joi, 24 octombrie 2013

Ce pietre ti se potrivesc in functie de zodie

pietre norocoase zodii - sfatulparintilor.ro - foter_com

Fiecare semn zodiacal este coordonat de planete diferite si, astfel, ai afinitati pentru pietre pretioase sau semipretioase specifice. Iata ce piatra se potriveste zodiei tale.


Berbec
Pentru Berbeci, pietrele norocoase sunt diamantul, ametistul si smaraldul. Diamantele pentru noroc si sanatate, ametist pentru activarea rabdarii si smarald pentru protejarea de evenimente negative.




Taur
Daca esti in zodia Taurului, cele mai potrivite pietre pentru tine sunt smaraldul, cuartul roz si lapis lazuli. Smaraldul este pentru ridicarea respectului de sine, cuartul roz pentru noroc, iar lapis lazuli pentru conectarea cu eul interior.


Gemeni
Pentru persoanele nascute in zodia Gemenilor, pietrele care le aduc noroc sunt agata, turmalina si citrinul. Agata pentru vindecare, turmalina pentru concentrare si citrinul pentru ridicarea starii de spirit.


Rac
Racilor li se potrivesc perlele, piatra lunii si peridotul. Perlele ajuta la intarirea intelepciunii, piatra lunii limpezeste mintea, iar peridotul ii vindeca de depresii si anxietati.


Leu
Leii sunt ocrotiti de rubin, topaz si ochi de tigru. Rubinul este pentru cresterea generozitatii, topazul pentru limpezirea mintii, iar ochiul de tigru pentru cresterea intuitiei.


Fecioara
Fecioarelor le sunt recomandate safirul, ametistul si carneolul. Safirul pentru ridicarea starii de spirit, ametistul pentru reducerea stresului, iar carneolul pentru cresterea increderii de sine.




Balanta
Persoanele nascute in zodia Balantei ar trebui sa aiba asupra lor opal, peridot si jad. Opalul pentru cresterea creativitatii, peritodul pentru comunicarea dorintelor eului interior si jad pentru echilibrarea finantelor.


Scorpion




Pietrele recomandate Scorpionilor sunt onixul, perlele negre si granatul. Onixul pentru constientizarea abilitatilor fizice, perlele negre pentru echilibrarea starilor de spirit si granat pentru reducerea infatuarii.


Sagetator
Pentru Sagetatori, pietrele recomandate sunt turcoazul, topazul si cuartul. Turcoazul pentru echilibrarea temperamentului, topazul pentru pastrarea calmului si cuartul pentru a echilibra natura duala a Sagetatorilor.


Capricorn
Capricornilor le poarta noroc obsidianul, granatul si safirul. Obsidianul ajuta la cresterea flexibilitatii, granatul pentru caldura sociala, iar safirul pentru cresterea intuitiei.


Varsator
Varsatorilor li se potrivesc ametistul, hematitul si chihlimbarul. Ametistul pentru flexibilitate, chihlimbarul pentru vindecarea ranilor emotionale si hematitul pentru reducerea infatuarii.


Pesti
Cele mai bune pietre pentru Pesti sunt heliotropul, acvamarinul si opalul. Heliotropul pentru stabilitate, acvamarinul pentru sporirea atentiei si opalul pentru protejarea impotriva dependentelor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu