vineri, 26 iulie 2013

Se apropie momentul cand se va da un reset! - Ce lume minunata! - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea


Astazi vremea nu a vrut sa mai asculte si sa respecte progniza meteo!
Se anunta de zor ca va fi canicula si sa ne protejam cum putem noi mai bine de razele Soarelui si cand colo ce sa vezi? Nori negri s-au strans deasupra orasului si o furtuna cum rar mi-a fost dat sa vad cu ochii mei, a inceput. 

Norii erau foarte jos si se miscau cu o viteza nemaiintalnita. Formele erau ciudate si culorile erau de la un alb stalucitor, pana la cenusiu inchis. 

Ma uitam la ei si ma gandeam ca asa ceva nu am mai vazut. In acelasi timp mi-a venit in minte ca totul se schimba si ca se apropie momentul cand se va da " reset". Ce anume va fi exact, este greu de anticipat. 

Stiu doar ca deja, lumea s-a impartit in doua: in cei care se schimba  si evolueaza si cei care refuza schimbarea si considera ca ei sunt mai presus de Dumnezeu si ca pot controla lumea si destinul. Pentru ei va fi greu, deja incepe sa fie!

Trebuie sa intelegem cu totii ca nu poti trece prin razboi, fenomene meteorologice si climatice extreme, explozii solare, cutremure, eruptii vulcanice, fara ajutorul divin, fara sa ai o credinta si o incredere nemasurata in Dumnezeu si in Puterea Lui, fara sa înţelegi ca frica  nu poate exista in aceste conditii, daca tu iti pui viata in mainile Lui si esti de acord sa accepti totul, indiferent de ce inseamna asta. Ca iti umplii inima cu iubire pentru tot ce este lasat de Dumnezeu si ca asemeni lui Iisus, poti sa iti iubesti si dusmanii si poti sa ii ierti, crezand ca doar Dumnezeu este cel ce poate judeca si pedepsii. 

Ne apropiem de momentul cand un imens val de energie ne va scalda fiintele, avand sarcina sa ne deblocheze chakrele, pentru a permite sa ne racordam la energia Tatalui si astfel sa devenim intr-adevar fiii Lui, putand accesa informatiile si instrumentele pe care El ni le-a daruit. Sunt informatii simple, dar care din cauza "politicii", a intereselor de casta, a relei vointe si chiar a prostiei provenite din liberul arbitru prost folosit, au ajuns sa fie ascunse sau negate si astfel "ingropate". 

Sunt persoane care au reusit instictiv sa renunte la asa zisa " libertate " a liberului arbitru si au reusit sa evolueze, invantand cum sa se curateasca de aceste blocaje si minciuni.

Sper din toata inima si ma rog cu toata iubirea de care sufletul meu este capabil, ca tot mai multi oameni sa se trezeasca si sa inteleaga ca Dumnezeu este bun, ca El nu pedepseste pe nimeni, ca doar oamenii se autopedepsesc prin faptele si gandurile proprii care le scad vibratiile si astfel isi autointerzic dreptul la fericire. Spre norocul lor, Dumnezeu in imensa Lui intelepciune, a realizat un "program" complex care practic "obliga" omenirea sa evolueze. Cu toate evenimentele astrale si solare la care asistam, doar cine nu vrea nu se va debloca. 
Din pacate pentru cei "atotstiutori", am o vestea rea: fara ajutorul divin acceptat in sufletul lor si fara un suflet curat, fara frici, programe distructive, invidie, ura, etc., adica sentimente negative, nu vor reusi sa treaca in Noua Lume de Lumina. 
Dar, pana la urma lor le ramane "liberul arbitru"!

Pe noi ceilalti, ne asteapta momentul cand vom putea spune: Ce lume minunata!




Urmariti clipul aici:


Ce lume minunată

Văd copaci verzi
Şi trandafiri roşii,
Îi văd înflorind
Pentru mine şi pentru tine
Şi mă gândesc:
"Ce lume minunată!"

Văd cerul albastru
Şi nori albi,
Binecuvântata zi luminoasă,
Sfânta noapte întunecată
Şi mă gândesc:
"Ce lume minunată!"

Culorile curcubeului,
Atât de frumoase pe cer,
Sunt de asemenea pe chipurile
Oamenilor de pe stradă.
Văd prieteni dând mâna,
Spunând: "Ce mai faci?"
Ei chiar spun:
"Te iubesc!"

Aud bebeluşi plângând,
Îi privesc cum cresc,
Ei vor învăţa mai multe
Decât voi şti eu vreodată,
Şi mă gândesc:
"Ce lume minunată!"
Da, mă gândesc:
"Ce lume minunată!"


Sursa versuri: lyricstranslate.com
Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu