marți, 24 septembrie 2013

Rezerviştii, chemaţi la unităţile militare pentru activităţi de pregătire


Rezerviştii aflaţi în planurile de mobilizare vor fi chemaţi la unităţile militare, între 24 şi 27 septembrie, pentru activităţi de pregătire şi pentru actualizarea datelor de evidenţă militară, a anunţat marţi Prefectura Capitalei.


Rezerviştii, chemaţi trei zile la unităţile militare, pentru activităţi de pregătire
Rezerviştii, chemaţi trei zile la unităţile militare, pentru activităţi de pregătire / FOTO: http://deveghepatriei.wordpress.com
Ministerul Apărării Naţionale, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne, Prefectura Capitalei şi autorităţile administraţiei publice locale, organizează în perioada 24-27 septembrie, în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, un exerciţiu de mobilizare privind verificarea stadiului pregătirii populaţiei pentru apărare, în conformitate cu prevederile planului aprobat de către Consiliul Suprem de Apărare a Ţării.
Prefectura Capitalei a precizat, într-un comunicat de presă, că rezerviştii vor fi chemaţi, în cele trei zile, la unităţile militare, pentru desfăşurarea unor activităţi specifice de pregătire. Totodată, în cadrul acţiunii vor fi actualizate datele de evidenţă militară, conform prevederilor legale în vigoare.




COMENTARIU SFATUITOAREA: 
Sa aiba legatura cu 

"Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un DEZASTRU MAJOR. S-ar petrece pe data de 1 octombrie 2013"


Nu este ciudat ca exact acum s-au trezit sa isi instruiasca rezervistii?
Voi ce credeti?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu