vineri, 26 iulie 2013

ASTRONAUTUL AMERICAN BRIAN O’LEARY A FURNIZAT INFORMAȚII CONFIDENȚIALE DESPRE EXTRATEREȘTRI... APOI A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE!


Astronautul dr. Brian O’Leary (foto) a declarat într-un interviu că extratereștri ne vizitează din cele mai vechi timpuri, că sunt de mai multe rase și arată diferit față de pământeni. Brian O’Leary a spus că extratereștri au o infățișare bizară din punctul nostru de vedere. Extratereștrii călătoresc în astronave a căror propulsie modulează local spațiul și timpul, folosesc sisteme magnetice toroidale prin care crează antigravitație și câmp eletrogravitațional, pentru a ieși din realitatea spațiotemporală. Potrivit declarației astronatului american, sistemele de propulsie ale navelor extraterestre sunt total diferite de cele utilizate de către NASA. După ce a făcut aceste declarații, Brian O’Leary a murit în condiții suspecte.
Astronautul Brian O'Leary a terminat facultatea de fizica în anul 1961 și a obținut doctoratul în astronomie la Universitatea Berkeley. El a fost membru al Asociației Americane pentru Avansarea Științei și team leader la mai multe proiecte ale NASA. A fost profesor la Universitatea din Princeton.
Aspectul bizar al extratereștrilor la care făcea referire Brian O'Leary, este în concordanță cu pasajul din Biblie, care afirmă că nici un pământean nu avea voie să vadă fața Domnului. (A se vedea în acest sens și fotografia basoreliefului de pe placa de marmură, dispărută din muzeul de la Adamclisi, publicată recent în Jurnal Paranormal.) Unele rase extraterestre sunt reprezentate în sculpturi și basoreliefuri antice ca având capete de animale (foto stânga). Fizionomiile extratereștrilor i-au făcut pe scluptorii antichității să redea capetele acestora sub formă de animale terestre.
Brian O'Leary a semnalat faptul că extratereștrii sunt de mai multe rase. Este firesc să existe mai multe rase, în imensitatea spațiului cosmic. Și pe Pământ sunt mai multe rase umane. Extratereștrii care vizitează Pământul sunt de pe diferite planete, având condiții de viață diverse. Nu trebuie să avem pretenția să semene cu noi, nici să ne trateze drept egalii lor. Ne tratează așa cum suntem: cu inteligență mediocră față de nivelul lor de inteligență, cu educație deficitară și beligeranți cât încape. Extratereștrii  au interesele lor în legătură cu Terra, ce nu se suprapun decât parțial cu interesele noastre.
Răbdarea unor extratereștri față de noi, a atins cote critice. Ei explorează universul, posibil în căutarea planetelor cu resurse minerale pe care le pot exploata și pe care se poate menține viața în condiții normale. Noi, pământenii, otrăvim neîncetat solul, subsolul și atmosfera terestră. Distrugem pădurile tropicale, care sunt pe drept considerate plămânii Terrei și extindem deșerturile. Pământenii sunt excesiv de beligeranți, trăiesc numai clipa prezentă și nu se gândesc la viitorul planetei și al omenirii. La capitolul inteligență și educație suntem net inferiori raselor extraterestre care ne vizitează. Risipim mii de miliarde de dolari pentru înarmare și războaie, în loc să folosim acești bani pentru salvarea planetei noastre de distrugeri telurice și cosmice, pentru prezervarea speciei umane prin sănătate și educație, precum și pentru protejarea celorlalte specii de pe Terra. Poate altă rasă extraterestră ce ne are în vizor, ne determină cu  intenții malefice să procedăm astfel, inducându-ne mental informații aberante. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu