joi, 24 octombrie 2013

10 secrete astrologice ca sa iti gasesti sufletul pereche


Mai in gluma, mai in serios atunci cand vrem sa iesim la o intalnire, ne gandim de multe ori... 'Oare ce zodie e?' De fapt, 'Ce zodie esti' a inceput sa fie echivalent cu... 'Ce varsta ai', sau 'cum te numesti'.


Fie ca esti intr-o relatie sau nu, noi iti prezentam 10 secrete astrologice care te vor ajuta sa il identifici mai bine pe... EL!
10 secrete astrologice ca sa iti gasesti sufletul pereche
Foto: Depositphoto
1. Fii cu ochii pe Luna! Fii atenta la fazele lunii, mai exact. E mai bine sa cunosti oameni noi in timp de luna crescatoare (de la luna noua la luna plina). In acesta perioada, energia se condenseaza. Pe timp de luna descrescatoare, energia isi pierde din intensitate si nu este un moment tocmai bun pentru noi relatii.

2. Relatia cu ambii parteneri din acelsi semn are toate sansele sa fie una fructuoasa. Daca intalnesti pe cineva care s-a nascut la cateva zile distanta de tine, insemna ca sunteti foarte compatibili.
3. Daca esti un semn de foc (leu, sagetator, berbec), ar trebui sa eviti semnele de apa, fiindca acaestea sting flacarile pasiunii. Combinatia dintre un semn de apa si unul de foc nu este deloc una fericita, chiar daca semnele de foc au tendinta de a dezvolta obsesii pentru persoane din semne de apa (pesti, scorpion, rac).
4. Afla in ce casa se afla luna, in horoscopul potentialului tau partener. (Poti afla acest aspect in functie de data de nastere a acestei persoane). Este foarte importanta Casa lunii, intrucat ea defineste sexualitatea. De exemplu, o persoana care este Gemeni si are luna in Scorpion este cu mult mai senzuala decat o persoana care are luna in Capricorn, acest semn fiind mai practic.
5. Daca esti un semn de pamant (taur, fecioara sau capricorn), trebuie sa eviti semnele de foc (leu, sagetator, berbec), fiindca literalmente acestea te pot arde din punct de vedere psihic, lasandu-te cu o mare senzatie de goliciune. Nu este deloc o buna combinatie pentru o relatie romantica.
Foto: Depositphoto
6. Semnele de aer si cele de pamant au tendinta de a fi mai degraba platonice decat romantice; asa incat daca esti in cautarea pasiunii, semnele de apa si de foc sunt mai potrivite.
7. Ia in considerare in ce casa se afla Venus in horoscopul unei persoane care te atrage (Poti afla acest aspect in functie de data de nastere a acestei persoane). Venus este planeta iubirii si este un semn al prieteniei. De exemplu, o persoana cu Venus in Scorpion poate fi un pic sadica, in timp ce o persoana cu Venus in Taur isi cauta un partener stabill si iubitor.

8. Semnul in care se afla luna, poate de asemenea sa influenteze relatia. Este cel mai bine sa cauti iubirea atunci cand luna se afla in semne guvernate de Venus, ca Taur sau Balanta.
9. Atentie la Mercur retrograd! Nu initia niciun fel de legatura romantica in astfel de momente. Este vorba despre patru momente din an, cand Mercur retrograd cauzeaza neintelegeri, amanari si neintelegeri intre oameni. Daca vrei sa afli mai multe informatii, te poti documenta via Astrology Zone.
10. Oamenii care sunt meniti sa fie impreuna pentru o perioada indelungata au in comun multe planete in casa a 7-a. Daca va este menit sa va si casatoriti, atunci il veti avea pe Jupiter, planeta casatoriei in casa a 7-a sau a 8-a.


Sursa: www.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu