luni, 3 iunie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 2-9 iunie 2013

superba
Preaiubitilor,
Voi, ca farurile noastre de lumină, luminaţi atmosfera din jurul vostru în timp ce vă deplasaţi prin activitatile zilnice. Fiecare dintre voi este puternic în felul vostru și contribuiţi mult la stabilizarea planetei. Mai multi dintre voi iesiţi acum din câmpurile dense de expresie în sentimente mai mari de bucurie și fericire, pace și armonie iar acest lucru la rândul său, adaugă la câmpul colectiv al umanității. Sunteți conștienți de faptul că gândurile, cuvintele și faptele au o influență mai mare asupra celor din jur decât ați gândit vreodată că e posibil și discerneţi tot mai mult în modul în care interacționaţi cu surorile și frații voştri, întotdeauna fiţi atenţi ca impactul asupra câmpului acestora de energie să fie unul de binecuvântare, împuternicire și bunăvoință.
Asta nu înseamnă că nu puteţi exprima momentele omeneşti, deoarece probleme vechi vin pentru revizuire, pentru că într-adevăr, aceasta este tot o parte a procesului de renuntare pentru a deveni mai centrat și aliniat cu adevărata voastră esentă divină. Orice lucru care nu este în aliniere cu aspectele mai înalte ale adevăratului vostru sine va continua să iasă la suprafață să fie recunoscut și acceptat ca o parte a sinelui vostru total, uman și divin. Ce se întâmplă atunci când lucrați pe voi înșivă în acest mod este că pe măsură ce eliberați toate aspectele din voi care nu vă servesc în călătoria voastră de ascensiune într-o conştiintă mai înaltă și exprimare, începeţi să vă apreciaţi și să vă iubiţi mai mult și atunci când vă iubiţi necondiționat, fără judecăți și justificări, veți începe să-i iubiţi pe alții în același sens.
Acest lucru poate ajuta pentru a șterge mai mult si a atenua energiile dense grele și acest lucru în sine îi ajută în cele din urmă pe toţi, pentru că TOTUL este energie, frecvență și vibrație. Prin a fi conștienţi de efectul vostru asupra celor din jur, va fi întotdeauna benefic pentru a vă reaminti de adevărata voastră natură și asta este , desigur că, sunteţi o ființă de iubire. Iubirea este factorul decisiv în toate lucrurile și în toate situațiile, uneori, cu toate acestea, are nevoie de o introspecție profundă în interiorul vostru pentru a vă conecta cu inima voastră, pentru a o simți. Multi dintre voi, la un moment sau altul aţi fost răniti în interacțiunile cu alții și acest lucru v-a determinat să vă puneţi scuturi de protecție în jurul inimii care vă pot reţine de la a experimenta tot ceea ce este bun în viata voastră acum. Este timpul să eliberaţi acestea acum, dragii mei.
Îndrazniţi să deveniţi vulnerabili pe măsură ce vă deschideți larg inima . Lumina voastră interioară trebuie să strălucească și este important să vă mențineţi zilnic ritualurile si practicile pentru a realiza acest lucru, fie că este prin meditație, yoga, exercitii, vizualizări, mantre, respirație decrete, ascultând muzica care înalță și inspiră sau chiar cântând. Acestea sunt mai multe căi pentru a păstra lumina voastră strălucitoare și suntem siguri că există mult mai multe pe care nu le-am menționat aici pe care le știţi și le folosiţi. Ceea ce subliniem aici este că timpul de a vă conforma paradigmelor învechite în lumea voastră a ajuns la final. Acum este un timp nou, un nou început în care toate sufletele au egalitatea în dreptul lor de a urmări pasiunile lor, ceea ce aduce bucurie ființei lor interioare și sinelui exterior. Gândiți-vă asupra activităților care vă aduc bucurie și faceţi din asta o prioritate în viața voastră de zi cu zi. Petreceţi ceva timp în fiecare zi în această activitate pentru binele cel mai înalt şi cel mai mare al sufletului vostru.
Nu contează dacă pasiunea care vă oferă bucurie este ceva care nu va aduce faimă, avere sau premii din lumea din jurul vostru, tot ce contează este că veți începe să vă conectați cu sentimentul de bine despre voi, astfel încât darurile pe care le aduceţi pentru a binecuvânta această lume încep să iasă la suprafață. Fiecare dintre voi are daruri pe care le aduce în această lume și acum este timpul pentru a le găsi și a vă conecta cu ale voastre. Lumea este foarte bogată și este suficient pentru toți, conectaţi-vă acum la lumea din interiorul vostru și daţi-vă voie să străluciţi!

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu