joi, 24 octombrie 2013

Fascinanta si ezoterica Numerologie Cabala: Secretele energetice ale Numarului Cabalistic personal!


Din vechiul misticism ebraic a izvorat in urma cu peste 5000 de ani o traditie ezoterica fascinanta cunoscuta sub numele de Cabala. Afla care este Numarul Cabala personal, ce semnificatie are acesta si care este energia din spatele lui


Din vechiul misticism ebraic a izvorat in urma cu peste 5000 de ani o traditie ezoterica fascinanta cunoscuta sub numele de Cabala. Insusi cuvantul de origine ebraica Kabbalah inseamna primire, receptare, el facand referire la cunoasterea inalta care ni se revela prin experientele sinelui, prin constiinta si prin experienta senzoriala a trupului.
Cabala este echivalenta cunoasterii, intelepciunii profunde, trezirii punctului din inima. Prin Cabala, poti ajunge la o perceptie justa si superioara a creatiei.
Mai putin riguroasa decat numerologia caldeeana sau cea pitagoreica care au in vedere mai multe aspecte, numerologia cabalistica se axeaza doar pe analizarea numelui. Cu toate acestea, sistemul numerologic cabalistic este unul complex. Secretul Cabalei este acela de a-i cunoaste numerele, de a le intelege, de a face cunostinta cu atuurile si caracteristicele acestora.
Cabala, Numar Cabala, Numar Cabalistic

Patrunderea in tainele Cabalei te poate ajuta sa evoluezi si sa te dezvolti interior, exterior, in toate aspectele vietii. Te invitam astazi sa deschidem usor poarta numerologiei cabalistice pentru a afla care este Numarul Cabala personal, ce semnificatie are acesta si care este energia din spatele lui.

Cum se calculeaza Numarul Cabalei?

Numerologia Cabala se bazeaza pe analizarea numelui si are in vedere numele complet (numele si prenumele). Fiecarei litere din numele intreg (numele de familie si toate prenumele) ii corespunde o anumita cifra. Pentru a afla care este Numarul Cabala care te caracterizeaza, trebuie sa aduni cifrele asociate fiecarei litere ce intra in alcatuirea numelui. Vei regasi valorile literelor in tabelul de mai jos:
A, J, S - 1 
B, K, T - 2
C, L, U – 3 
D, M, V – 4
E, N,W – 5
F, O, X – 6 
G, P, Y – 7 
H, Q, Z – 8 
I, R – 9

De obicei, rezultatul este format din 2 cifre, iar in cazuri mai rare din 3. Se imparte acest rezultat format in doua cifre la 9. In mod obisnuit, se va obtine un numar cu virgula. Prima cifra de dupa virgule se aduna la randul sau cu 1. Acest rezultat final este Numarul tau Cabala.

Sa luam un exemplu. Daca te numesti Ada Toma, vei afla intai de toate valorile ce corespund numelui tau complet si vei le aduna:
A –D – A (Prenumele) T – O- M – A (Numele de familie) = 1+4+1 + 2+6+4+1 = 19. 19 se va imparti la 9. Rezultatul este 2, 11. Prima cifra de dupa virgule, adica 1, se aduna cu 1. 1 + 1 = 2. Asadar, cifra Cabala in cazul numelui Ada Toma va fi 2.

Atentie! Se poate intampla in unele cazuri ca numarul rezultat din adunarea cifrelor din nume sa se divida perfect la 9. Spre exemplu, adunand cifrele corespondente literelor din numele tau, poti obtine 54. 54: 9=6. Rezultatul este un numar fara rest. In acest caz, la 0 se adauga 1. Prin urmare, cifra Cabala personala va fi 1.


Iata care sunt valorile si semnificatiile Numerelor Cabala:

N.B! Nu percepeti aceste numere ca atare, in sensul lor propriu, fiindca ele au o semnificatie mult mai profunda, Este o semnificatie ezoterica, ancorata in sine si in constiinta. Spre exemplu, un numar Cabala poate fi caracterizat prin MOARTE. Nu trageti concluzii pripite! Moartea, in sensul ei ezoteric, ascuns, are o valoare pozitiva, alta decat cea care ni se revela aparent.
Moartea nu se refera la moartea fizica, ci poate face referire la moartea karmei, moartea vanitatii, moartea unei framantari interioare, moartea impuritatii spirituale. La fel, distrugerea poate face referire la distrugerea raului din tine, la distrugerea trufiei, la distrugerea dorintei de razbunare, etc. Valorile Numerelor Cabalistice, la fel ca si natura numerelor, sunt oculte si misterioase.

Numarul Cabalistic 1

In sensul sau ezoteric, 1 este sinonim revelarii, inceputului si starii initiale, dar si miscarii ascendente si evolutiei. 1 favorizeaza ascensiunea pe o treapta superioara. 1 ca Numar Personal Cabalistic induce individualitate si independenta, capacitatea de a fi puternic pe cont propriu, un ego puternic dominat ocazional de egoism. Numarul Cabalistic 1 este dominat de planeta Soare.

Numarul Cabalistic 2

Prin natura sa cabalistica, 2 este sinonim expansiunii, cresterii, unitatii, dar si adaugarii. 2 favorizeaza forta atractiei si comunicarea dintre sinele persoanelor. Numarul cabalistic 2 face ca 2 persoane, 2 suflete, 2 constiinte sa rezoneze la un nivel de simpatetic, emotional. 2 poate cauza antipatii si simpatii. 2 ca Numar Cabalistic induce magnetism si putere de atractie, capacitatea de a stabili relatii cu usurinta. Influenta de Luna, Numarul Cabala 2 poate aduce incertitudine, rezerva, scepticism.

Numarul Cabalistic 3

In sensul sau ezoteric, 3 este sinonim extinderii, posibilitatii, sensului logic si rational al fenomenelor. Totodata, 3 mai poate fi asociat si abundentei si cantitatii ce se pot reflecta adesea si in concretul material, dar si izbandei.
3 ca Numar Cabala induce iubire si interconectare, convingere, dar si credinta in trairea iubirii. In plan lumesc, 3 ca Numar Cabala poate aduce succes de natura materiala, realizari si prosperitate pe mai multe planuri. 3 este influentat de planeta Jupiter.

Numarul Cabalistic 4

Prin esenta sa cabalistica, 4 este incarcat de energie telurica. El este sinonim de multe ori cu posesiunea materiala, cu rangul in societate, cu perceptia si imaginea in fata celorlalti. 4 este sinonim si cu proprietatea si abilitatea de a detine. In sens ezoteric, 4 este si moarte, incetare, stingere. Cum spuneam la inceputul articolului, aceste valente ale lui 4 sunt tainice, moartea putand fi extinctia unui aspect negativ interior si inlocuirea sa prin altul, pozitiv.

Cei caracterizati de acest numar cabalistic sunt persoane puternice, care vor trece in viata in mai multe incercari, insa vor ajunge intr-un final la o intelegere si armonie superioara cu sinele si cu divinitatea.

Numarul Cabalistic 5

Prin factura sa cabalistica, 5 este incarcat de energie creatoare plenara. 5 este sinonim puterii creatoare, inzestrarii spirituale, talentului artistic, iau uneori si genialitatii. 5 favorizeaza si fertilitatea, capacitatea de a da nastere frumosului indiferent de forma sa (obiect, fiinta umana, etc).
5 ca Numar Personal Cabalistic aduce si atasament fata de calatorii si o viziune artistica, dar obiectiva asupra lumii inconjuratoare. Persoanele influentate de Numarul Cabalistic 5 au un simt al dreptatii bine dezvoltat si o etica ireprosabila. 5 este influentat de planeta Mercur.

Numarul Cabalistic 6

Numarul Cabalistic 6 este incarcat de energie armonioasa. El reprezinta triumful armoniei dintre lege si libertate si este sinonim reciprocitatii, legaturilor de iubire dintre oameni si consensului deplin care se stabileste intre doua suflete ce vibreaza pe aceeasi lungime de unda. 6 ca Numar Cabalistic personal confera fidelitate, crestere naturala, satisfactie interioara, implinire emotionala, casnicie indelungata.

6 ca numar cabalistic personal al unei persoane face ca persoana respectiva sa fie o persoana luminoasa, pacifista, echilibrata si familista. Tot in acesta zona putem adauga insa si reticenta fata de schimbari si si frica de noutate. 6 ca numar cabalistic se afla sub influenta planetei Venus.

Numarul Cabalistic 7

Prin esenta sa cabalistica, 7, mai mult decat celelalte numere, este inconjurat de o energie misterioasa, magica. 6 este totodata sinonim stiintei si creativitatii, pierderii si dobandirii, afluxului de informatie, ciclului continuu de transformare. Luna este care care domina acest numar cabalistic si tot ea aduce pasiune, talent, razvratire, reverie si sondari in trecut.
Tot Luna induce si lipsa de rabdare si de exigenta in explorarea acestor haruri magice. Persoanelor caracterizate de numarul cabalistic 7 au o intuitie fantastica si se afla intr-o vesnica explorare a sinelui si a celorlalti, experimentand adancimi in existenta.

Numarul Cabalistic 8

Numarul cabalistic 8 confera o energie contradictorie, o energie care dezintegreaza, dar si reconstruieste, o energie individuala, dar si colectiva. 8 este sinonim pierderii, negarii, curajului, dorintei de autoperfectiune, impetuozitatii si reconcilierii cu sinele.
Cei caracterizati de numarul cabalistic 8 urmaresc adesea sa dobandeasca forta si renume si investesc totul in acest sens, chiar daca la sfarsitul vietii vor ajunge la concluzia ca anumite lucrurile depind de manifestarea intelepciunii si rostului divin. 8 este influentat de Saturn.

Numarul Cabalistic 9

Prin esenta sa cabalistica, 9 este insasi energia, insasi inconstienta, insasi subtilitatea, insasi dezbinarea si imbinarea, insasi determinarea si stiinta dobandita prin pierderi si concurenta. Este greu de gestionat si redirectionat aceasta energie puternica, iar cei care au 9 ca numar personal cabalistic cad uneori prada nervozitatii, maniei sau iritabilitatii.

Cu toate acestea, 9 poate induce realizare si succes, o creativitate care se poate manifesta intr-un mod inedit, multe momente de inspiratie si extaz creator, reformator. 9 este influentat de Marte.

Sursa: www.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu