miercuri, 3 iulie 2013

Cum sa cresti legumele la dimensiuni peste medie folosind orgoni!

In sfarsit am reusit sa gasim un studiu relevant privind influenta orgonilor asupra cresterea plantelor. Studiul s-a facut in localitatea Brighton din Anglia, oferindu-se 100 de orgonite tip tower buster unor persoane din regiune, pentru a vedea efectele orgonilor. Rezultatele au fost mai mult decat concludente, in anumite cazuri rezultatele fiind spectaculoase. Avand in vedere ca se anunta o vara secetoase in Romania, noi va recomandam orgoni care ajuta atat la cresterea plantelor cat si la pastrarea umezelii in sol. Nu este un mit, nu este nimic supranatural, va lasam sa cititi studiul care vorbeste de la sine, iar cine doreste sa comande towerbustere, ele sunt disponibile pe site-ul nostru:  http://www.puterea-creatiei.ro/produs/pachet-orgon-tower-buster-4-buc/ 

Pe langa towerbustere, recomandam pentru gradini si conuri mari sau piramide mari:http://www.puterea-creatiei.ro/produs/piramida-mare-a-k-a-the-keops/, care se pun in mijlocul gradinii, raza de actiune fiind de aproximativ 80-100 de metrii patrati. In cazul towerbusterelor, ele se pun in colturile gradinii, 3 sau 4 bucati.

Urmeaza articolul si va asteptam pe site-ul nostru: http://www.puterea-creatiei.ro/categorie-produs/orgoni/  


Cum sa cresti legumele la dimensiuni peste medie

Primul meu contact cu Orgonitele a fost in Primavara anului 2008, atunci cand am decis sa distribui misterioasele ‘pachete’ de rasina, metal si cristal, printre prietenii mei care aveau gradini. Rezultatul neasteptat al cresterii legumelor m-a motivat sa continui pe acelasi drum. Orgonitele sunt o inventie recenta care sunt in accord cu conceptele enuntate de Wilhelm Reich – Acumulatorul Orgonic, un dispozitiv care a inmagazinat si a concentrat energia pozitiva. Pachetele orgonice sunt versiuni solide ale aceluiasi concept, rolul lor fiind de a inlatura energiile negative si de a emite energii pozitive. 

In 2009 am decis sa fac mai multe cercetari privind felul prin care aceste compus orgonic – facut din span de aluminiu, rasina si un cristal – functiona atunci cand era folosit de catre un grup mai mare de oameni. A existat un fenomen specific care accelera in mod masiv cresterea plantelor, rezultatul fiind legume de o dimensiune foarte mare? Sau era forta orgonului in sine, care actiona cumva asupra mediului? 
Am aranjat o intalnire foarte informala in localitatea Brighton, fiind in parteneriat cu EcoLogicCool, un mic magazin specializat in reducerea consumului de electricitate si tehnologie care administreaza dispozitive energetic. Proprietarul magazinului Jake Greene a fost de acord cu experimentul si – desi nu a investit in proiect – m-a lasat sa montezi doi orgoniti la doua plante din magazin. Magazinul urma sa fie un punct de distributie pentru acesti orgoniti, cat si pentru doua camera foto ce urmau sa fie folosite ca si o unealta de a documenta modificarile – pentru cei care nu aveau camera digitale sau telefoane mobile adecvate. 

A fost pregatit un chestionar, pe care participantii trebuiau sa il completeze, chestionar ce acoperea o gama larga de teme, incepand de la abilitatiile de gradinarit si mergand pana la credintele paranormale. Acestor fermieri li s-a dat unul sau doua tower bustere (TB), in functie de marimea gradinii lor, avand o raza de actiune de 3 si pana la 4.5 metrii atunci cand erau ingropati in pamant. Oamenii care nu aveau gradini sau parcele de pamant au fost invitati de asemenea si li s-a spus sa foloseasca orgonitii la plantele din ghiveci, pentru a vedea efectele.  

Promovarea s-a facut din gura in gura, pasul urmator fiind un articol dintr-un ziar distribuit la nivel national, care anunta acest test gratuit. Participantii variau de la gradinari experimentati la amatory, de la membrii ai bisericii la ofiteri de politie, fiecare dintre ei luand unul sau doi orgoniti towerbuster. In mod ciudat, Partidul Verde care avea un chiosc amplasat langa noi pentru a atrage noi membrii, parea sa se opuna ofertei noastre de a participa la acest experiment, lucru ce necesita doar ca ei sa faca un scurta plimbare pana la magazinul “EcoLogicCool”. 

Testul nostru fiind acoperit de doua ori pe saptamana de catre BBC Sussex – la ora 7:30 dimineata si in cadrul emisiunii pe teme de gradinarit de Duminica – ne asteptam ca oamenii care urmau sa fie atrasi, sa fie si din afara localitatii Brighton, pana si echipa BBC locala de stiri participand la experiment. O invitatie specifica a fost facuta catre oamenii care aveau gandaci maronii – cei ce pareau sa omoare orice planta care li s-a oferit. Acest lucru ar fi demonstrat daca sunt implicate sau nu si elemente psi in acest acest experiment, deoarece in trecut am observat o interferenta asupra echipamentului psihotronic.  

Numarul de Towebustere care au fost impartite a fost de aproape 100, jumatate dintre ele fiind platite de catre mine ca facand parte dintr-un proiect de cercetare in parteneriat cu revista Black Ice, iar cealalta jumatate a fost donata de catre furnizorul: www.whale.to Unul dintre primele rezultate a venit din partea lui G Davies, un gradinar care avea o sera, el incepand deja sa isi cultive fasolea. Ea mi-a spus ca a inceput sa manance fasole incepand cu data de 31 Mai, mult mai devreme decat se astepta.  

Folosirea acestor orgoniti in gradinarit a declansat interesul organizatorilor Bienalului din Liverpool, dupa ce li s-a inmanat cativa orgoni tower buster in timpul unei prezentarii la festivalul Made Up, acesti orgoni producand o crestere extrema la plantele de interior aflate in ghivece. Aceste rezultate personale au condus la realizarea unei continuari a experimentului de data aceasta in localitatea Seaforth, folosind aceeasi metodologie ca si in testele din Brighton. Au fost cumparate Towerbustere si o cutie a fost donate de catre producator. Au venit in jur de 20 de persoane, si in afara de o persoana paranoica care a incercat sa saboteze lectia (pana in momentul cand restul audientei au inceput sa il ignore), feed-back-ul a fost exceptional, oferindu-se toate towerbusterele si in jur de 25 de camere foto.  

O alta dovada a efectelor orgonilor putea fi vazuta in curtea mea din spate, atunci cand m-am intors de la Liverpool. Avand in vedere ca nu am acces in curtea din spate a blocului in care stau, pur si simplu am aruncat cateva towerbustere de pe geamul de la baie, in vara anului 2008. In acea vara, gardul viu aflat pe ambele parti ale proprietatii, a inceput sa creasca foarte mult, fiind cu mult mai inalt decat in anii precedenti. Intr-un final, ele au crescut atat de mult, incat proprietarul a trebuit sa cheme un profesionist sa le taie, corectia fiind atat de severa incat a parut ca gardul viu a murit. Uitandu-ma acum pe fereastra, m-a frapat faptul ca plantele nu numai ca nu erau moarte, ci au crescut atat de mult incat una dintre ele aproape ca acoperea jumatate din curtea din spate.   

Cresterea accelerata este comparabila cu ceea ce a raportat M Rogers, care continua sa obtina o crestere consistenta din partea unei vii “care obisnuia sa dea acele boabe acre, in schimb acum, pentru al doilea an consecutive, ea produce o mica podgorie in sera mea”.
Comunicatul de presa eliberat la sfarsitul lui Martie 2009 a ajuns pana in colturi indepartate, aparand pe cateva site-uri ale agentiilor de stiri, avand rezultate de 5 pagini in motoarele de cautare Google si Digg. O aparitie surprinzatoare, care a devenit un post de 340+ pagini, este cel de pe forumul lui David Icke, unde oamenii care au experimentat cu Orgonii au impartasit rezultate si fotografii privind propriile creatii orgonice. Au fost facute mai multe incercari de a deturna discutiile. Aceste persoane sunt mereu contracarate cu argumente si observatii lucide, de catre cei care au experienta directa cu orgonii. Aceasta experienta include un rezultat curios cu apa inghetata care este combinata cu Orgonitul, producand stalagmite si formatiuni vizibile sub forma de vortex. 

P Gardner, care isi produce proprii sai orgoniti, a explicat: “ Efectul cu apa inghetata pare sa functioneze in 99% din cazuri – doar in anumite ocazii nu exista rezultate vizibile. Permutand pozitia Towerbusterelor – sus/jos/ambele – si compozitia orgonitelor – tipuri de quartz, sarma, etc – pare sa se produca o diferenta  vizibila in ceea ce priveste formatiunile produse.” 

Dorind o explicatie privind maniera in care orgonitul influenteaza apa, Gardner a luat o bucata de orgonit si dus-o la departamentul de cercetare a unei scoli, pentru ca ei sa se uite la ea. “Toti au ramas perplecsi, fiind de accord ca ceva se intampla, dar nu stiau cu adevarat ce”. 

Gardener nu a cercetat toate variatiunile din materialele Orgonitului, spunand ca: “Pur si simplu stiu ca functioneaza. Nu simt nevoia sa imi dovedesc acest lucru.” Este o reactie obisnuita pentru multe persoane care folosesc Orgoni, care dupa un sezon sau doua de crestere exceptionala a plantelor lor, nu mai au nevoie sa testeze in continuare si sa isi puna intrebarea “De ce”. 

Sunt observate si alte efecte ale Orgonitelor. O persoana activa in acest domeniu, Natalie din SUA, a spus ca “Orgonitele au o influenta pozitiva asupra starii mele cat si asupra nivelului meu energetic. Plasand un Orgonit asupra sursei de alimentare cu energie electrica, am reusit sa imi reduc facture la electricitate! De asemenea, daca dorm langa mici bucati de orgoni, reusesc sa imi imbunatatesc calitatea somnului. Am trimis cativa Orgoniti catre doi membrii ai familiei mele, care confirma de asemenea ca ei le imbunatatesc calitatea somnului. Unul dintre ei avea insomnia cronica in trecut, in prezent umbland peste tot cu Orgonitul pentru a se asigura ca are un somn confortabil.” 

Aceste rapoarte subiective fiziologice sunt prezente printre cei care au folosit orgonii. Lui B Harrison din Lancashire i-au fost trimise doua piese pentru a reproduce testele de germinare. In schimb, el a testat orgonii pe propria piele, suferind de dureri cornice in zona picioarelor si din cand in cand de amorteli, probabil datorita unei probleme la cartilaje. Pur si simplu a pozionat un TB in buzunarul de la pantaloni, si in doua saptamanai durearea sa a disparut. Harrison a repetat experimental pe un prieten din Manchester care avea o afectiune similara; in mod similar, durerile lui s-au ameliorat.   

Daca investigatorul, Mr Harrison, in cateva ocazii, urma sa renunte la Orgonit – el avea sa simta din nou durerile cronice, care erau ameliorate atunci cand folosea din nou Orgonitul. 

De abia la inceputul lui August, a fost realizat un test mai riguros facut de catre P barker, care a obtinut rezultate nemaipomenite in anul precedent cu sfecla si pastarnacul. Parker, fiind absolvent al facultatii de chimie, era constient de necesitatea folosirii unui grup de control in cadrul oricarui experiment, ceea ce inseamna analiza statistica a intregului lot, nu numai a acelor exemple care prezinta cele mai bune rezultate. 

El a speculat ca solul era un element important in aceasta ecuatie, observand ca sectiunea care a produs legumele de o dimensiune standard avea un sol mai ‘slab’, comparativ cu solul in care erau cultivate legumele de dimensiuni gigantice, asadar anul urmator pur si simplu a pozitionat Orgonitul in solul mai slab.  

Primele legume plantate au fost niste morcovi de la Kings Seeds, Suffolk, care nu pareau sa arate ca niste morcovi normali, deoarece erau aproape sferici, ideali pentru sol sarac. Pentru a compara rezultatele si a arata diferenta dintre morcovii din grupul de control cu sol mai bun si cei cu sol mai prost dar cu orgoni in el, el e luat cel mai mare morcov din solul bun si cel mai mic morcov din solul cu Orgon.

El explica: “Chiar favorizand un lot atunci cand am comparat cele doua mostre, diferenta de marime dintre cultura in care s-au folosit Orgoni si cea in care nu s-au folosit, nu a fost semnificativa, morcovii care au crescut in solul bun nu au fost mai buni decat cei care au crescut in prezenta Orgonitului. Cei mai buni morcovi din parcele cu orgoni erau cei mai mari dintre toti,” De asemenea el observa “foarte putini daunatori prezenti in lotul cu orgoni – mult mai multi in lotul fara orgoni”. 
Pe langa faptul ca le-a prezentat oamenilor conceptual de Orgon, comunicatul de presa a ajuns la oamenii care deja foloseau astfel de Orgoni, dandu-le oportunitatea sa ma contacteze si sa imi impartaseasca experientele lor. L Woodgate din Lewes a scris: “ Eu am avut un Orgonit in jurul casei pentru cativa ani (l-am construit eu insami)… Am locuit in Valencia iar gradina mea din acel oras a inceput sa creasca foarte mult atunci cand am introdus orgonii… De atunci m-am mutat in Lewes unde am avut o parcela. M-am gandit sa introduc o noua serie de orgoni in gradina, pe care sa ii folosesc. Desi am fost inarmat cu un scepticism de fier, am fost uimit de rezultate.” 

Mr. Harrison a mai adaugat ca Orgonitul parea sa produca efecte constante asupra calitatii somnului, recomandand ca oricine “sa puna un Orgonit sub pat atunci cand doarme, pentru a avea foarte multe vise… Toti prietenii mei care au incercat acest lucru, s-au speriat putin…Toti dintre ei persoane foarte interesante, iar eu nici macar nu sunt un hippie.”
O persoana care avea o educatie stiintifica, rezidentul din Brighton pe nume R Robinson, a fost foarte interesat in a experimenta cu aceste bucati de Orgonit, si a decis sa il aplice unei tip special de bulb al unei flori, careia ii trebuie foarte mult sa germineze. Rezultatele acestui experiment au fost negative. De fapt, bulbul cu Orgonit in el a produs o planta mai mica decat bulbul fara orgonit. 
Pe langa cele positive, au aparut alte rezultate negative. In mod interesant, iarba de grau pare sa ramana neafectata de orgonit. Ambele rezultate nule par sa aiba legatura cu viteza cu care cresc plantele – iarba de grau crescand foarte repede, pe cand bulbii foarte incet. Mai mult, un element al cresterii bulbului ar putea sa ilustreze mecanismul Orgonitului; bulbii sunt autonomi in ceea ce priveste resursele lor de nutrient, avand nevoie doar de ceva apa, spre deosebire de semintele care germineaza, acestea necesitand mai multa apa si un sol sanatos si bogat in care sa creasca. 

Avand in vedere dimensiunea lor mica, unii oameni au inceput sa foloseasca Orgonitii la plantele medicinale, asa cum N Palmer le-a folosit plasandu-le la un numar egal de tufe de coriandru si de busuioc. El a observat: “In mod consistent, odata cu cresterea fiecarei noi tufe, vasul in care se aflau Orgoni a produs mai multe tufe de plante decat cel in care nu se afla. Barbatul a adaugat: ”Sotia mea nu a fost interesata, pana in momentul cand a vazut ca plantele din ghivecele care aveau orgoni, au produs in mod constant mai multe tufisuri de plante.”

 Principalul obiectiv al experimentului a fost de a genera rezultate care proveneau de la un numar variat de oameni, mai degraba decat de la un grup specific dintr-o anumita zona, experimentul fiind un succes din acest punct de vedere. Cu toate acestea, ca si un efect advers, el a aratat de asemenea un aspect surprinzator in ceea ce priveste interactiunea oamenilor cu “necunoscutul”, atunci cand vine vorba de cum si daca impartasesc informatia cu alte persoane. 

N Palmer, care a consumat mai multe recolte de ierburi asistate de orgoni, relateaza: “Majoritatea oamenilor isi exprima neincrederea atunci cand vorbesc despre aceste lucruri. Un prieten de-al meu a spus ca este surprins ca eu am aceasta “convingere”, deoarece ma vedea ca un om inteligent. Acelasi prieten a negat experientele si observatiile mele personale, privindu-le ca erezie si gandire nerealista. “ 

Acest experiment rudimentar care documenteaza efectele Orgonitelor, a produs in cea mai mare parte rezultatele previzionate. Cu toate acestea, feedback-ul oamenilor care au completat formulare in timpul sezonului, a fost de cel mult 20% la nivel local, fara a avea nici un feedback din partea participantilor din Liverpool. Documentarea a ajuns sa fie o problema, chiar si printre cei care au avut rezultate. La magazinul “EcoLogicCool”, cele doua plante au crescut in mod vizibil, conform lui Jake proprietarul magazinului, desi el a trebuit sa fie convins sa faca o poza cu telefonul sau mobil. Dintre toate camerele disponibile, pana in prezent doar una a fost returnata.  

Cati dintre participant atat la nivel local cat si din localitatea Liverpool nu au avut rezultate sau au avut rezultate exceptionale cu Orgonitul, este pur si simplu imposibil de evaluat. Avand in vedere ca oameni pe care eu i-am cunoscut personal au avut rezultate dar nu au decis sa le documenteze facand fotografii, ma face sa ma intreb daca nu cumva este un alt aspect in joc, care este comun si in alte zone, adica un fel de indisponibilitate de a admite ca ceva neobisnuit s-a intamplat, cuplata cu o dorinta de a nu impartasi aceasta informatie cu alte persoane.

Oricare ar fi motivele pentru aceasta reticienta, iar in unele cazuri o reactie aproape violent fata de posibilitatea ca astfel de efecte neobisnuite sa fie reale, experimentele continua – in ciuda lipsei de finantare – ajungand la un nivel international. Doua Orgonite trimise unui prieten in Praga stau sub niste plante de apartament care au inflorit, in ciuda faptului ca afara este iarna.  

In acelasi timp, cei care au avut (si au raportat) rezultatele in cadrul acestui experiment, continua experimentul in anul current, un nou set de towerbustere fiind trimise in Manchester in aceasta vara, ele fiind de asemenea montate intr-o sera unde este amplasa si o camera cu filmare lenta. 

In timp ce aceste experimente continua, anumite rezultate neasteptate si observatii – vise clare, vindecarea insomniei si reducerea durerilor – sugereaza faptul ca mai exista si alte zone care merita explorate. In mod clar, timpul meu cu explorarea efectelor Orgonitelor este departe de a fi incheiat.


Sursa: http://salt-in-constiinta.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu