miercuri, 14 august 2013

De ce hrana vie? Trei motive importante!

Incarcatura bioelectrica:
“Se crede ca hrana vie isi capata incarcaturile  electrice de la electroni de inalta putere trimisi la noi de catre soare. Alimentele condenseaza energia luminii solare si o transmit spre alimentare catre celulele corpului. Cercetatorii din domeniu cred ca aceasta energie electrica condensata are capacitatea de a trezi moleculele relativ inerte din sistemul nostru, fie prin preluarea unui electron, fie prind donare. De aceea inaltul potential electric al alimentelor vii este un factor important din puterea lor vindecatoare.”
Oxigen:
Fara suficient oxigen in sangele nostru, dezvoltam simptome de lipsa de energie si digestie si metabolism greoi. Aceste semne exterioare sunt vestitorii bolilor serioase ce hrana vievor urma. Un castigator al Premiului Nobel a tras concluzia ca privarea de oxigen este o cauza majora de cancer si ca printr-o aprovizionare continua cu oxigen catre toate celulele, cancerul poate fi prevenit pe termen nedefinit. Cu orasele noastre poluate si stiluri de viata inactive, majoritatea oamenilor nu capata destul oxigen pentru a activa un corp sanatos. Alimentele procesate si gatite nu contin oxigen.

O dieta cu hrana vie, ofera corpului o sursa de aprovizionare continua si abundenta cu oxigen.

Enzime:
Cheia fundamentala pentru eficacitatea hranirii corpului nostru este VIATA care este prezenta in hrana voastra, si acele intangibile elemente, cunoscute ca ENZIME. Cu alte cuvinte, elementele care dau putinta corpului sa fie hranit si sa TRAIASCA, acel element care este ascuns inlauntrul semintelor de plante si in germinarea si cresterea acestora, este un PRINCIPIU VITAL cunoscut ca ENZIME.
“ENZYMELE sunt temelia intregii regenerari celulare” Nu cina fara enzime – Viktoras Kulvinskas
Surse pentru acest articol cuprind:
http://www.therealtruthabouthealth.com/newsstories/article/display/640778#? Inf_contact_key=339284eba82a4e9b4548a41cfd16d3a90fbba1bdbe2dde88b0665c187a026f5d –hrana vie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu