luni, 3 iunie 2013

Mai e putin si vine Apocalipsa dupa Lorin


Lorin Fortuna revolutionar

Viitorul nu sună deloc bine. Cel puțin nu în viziunea revoluționarului timișorean Lorin Fortuna, care a stabilit, din nou, momentul în care va veni sfârșitul lumii. Vestea rea e că e mai aproape decât vă imaginați. Vestea bună este că unii dintre dumneavoastră vor scăpa.
Fost profesor la Universitatea Politehnica, Lorin Fortuna a devenit „combatant esoteric de grad maxim în lumea Astrală” și avertizează, din nou, planeta asupra sfârșitului lumii. Conform informațiilor lui, Apocalipsa va avea loc până pe 6 iunie 2013. „Referitor la problema modului în care urmează a fi declanșat și realizat Evenimentul lumesc, denumit popular, dar impropriu: «Apocalipsa», ca Evenimentul lumesc, în cauză, să nu fie declanșat în perioada de sfârșit a anului 2013-cg, așa cum fusese reprogramat, ci în prima jumătate a anului (adică până la data: 06.06.2013)”, anunţă Fortuna, din calitatea sa de preşedinte al Misiunii Astrale „România”.
Fortuna susține că 21 decembrie 2012, data la care întreaga planetă a așteptat sfârșitul lumii, a fost doar un moment de cumpănă. Atunci s-au ales, de fapt, oamenii care vor supraviețui adevăratei Apocalipse. Este vorba de aproximativ 10% din populația Terrei, adică exact cea care face parte din civilizaţia goriliană. „De peste zece ani am o comunicare telepatică cu o anumită ierarhie, la nivel galatic central. M-au luat în evidenţă, au început să îmi transmită informaţii. Noi, comunicatorii astrali, suntem din cadrul civilizaţiei goriliene”, susține Lorin Fortuna.
Potrivit acestuia, lumea este alcătuită din mai multe civilizații virtuale: șerpiliană, viperiană, balauriană, dragoniană, peștiliană, delfiniană, acviliană, grifoniană și goriliană, el însuși aparținând ultimei dintre cele menționate. Fortuna este convins că lumea fizică e creată pe sistem informatic, fiecare ființă fiind animată prin programe existențiale asemănătoare softurilor de calculator.
Apocalipsa anunțată de el va consta „în oprirea, pe o anumită durată temporală, a derulării destinului existențial, colectiv, categorial (DECCateg), al CategCivV-Gor-Ind-DemLPM-F, în care suntem integrați existențial (stare cunoscută și numită, uzual: stand-by, în cadrul limbajului informatic, specific), și, apoi, în repornirea derulării DECCateg, în cauză, însă după efectuarea unor modificări”. Dacă vi se pare că nu înțelegeți ce spune, explicațiile vă sunt oferite pe pagina sa de Internet, unde va fi lansat , nu peste multă vreme, un nou comunicat important pentru umanitate.

Sursa: www.debanat.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu