joi, 5 septembrie 2013

Numerologie: Vibratia cosmica a numelui tau

Afla numarul care iti guverneaza destinul

Departe de a fi o stiinta oculta, numerologia este instrumentul cel mai simplu de utilizat pentru a afla ce iti rezerva destinul si care este numarul vietii care rezoneaza cu energiile universului.
Exista doua metode prin care iti poti afla numarul destinului. Cea dintai se refera la data adunarea numerelor din data nasterii. Cea de-a doua presupune calcularea vibratiei energetice a numelui tau. Fiecare litera din alfabet are asociat un numar, astfel
De exemplu, vom lua numele
I O A N A - P O P E S C U
9 6 1 5 1 si 7 6 7 5 1 3 3
22 si 32 
2+2=4 si 3+2=5
4+5=9
Deci numarul destinului pentru aceasta persoana va fi 9.

Numarul 1
Oamenii ale caror destine sunt guvernate de 1 sunt caracterizati de independenta si individualism. Implinirea profesionala este extrem de importanta pentru aceastia. Indiferent cat de bine le va merge pe celelalte planuri, atat timp cat le lipseste o cariera, vor fi profund nemultumiti de sine.
Au cateva lectii karmice de insusit. Independenta le confera si o anumita putere iar din aceasta cauza, trebuie sa invete sa o gestioneze inca de tineri, atunci cand nu si-au atins maturitatea emotionala.
De regula, pe langa spiritul de independenta si dragostea pentru viata profesionala, oamenii guvernati de 1 sunt fiinte pline de inspiratie, imaginatie si sunt manati in permanenta de dorinta de implinire.
Au numeroase idei progresiste care pot fi uneori greu de inteles de ceilalti. Sunt rare momentele in care ii poti surprinde pe picior gresit si fac o datorie de onoare din a-si duce la capat scopurile, oricare ar fi ele.
Daca isi vor castiga independenta inainte sa se maturizeze emotional, pot deveni cruzi si superficiali in relatiile cu oamenii.

NUMARUL 2

Persoanele guvernate de 2 au o natura duala si depinde doar de inclinatiile lor native care latura a personalitatii va domina.
Pe de-o parte, au firi calde, corecte si echilibrate. Din acest motiv, foarte multi oameni din jurul lor le vor cere ajutorul sau ii vor solicita sa medieze un conflict. Intotdeauna vad ambele fete ale unei probleme si accepta cu usurinta parerile oamenilor din jur. Atunci cand acestea se contrazic totusi cu cele interioare lor, le vor respecta chiar daca nu si le vor insusi.
Pe de cealalta parte, cei dominati de 2 pot fi de un egoism iesit din comun. De asemenea, risca sa cada in apatie si lene. Cu timpul, pot ajunge sa traiasca din munca altora, fara scrupule.
Daca nu vor cadea in pacatul indolentei, au insa toate sansele sa se bucure de mult succes in viata. Nu le place sa traiasca singuri si vor face tot ce le sta in putere pentru a se inconjura de oameni. Viata de cuplu va fi foarte importanta si uneori, primeaza in fata implinirii profesionale.

NUMARUL 3

Acest numar confera persoanelor pe care le patroneaza o mare capacitate de comunicare si o inclinatie vadita catre oameni.
Sunt exuberante, expansive si deschise catre ceilalti. Mai mult de atat, aproape toti oamenii care sunt nascuti sub acest numar au un talent artistic special si o pasiune pentru frumos, in general. Au caractere vesele si deschise, le plac experientele noi si au foarte multa energie.
Traseul lor in viata va fi armonios dar cu siguranta nu va fi linistit. Le place aventura si isi asuma riscuri uneori fara sa se gandeasca prea bine la consecinte. Faptul ca sunt mereu cu zambetul pe fata le va fi de mare folos si vor trece cu usurinta peste obstacolele iesite in cale.
Desi au foarte multa ambitie, nu ii vor calca niciodata pe ceilalti in picioare pentru a-si atinge scopurile. Nu se preocupa insa prea indeaproape de situatia lor financiara si nici nu se gandesc prea des la ziua de maine.
Numarul 4
Dintre cei nascuti sub numarul 4 se aleg de cele mai multe ori stalpii societatii. Te poti baza intotdeauna pe ei si isi vor duce intotdeauna la indeplinire sarcinile primite.
Rareori ajung sa aiba putere absoluta insa pot fi priviti va lideri spirituali ai unei comunitati, acele persoane de la care oamenii cer sfaturi intelepte.
Au o aura speciala in jurul lor si raspandesc o stare de calm oriunde se duc. Oamenii care se afla in suferinta apeleaza cu incredere la sfatul lor si nu se indoiesc de judecata acestora.
Au spirite foarte temerare si un acut simt al dreptatii. Vointa lor este de nestramutat atunci cand simt ca au dreptate si poate merge uneori pana la incapatanare. Atunci cand au luat o decizie si si-au stabilit “planul de bataie”, nu le mai sta nimic in drum.
Numarul 5
Nimeni nu se adapteaza mai usor situatiilor noi asa cum o fac oamenii nascuti sub numarul 5. Nimic nu ii poate lua prin surprindere si sunt mereu gata sa inceapa o aventura noua.
Destinul lor va fi plin si vor prinde radacini foarte greu. Isi pot schimba domiciliul de multe ori, manati fie de dorinta personala de schimbare fie datorita unui loc de munca unde va fi nevoie de deplasari dese.
Motorul destinelor acestor oameni este progresul. Vor sa exceleze in toate domeniile vietii lor si pun suflet in tot ceea ce fac. Uneori sunt insa perfectionisti si pot deveni cicalitori cu varsta.
Stiu cum sa ii motiveze pe ceilalti si cum sa tina unit un grup, fie ca e vorba de o echipa profesionala, fie ca este vorba de prieteni.
Singurul lucru care le poate taia avantul este rutina si nu vor evolua niciodata intr-un mediu in care trebuie sa execute actiuni repetitive. Au nevoie de agitatie si de veselie. Evita oamenii foarte seriosi sau foarte pragmatici.
Cel mai mare neajuns din caracterul acestor oameni este faptul ca pot da dovada de iresponsabilitate atunci cand vine vorba de luarea unor decizii importante.
Numarul 6
Cuvantul care ii defineste cel mai bine pe cei nascuti sub patronajul acestui numar este responsabilitatea. Au un simt al datoriei acut si nu suporta nedreptatea.
Pot fi idealisti uneori si nu se dau deoparte atunci cand vine vorba de mobilizat oameni pentru cauze comune.
Lupta pentru libertatea societatii dar nu pierd niciodata din vedere puterea unui singur individ. Se implica usor in problemele sociale, atunci cand cred cu adevarat in ceva.
Banii nu stau niciodata foarte mult timp la ei in portofel si sunt altruisti pana la limita generozitatii si dincolo de ea. Totusi, sunt echilibrati si nu devin aproape niciodata agresivi. Nu pun pret pe bunurile materiale ci cred foarte mult in familie si in puterea sentimentelor.
Pe de cealalta parte, se implica atat de mult in vietile altora incat pot fi coplesiti de problemele acestora. Sunt prea zelosi uneori chiar si pentru binele lor propriu. Muncesc mai mult decat pot duce si nu pot dormi linistiti daca stiu ca nu si-au rezolvat toate problemele.
Numarul 7
De regula, cei care rezoneaza cu numarul 7 sunt peroane calde, iubitoare dar foarte timide. Bunele lor insusiri sunt cateodata eclipsate de acest lucru. Sunt usor de influentat si se lasa prada emotiilor. Au inclinatii catre spiritualitate sau filosofie.
Se pierd uneori cu orele in activitatile care le fac placere si se deconecteaza complet de lume. Se spune ca spiritele tinere se incarneaza in oameni guvernati de numarul 3 iar sufletele batrane se incarneaza in oamenii numarului 7.
Au o infatisare serioasa si matura inca din tinerete dar aerul de severitate nu le sta rau. Daca le cauti drept in fata si te uiti in ochii lor, poti descoperi suflete calde si pline de afectiune.
In ciuda faptului ca sunt timizi, nu le este teama sa isi manifeste emotiile, indiferent daca sunt in public sau in intimitatea caminului. Daca se inconjoara insa de persoane cu energie negativa, pot deveni ursuzi si pesimisti cu timpul. Cel mai bine se simt in preajma oamenilor deschisi, creativi si temerari.
Numarul 8
Poti spune ca Amaltea este patroana celor care au numele predestinate numarului 8. Desi nu intotdeauna primeaza valorile materiale, ei stiu exact cate parale face francul si isi chibzuiesc mereu banii.
Au un fler special in afaceri si transforma in aur tot ce ating. Nu sunt avari dar nici nu fac daruri generoase tuturor oamenilor. Se pot imbogati atunci cand ajung la varsta maturitatii insa nu vor trai opulent.
Stiu sa pretuiasca oamenii care muncesc si sustin cu sufletul deschis persoanele cu potential. Au o educatie aleasa si daca nu isi pot permite in tinerete studii inalte, vor demonstra ca sunt autodidacti. Au un bun simt innascut si un ochi format sa aprecieze frumosul. Sunt mari iubitori de arta in general si vor cauta mereu sa isi cultive mintea.
Trebuie sa isi stapaneasca totusi temperamentul pentru ca pot fi dictatoriali uneori si se manifesta zgomotos atunci cand lucrurile nu se indreapta in cea mai avantajoasa directie pentru ei. Cariera si castigurile materiale pot deveni uneori scopuri in sine si isi pot neglija familia pentru viata profesionala.
Numarul 9
Cei nascuti sub patronajul lui 9 sunt pasionali, responsabili si onesti. Dintre ei se aleg conducatorii de state, oamenii de afaceri, judecatorii si pedagogii. Pot ajunge de tineri la putere insa vor lua sub obladuirea lor pe toti cei aflati in suferinta.
Pentru acesti oameni, “noi” este mai important decat “eu”. Din aceasta cauza, pot munci in folosul altora pana la epuizare, atat timp cat la mijloc se afla un scop in care cred cu adevarat. Sunt generosi dar cu masura.
Prefera mai degraba sa-i invete pe altii cum sa se descurce decat sa le ofere acestora un confort de moment. Pot parea severi si reci la prima vedere dar sunt de fapt foarte corecti si obiectivi. Vigilenta lor poate fi inselata cu greu si cea mai mai mare greseala pe care o poti face in fata lor este sa minti. Iarta orice altceva mai usor decat minciuna.
Nu sunt prea usor de influentat dar uneori se lasa orbiti de prejudecati si le adopta in locul unor pareri personale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu