joi, 24 octombrie 2013

Se inversează câmpul magnetic al soarelui. Fenomenul va fi resimțit de întregul sistem solar.


Avertisment NASA: Exploziile solare din următoarele luni vor fi catastrofale pentru specia umană.

Potrivit cercetărilor făcute de oameni de știință de la NASA, în următoarele 3 - 4 luni câmpul magnetic al Soarelui se va inversa, polul nord magnetic va deveni pol sud, iar polul magnetic sud  va fi poziționat în nord. Acest fenomen are loc odată la 11 ani. Inversarea polarității magnetice a Soarelui este însotită de fenomene perturbatoare în întregul sistem solar, înclusiv  pe Pământ.
De astă dată, inversarea magnetismului solar are loc în circumstanțe diferite. Sistemul nostru solar a trecut pe data de 21 decembrie 2012, prin centrul galaxiei Calea Lactee. Soarele s-a aliniat, împreună cu planeta noastră, pe nucleul galaxiei Calea Lactee. Potrivit descoperirilor ştiiţifice recente, nucleul galaxiei este o gigantică gaură neagră, cu masa echivalentă cu 4.000.000 de sori, având efecte devastatoare asupra asupra corpurilor cosmice din jur. Găurile negre din Univers sunt eminamente paranormale. Nu pot fi explicate prin legile fizicii actuale, au gravitaţie infinită şi pot să „înghită” planete şi sisteme solare.Pentru sistemul nostru solar,fenomenul se repetă la fiecare 26.000 de ani. Întrucăt influența găurilor negre asupra corpurilor cosmice din jur scapă legilor fizicii actuale, este posibil ca de astă dată inversarea polarității magnetice solare să se desfășoare la alți paramentri fizici.
Secretomania întreținută în jurul acestui fenomen solar are drept scop ca “omul de rând”, plătitor de impozite, nu nu ajungă în posesia datelor reale privitoare la evenimente cosmice. Informațiile de acest fel sunt destinate numai pentru elitele omenirii. Care “elite” sunt politicienii, ce  conduc destinele omenirii. Politicienii nu sunt triați după capacitatea lor intelectuală. Pot ajunge în fruntea unei țări cu putere de decizie pe plan regional sau mondial și politiceni cu indicele de inteligență cu mult sub 100 IQ. Sau mai rău: indivizi cu tare psihice criminale. Pentru că, pentru a fi parlamentar, prim ministru sau șef de stat, nu se cere consult neuropsihiatric. Pot ajunge în funcție supremă din stat și indivizi cu boli mentale severe, asfel că omenirea se pricopsește cu câte un conducător de genul lui Hilter, Stalin, Lenin sau Pol Pot, care, lipsiți de discernământ, vor arunca planeta în haosul nuclear.
Potrivit experților NASA, imensa furtună solară din următoare luni va avea consecințe dramatice pentru omenire. Terra va fi lovită de radiații solare nocive, fără precedent în istoria scrisă a omenirii. Furtunile solare vor  afecta rețele de telecomunicații, rețele electrice, aparatele de zbor, etc., cu pagube de sute de miliarde dolari. Specialiștii NASA avertizează că dacă nu vor fi luate măsuri de precauție corespunzătore, sănătatea populației umane, inclusiv sănătatea psihică, ar putea fi grav afectate. 
Declarația lui Edward Snowden, fost angajat al Agenției Nationale de Securitate din SUA, urmărit de CIA (în prezent cu azil politic în Rusia), are legătură cu inversarea actuală a polarității magnetice a Soarelui. În acest context, nu se poate exclude în totalitate nici varianta prezentată de Edward Snowden, cu apocalipsa terestră, deși fostul agent american s-a grăbit declarând că în luna septembrie, a.c., vor avea loc evenimentele cosmice menționate de către NASA. În legătură acest fenomen, informațiile  deținute de Agenția Nationala de Securitate din SUA s-ar putea să fie corecte. Nu ne rămâne decât să așteptăm, să vedem ce va fi. Cât despre măsurile de prezervare a sănătății populației, ce ar trebui luate de guvernul nostru, slabă nădejde.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu