miercuri, 3 iulie 2013

Cenzura atotstapanitoare

Cele 6 companii internationale care controleaza perceptiile si vointa populatiei globului

Aproape toate canalele media care furnizează ştiri şi informaţii controlează în acest fel modul în care oamenii percep realitatea înconjuratoare. Mass-media face aceasta în unicul scop de a determina fiinţele umane să cumpere serviciile, bunurile şi produselor anumitor firme, în detrimentul altora. Această tristă realitate afectează omul zilelor noastre la toate nivelele existenţei sale: de la alimentaţie, la prietenii pe care îi are; de la ceea ce cumpără, la cariera pe care şi-o alege. Ceea ce este însă şi mai grav, e faptul că această „metodă” malefică de influenţare a voinţei umane are un efect negativ asupra percepţiei de sine a omului, întrucât el ajunge să creadă că este la fel de valoros ca bunurile pe care le achiziţionează sau ca „femeia fierbinte” pe care o posedă, întrucât sexul şi banii sunt principalele modalităţi de influenţare a omenirii, pe care media le exploatează la maxim.
Lumea şi societatea actuală a atins cote ale cenzurii pe care nici măcar nu le bănuim. Faptul este cu atât mai tragic, cu cât această cenzură odioasă se manifestă în prezent atât în mod ocultat, cât şi „pe față”, fără jenă. 

Iată în continuare cele 6 corporaţii gigant, care controlează absolut orice post de emisie media la care are acces omul de rând:

COMCAST – deţinută de General Electric. Controlează MSNBC, NBC şi Telemundo.
DISNEY – controlează ESPN, History Channel, A & E şi Lifetime.
VIACOM – compania-parinte a Paramount Pictures, BET şi MTV
CBS – şi zecile ei de filiale în întreaga lume.
NEWSCORP – controlează Fox News, New York Post, Wall Street Journal

TIME WARNER – controlează CNN, Time, People Magazine şi Warner Brothers


În prezent, 118 oameni conduc mai mult de200 de companii media şi

consiliile lor de administrare, care dirijează aproape tot ceea ce vedem, auzim sau urmărim ca ştiri din lumea întreagă. Există însă şi o „media alternativă”, care prin intermediul site-urilor şi blog-urilor de pe internet reuşeşte într-o anumită măsură să contrabalanseze colosala cenzură şi minciună în care este scăldată omenirea clipă de clipă. Doar 118 oameni de pe această planetă reuşesc să controleze şi să coordoneze acest cancer informaţional, dar semnele din lumea întreagă par să îi vestească sfârșitul iremediabil...

http://www.edituradaksha.ro/articles/view/cenzura-atotstapanitoare-cele-6-companii-internationale-care-controleaza-perceptiile-si-vointa-populatiei-globului-a128

http://adevarul2012.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu