miercuri, 14 august 2013

Marile orase si vampirii energetici

images (1)
Vietuirea in marile orase are cateva avantaje superficiale, dar multe neajunsuri profunde. Noi, fiind fiinte naturale, alcatuite din energii duhovnicesti si elemente constitutive cosmice: pamant, apa, aer si foc, rezonam si vibram armonios in mediul bio. Sa introducem in discutie, si natura noastra energetica, care din punct de vedere electric are valoarea de 10 watti, pentru a intelege si mai bine ca ori ce suprasarcina electrica ne perturba considerabil.
Creierul nostru are posibilitatea de a decodifica intreg spectrul informatiilor naturale, caci suntem o sinteza a tuturor regnurilor de pana la noi: mineral, vegetal si animal. Asadar, daca traim intr-un mediu propice, ne manifestam la maximum de potential energetic, insa in medii viciate, cum ar fi marile orase, dar cu precadere  in cele cu multe betoane, asfalturi, cabluri, retele, antene si relee suntem intr-o stare precara.
Problema majora a marilor orase din Romania sunt actiunile tehnopatogene. Acestea cuprind ansamblul mijloacelor de transport in comun, metroul, conductele de gaze, liniile de inalta tensiune, toate tipurile de cablaj, aparatura electrica. Acestor factori care influenteaza teribil, natura noastra energetica plapanda li se adauga si “perlele”civilizatiei noastre tehnologice: computere, cuptoare cu microunde, telefoanele mobile, copiatoarele, instalatiile de radio-locatie, aparatura cu ultrasunete.
S-a demonstrat ca intr-un asemenea spatiu informational viciat, ca acela specific marilor aglomerari urbane, toate organismele vii se confrunta cu minimalizarea treptatat a energiei atomilor si electronilor, ceea ce modifica procesele biochimice, producand in timp dereglari sistemice. Fluxul imens de tehnologie cu care ne confruntam astazi ne conduce incet, dar sigur catre aparitia distoniei neurocirculatorii, adica la un dezechilibru al celulelor creierului, aritmie cardiaca si dezechilibru hormonal.
Singura modalitate de echilibrare  si reglare a  patogeniilor specifice oraselor hipertehnologizate, este revenirea in mediul natural, cu talpile goale pe pamant, cu cerul neacoperit de-asupra capului, cu trupul in bataia vanturilor, a soarelui si a apelor binecuvantate. Singura energie care rezista tehnopatogeniilor este cea a duhului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu