duminică, 1 septembrie 2013

Doctor Menci explică de ce nu suntem egali in fata alimentelor


Cunoscutul specialist in nutritie, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi a subliniat ca un aliment savuros nu este neaparat si sanatos.Alimentele produse la scara larga contin aditivi si conservanti, iar Doctor Menci ne atrage atentia asupra unui lucru: oamenii nu sunt “egali” in fata mancarurilor.

"Am devenit sclavii papilelor gustative! Am ajuns sa mancam fara sa ne hranim, sa avem un stil de viata sedentar si sa ne hranim chiar si copiii cu alimente industrializate pline de aditivi si conservanti. Varietatea mare de alimente este iluzorie, de fapt nu mancam decat cateva cereale, cartofi prelucrati in n feluri, grasimi artificiale si uleiuri suprarafinate. 

Un aliment savuros nu este neaparat si sanatos, iar efectele adverse nu se vad imediat ci dupa un timp mai mult sau mai putin indelungat. Trebuie sa constientizati ca nu suntem egali in fata alimentelor si rezistand tentatiei de a consuma alimente cu "calorii goale" contribuim la sanatatea familiei si la un stil de viata sanatos", a explicat Dr. Gheorghe Mencinicopschi pe pagina oficiala de Facebook, citat de feminis.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu