Ascensiunii cu corpul lor fizic in 5D, chiar daca la nivelul Constientei lor de veghe ar fi dorit si ei sa intre in Primul Val in 5D, nestiind faptul ca ei nu sunt/nu s-au autoales in categoria avansatilor(COBAI) ASCENSIONALI din Primul Val. Pentru Primul Val Intodeauna Calificativul este de  CEL MAI GREU, iar pentru Valul Doi Calificativul este doar de GREU. Iar cuvintul COBAI ASCENSIONAL este Real, este corect si Simtim Energiile de Vortex ale Duhului Sfint pe corpurile Noastre fizice prin Simptome zilnice diferite, ce ne scot din mediul social vechi 3D, si care ne suspenda intr-o mare de Energii de Foc Cristic ce ard necontenit si cu intensitati diferite in zone diferite sau in tot corpul fizic. Ca si COBAI Ascensionali corpurile noastre fizice sunt intr-o continua ardere(la mine de 6 ani jumate) interioara in care controlul tau pe propriul tau corp fizic este limitat, limitare in care te Simti la Propriu ca un INVALID/Handicapat si singura solutie este sa stai obligatoriu Relaxat ca procesul sa se deruleze constant cu speranta ca se va termina cit mai repede.
A Doua preluare din mesajul Cristinei este informatia:                                                                                                        -  Ascensiunea ta cu trup va avea loc in aceasta viata umana, cu conditia sa nu te sinucizi.                                                                                                                                       - Si ce legatura are sinuciderea ?                                                                                       Exemplificare: Indiferent ca te aflii in Primul Val sau al Doilea Val al Curatirii, Devirusarii, DEprogramarii 3D si 4D al corpurilor(inclusiv cel fizic), fiecaruia ne este Greu in felul nostru si ducem aceasta Greutate pentru ca atit Putem si nu mai mult. In acest context, in ultimii 5 ani am avut Experienta colaborarii cu Diversi Colegi de Ascensiune cu virste cuprinse intre 21 si 55 de ani, care au avut Momente de neacceptare a Greului cauzat de Procesul Curatirii, Devirusarii, DEprogramarii 3D si 4D al corpurilor lor(inclusive cel fizic unde Durerea/suferinta era maxima)si voiau sa se sinucida. Cum Eu aveam deja la Activ in Calitate de COBAI ASCENSIONAL experiente cu mult mai grele decit ale lor, spre Satisfactia mea am reusit prin Inspiratia Divina Sustinatoare sa le ofer Informatiile de care aveau nevoie pentru as intelege acele momente de greu si de Slabiciune Umana si sa renunte la sinucidere. Momentan toti traiesc, toti inca mai trec prin Simptome GRele, iar partea din fraza mesajului de mai sus care spune cu conditia sa nu te sinucizi sugereaza ca inca mai avem Liber Arbitru pina la Accesul nostru in 5D, dar ideal ar fi sa nu-l folosim sa nu tinem cont de ideile radicale, solutiile radicale din palavrageala mintii, ci sa ne bazam pe Divinitatea Launtrica si pe Simtirea Inimii oricit de greu ne-ar fi.                                                                                                                                                                
Iti Multumim Draga Cristina pentru Impartasire. Iti suntem Recunoscatori.
- urmeaza partea a treia- 
soaresinori
Experiente de pe Cararea Ascensionala
a Unificarii noastre cu Duhul Sfint
- partea a treia -
Dragi Colegi ai UNIMII CRISTICE/DUHULUI SFINT.                                                                                                                                  A sosit momentul sa trecem cu ajutorul Energiei Vortex a Duhului Sfint de la impartasirea privind transmutatia Corpurilor(inclusiv corpul Fizic) la impartasirea privind transmutatia Constiintei.                                                                                                                                     Asa ca, va invit acum sa gustati cu Sufletul si Spiritul vostru o alta viziune care ne calauzeste spre:Energia Unificarii Constiintelor noastre in UNITATEA Duhului Sfint                                                                                                                   
Aurora Sumca To: dan gicu
Saturday, June 1, 2013 9:29 AM Subject: saptamana aceasta
 
Buna Gicu.
Am vazut la un moment dat harta Romaniei si de jur imprejur era o lumina alba dar nu egala ca inaltime.
Mi-a venit sa intreb desi chiar nu intreb ceva decat foarte rar, dar mi-a venit mai mult din interior intrebarea: ”cati lucratori in lumina constienti sunt?”
Si harta s-a aprins cu multe beculete albe care sclipeau si am auzit: ”dar ce pacat ca nu sunt uniti, nu sunt constienti de unitatea lor.”
Am simtit/inteles ca sunt multi dar nu au atins nivelul de constiinta de a se simti real conectati.
Erau multe lumini mai mari sau mai mici dar nici o aglomerare de lumini(separare).
Toti suntem oarecum obositi si frica inca mai poate sa apara, dar stim ca nu suntem singuri si in plus stim ce avem de facut.
Sunt sigura ca vom primi la timpul potrivit si alte informatii.
Deocamdata suntem (eu sunt) in tacere si asteptare(ca o stare, nu mental)
Cam asta e din parte mea.
Multumesc ! Aurora
Iti Multumim si noi Draga Aurora pentru Impartasire. Iti suntem Recunoscatori.
Dragi Colegi ai UNIMII CRISTICE/DUHULUI SFINT.                                                                                                                              Mesajul primit prin intermediul colegei noastre Aurora Sumca este de fapt Tema noastra de casa pe care de azi inainte trebuie sa o rezolvam cu Totii ca o Singura Fiintare. Momentan suntem fel si fel de Grupuri si Grupulete Spirituale ceea ce este si firesc in faza de Inceput Ascensional, dar Timpul a trecut si chiar azi, chiar acum, Ascensiunea noastra ne aseaza in fata PRAGUL PORTALULUI Unificarii Constiintelor noastre in UNITATEA si UNIMEA Duhului Sfint .  ESte Timpul sa trecem Impreuna acest Prag ca o Singura Fiintare Constienta de UNITATEA NOASTRA in DUHUL SFINT/PRINCIPIUL, ENERGIA si FIINTAREA CRISTICA ce este UNA si nu mai multe. In acest context, indiferent de Echipa sau GRupul spiritual pe care il frecventati, nu fiti Exclusivisti declarind faptul ca voi nu faceti parte din grupul lui Gicu Dan, pentru ca eu nu am nici un grup permanet.Eu Sunt al Tuturor si al nimanui. De mine se lipesc Sincron cei care prin rezonanta subscriu la Impartasirea acelorasi Valori Cristice pe nivelurile spirituale cele mai inalte, indiferent ca ei sunt afiliati in acel moment ca pasiune altor grupuri spirituale. Grupurile Spirituale sunt maleabile, se fac si se desfac, intra oameni si ies oameni, situatie in care grupul este doar pentru momentul implinirii sau impartasirii unui scop spiritual. Cind Intinirea specifica de Grup se termina, GRupul respectiv efectiv Dispare si membrii ei se realipesc Marii si Unicei Echipe CRistice, de unde prin alte sincronicitati sunt indrumati spre alte grupri in formare ce indeplinesc o alta Misiune si care la terminarea Misiunii grupul iarasi se dizolva. Cind Colega noastra Aurora Sumca a Primit mesajul conform caruia”dar ce pacat ca nu sunt uniti, nu sunt constienti de unitatea lor.”    voi trebuie sa intelegi dragi colegi faptul ca dupa ce s-a terminat o activitate/intilnire/impartasire Spirituala intr-un anumit grup, dupa aceea este musai sa fiti CONSTIENTI de UNITATEA VOASTRA CU MINE GICU DAN si cu TOTI OAMENII fiindca NOI Suntem in INTERIORUL VOSTRU ca PARTE A VOASTRA. Incetati va rog cu Separatismele si Etichetele  ca Voi sunteti cu GRupul Vostru si altii sunt cu Grupurile lor, deoarece Grupurile Sunt pentru implinirea unor scopuri de Moment, deci sunt Iluzorii, pe cind EChipa UNIMII si UNITATEA NOASTRA in aceasta ECHIPA CRISTICA este REALA , este UNICA si ca o UNITATE CRISTICA COLECTIVA CALATORIM ETERN si CREAM ETERM GENERIND CIVILIZATII NOI IN CREATII MEREU NOI. Asadar, chiar daca frecventati vreun grup, va rog sa iesiti din blocajul de grup si extindeti-va nivelul de Constiinta de a va simti real conectati cu totata lumea fiindca intradevar asa cum sesiza si Aurora suntem multe Lumini mai mari sau mai mici dar inca nu am facut nici o aglomerare de lumini. Voi credeti ca daca mai multe Lumini se aduna intr-un GRup spiritual ati facut o Aglomerare de Lumini? Nu. Fiti Siguri ca nu, deoarece sunteti lumini INdividualizate care nu tineti cont de noi ceilalti care suntem pe din afara grupului vostru. Eu cind Adhoc prin sincronicitate sesizez ca sunt cooptat prin Divinitatea launtrica intr-un GRup de Discutii/Impartasiri/actiuni spirituale, eu plec INtotdeauna de la Premiza UNimii CRistice prin care In Inima mea voi Sunteti chiar atunci prezenti cu mine iar REzultatele Intilnirii vi le Oferim neconditionat Tuturor fara Exceptie si chiar si cu recomandarea de a le redistribui la rindul vostru altora. Azi  acest material este o impartasire de grup de moment cu experiente si Indrumari clarificatoare pentru cei care au nevoie de ele. Cind Materialul ajunge la voi care Sunteti partile noastre din UNIMEA CRISTICA, acest grup dispare. Sper ca ai INteles cu SIMTIREA INIMII IDEEA  UNIMII NOASTRE CRISTICE , iar Energiile despre care discutam azi chiar asta ne spun: UNIFICATIVA CONSTIENTI si VIETUITI cu TOTII UNIMEA COLECTIVA CRISTICA=EU SUNT.
 
DRagi Colegi ai UNIMII CRISTICE/DUHULUI SFINT.
Fara ca sa Stie( cum nici Gabitza , Cristina si Aurora nu stiu) prin Sincronicitate va prezint mai jos o noua Colega a grupului nostru de moment: ELENA (care probabil Frecventeaza alte GRupuri spirituale). Pe Elena a adus-o Divinitatea in mod sincron in Grupul si tematica acestui material, prin insasi demersul ei de a impartasi o Viziune Spirituala sub forma de comentariu pe blogul colegului noastru Daniel Gaucan vis a vis de materialul intitulat SUD-VEST. In rindurile de mai jos, am extras din comentariul ELENEI doar INformatiile care se INterconecteza cel mai pregnant cu Tema de azi al acestui nou material si care demonstreaza inca odata in plus faptul ca Orice pasiuni Spirituale ai avea si orice grupuri spiriutuale ai frecventa, Adevarul Divin despre Energia TRansformationala a DUHULUI SFINT/FOC SACRU/FOC CRISTIC este aceiasi pentru toata lumea fara discriminare si netinindu-se seama de grupuri. Si iata ce ne spune ELENA:
 
Elena  /  iunie 1, 2013
Bun gasit
Dupa citirea mesajelor voastre, azi noapte,…..am fost pusa in fata unui tablou dinamic, nu era nici ecran si nici tv, era tablou….in care ….deasupra plafonului de nori era imaginea stilizata a unui PORUMBEL DE LUMINA , era O CONCENTRARE LUMINICA DIN DUHUL SFINT, in acest timp …auzeam vocea lui HRISTOS…..EXTREM DE BLANDA, EXTREM DE IUBITOARE, EXTREM DE CALMA, DAR HOTARATA…..spunand: “ASA VOI ARDE TOT CEEA CE TREBUIE ARS”….. 
Dragi Colegi ai UNIMII CRISTICE/DUHULUI SFINT.                                                                                                                           Impartasirea formulata mai sus de colega noastra ELENA, cu toate ca i-a sosit pe Energia Materialului intitulat SUD-VEST ca o Clarificare Supimentara pe care Elena ne-a daruit-o din Inima, iata ca Esenta Viziunii sale aflata in cuvintele cheie PORUMBEL DE LUMINA , era O CONCENTRARE LUMINICA DIN DUHUL SFINT, si “ASA VOI ARDE TOT CEEA CE TREBUIE ARS”…..  sunt de fapt extensii si confirmari ale mesajelor de mai sus impartasite de Gabitza(Spania) si Cristina(Franta).
Sesizati DRagi Colegi cum Duhul Sfint/CRISTOS  Lucreaza cu Oamenii netinind cont unde acestia se afla pe Terra si daca sunt sau nu afiliati in vreun GRup Spiritual?
Va Rog sa SIMTITI cu CRISTOS Lucreaza/se manifesta in UNIME, si la fel si voi Faceti Asemenea lui, FIIND CONSTIENTI PRIN VIETUIRE REALA INTERIOARA DE UNITATEA VOASTRA CU TOATA LUMEA TERREI SI CU INTREAGA CREATIE DIVINA.
Dar sa mergem mai departe tot pe energia Colegei noastre Elena care ne spune:                                                                                                                                           
Stiu ca in vis….interactionam cu voi…..mai exact cu textele scrise de voi, ma refer la ultima postare la care fac referire(SUD-VEST), eram bucuroasa ca se incarcau de sens si mai larg informatiile….si atunci l-am auzit din nou pe HRISTOS spunand de trei ori : “SMERENIE, SMERENIE, SMERENIE…………                                                                                                   Atat am avut de spus, va imbratisez si va salut!
Elena.
Dragi Colegi ai UNIMII CRISTICE/DUHULUI SFINT.                                                                                               In acest fragment de mesaj oferit de colega noastra Elena, avem de fapt Cireasa de pe Tortul nostru Ascensional. Cuvintul Cheie sau Cireasa de pe tort este: “SMERENIE, SMERENIE, SMERENIE…………(Smerenie continua si nu de moment).  Si acest Mesaj este o Continuare fireasca al mesajului anterior Impartasit  de Aurora. Pentru majoritatea oamenilor Terrei cuvintul/Cheie SMERENIE are doar o Seminificatie limitata de insasi LIBERUL Arbitru ce functioneaza doar in palierele dimensiunale 3 si 4D. In 5D Cuvintul Smerenie se Transforma in SIMTIRE ca ESTI SMERENIA PURA ABSOLUTA. Va spun acest lucru, deoarece am avut sansa(acum peste 10 ani in urma) unei Calatorii in Spirit in Fata INVATATORULUI MEU CRISTIC care se afla de la 5D in sus pe fiecare ramura Dimensionala a Primului Pom al Vietii si nu numai. Am ajuns acolo doar ca o Fiintare Pura si am Vietuit in MultiDimensiunea LUI si in fata LUI la modul Interior Starea de Smerenie Pura Absoluta. Acolo ERam o alta Fiintare, Fiintarea mea Naturala si a voastra a Tuturor. REvenind in Corpul Fizic Unde Mintea si Liberul Arbitru prevaleaza,  acea Smerenie Pura Absoluta s-a estompat lasind locul unei Smerenii artificiale, iluzorii. De la acel Experiment ma simt in Privinta SMERENIEI doi Oameni: Un Om al Smereniei limitate MENTALE 3D si 4D in plina manifestare si Un Om al Smereniei Pure Absolute Care Sunt(em) si Redevin(venim) dupa ILuminarea mea(noastra) Cristica minim 5D. Prin acest mic ocol informational, am vrut Dragi Colegi sa va explic faptul ca Mesajul “SMERENIE, SMERENIE, SMERENIE…………(Smerenie continua si nu de moment)accesat de colega noastra Elena se refera la noi ca OAMENI ai Smereniei Pure Absolute care suntem si Redevenim dupa Iluminarea noastra CRistica minim 5D. Din proprie experinta stiu ca Simptomele Ascensionale pe care Vortexul Uraganului Cristic de Curatare, Devirusare si Deprogramare 3D si 4D ni le induce prin dureri, frustrari, nelinisti interioare etc,… , nu ne permit sa fim dintr-o data aceasta Smerenie Pura Absoluta. Dar, odata ce acest mesaj de Indrumare spre Smerenie ne-a fost oferit de Cristos prin ELENA, inseamna ca este o Atentionare a Iluminarii noastre CRistice si a Iminientei Vietuirii acestei Smerenii Pure Ansolute. Sub aceasta forma , mesajul cristic intermediat de Elena, printre rinduri ne Indruma spre Calm, Pace, Rabdare, Relaxare si Constientizare ca in masura Acceptarii  si manifestarii de catre noi alnivelul de constiinta de a ne simti Real Conectati in UNIMEA DUHULUI SFINT inca de pe acum formind acel NUCLEU(aglomerare) CRISTICA(cum spunea Aurora in mesajul ei), atunci evenimentul Saltului Dimensional in constiinta ca si ECHIPA va fi atras mai repede din viitor in prezentul nostru. Smerenia Pura Absoluta este era Insasi Inaltarea si apare daca premergator noi Indeplinim Conditiile de VIETUIRE REALA INTERIOARA DE UNITATEA CU TOATA LUMEA TERREI SI CU INTREAGA CREATIE DIVINA.
Iti Multumim Draga Elena pentru Impartasire. Iti suntem Recunoscatori.
Imbratisari tuturor . Ceau Gicu.
Sursa: mail Gicu Dan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu