joi, 31 octombrie 2013

Lumea în care trăim, nu este așa cum o știm


Lumea în care trăim, nu este așa cum o știm. Guvernul din umbră ne determină să coexistăm în funcție de o „realitate” contrafăcută, bazată pe legități și credințe perimate. Știința „civilă” destinată maselor, a fost demult depășită de informațiile despre univers  obținute din surse extraterestre. “Omul de rând” este sistematic bombardat cu date false despre mediul în care își duce existența, despre energiile extrasenzoriale existente în subconțientul său în stare latentă, despre relația dintre energiile sale subtile și energiile din mediul înconjurător. 
Cercetătorul american Foster Gamble, speră să ne deschidă ochii asupra lumii în care trăim. „Mi-am dat seama că nu suntem o greșeală, ci pur și simplu noi greșim. Ni s-a ascuns propria splendoare, ni s-a răpit puterea, ne-am ignorat geniul, devenind inconștienți de adevărata noastră putere și măreție. Dar toate astea sunt pe cale să se schimbe!” spune Foster Gamble.
Potrivit investigațiilor făcute de cercetătorul american, aproape de fiecare dată când un inventator descoperă o nouă tehnologie în domeniul energiei libere, este suprimat de autorități. În acest sens, Shelley Berkley, membru al Congresului SUA, a cerut declasificarea brevetelor de invenții în domeniul energiei libere.
Iată ce spun personalitățile intervievate de Foster Gamble în privința inteligenței extraterestre și despre extratereștri.

Dr. Steven Greer, fondatorul Centrului pentru Studierea Inteligentei Extraterestre:


„Atunci când vorbim de inteligență extraterestră, vorbim de fapt despre civilizații, care au ajuns la nivel conștient la fel ca noi, dar a căror tehnologie și, poate, aptitudini sociale sunt atât de avansate, că au devenit civilizații interstelare sau interplanetare. Și ne confruntăm cu faptul că, cel puțin în galaxia Calea Lactee, sunt minum 10.000 de planete asemenea Terrei, cu viață inteligentă pe ele. Și cel puțin jumătate dintre ele sunt la fel de avansate sau mai avansate ca a noastră.”

Astronaut Edgar Mitchell – Apollo 14:


Da, au existat vizite ale ET (extratereștrilor – n.a.) și au existat nave prăbușite. Au exitat materiale și trupuri recuperate.”

Col. Dwynne Arneson, U.S. Air Foce – SAC Control Officer 
(Describing event with armed nuclear missiles):


”...cu toți au văzut OZN-ul ce plutea în aer. Era un obiect metalic circular și după cum am înțeles, toate rachetele au fost dezactivate. Și ceva a stricat acele rachete. Adică au fost terminate!”

Pof. Robert Jacobs, U.S. Air Force – Vandenberg Air Force Base:


„Dintr-o dată s-a ridicat cu căteva mii de kilometri pe oră, [...] a tras cu o rază luminoasă în capul rachetei, lovind-o, apoi a zburat pe deasupra, cam așa, ajungând aici și trăgând cu altă rază, a zburat circular trăgând cu o altă rază, a coborât trăgănd cu altă rază, apoi a zburat în direcția din care venise. Iar capul rachetei s-a rostogolit prin aer. […] Erau extratereștrii.”

Sergent Clifford Stone, U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team: 


“Am avut contacte cu străini, nu originari din vreo țară străină ci din alt sistem solar. Și am participat la asta.”

Harry Allen Jordan, U.S. Navy, Radar Operator – USS Roosevelt:


“Existau documente pe care le-am văzut, care se refereau la nava USS Roosevelt, în câteva cazuri de survol de către OZN – uri, și mai ales după ce au luat la bord arme nucleare.”
Deci omenirea, prin reprezentanții săi, se află în beligeranță deschisă cu o anumită rasă extraterestră; iar Guvernul din umbră ține ascuns acest lucru, față de masele plătitoare de impozite. Umăriți în continuare, cu atenție, documentarul THRIVE. Veți afla care este locul nostru în Univers, care sunt cauzele sărăciei pe planeta noastră, de ce nu găsiți în farmacii medicamente care să vindece boli “incurabile”, de ce sunt utilizați combustibili poluanți, când omenirea ar putea să folosească energii curate și ieftine, etc. Foster Gamble ne asigură că, informațiile prezentate în acest documentar sunt verificate și corespund adevărului.



Citeste mai mult: Lumea în care trăim, nu este așa cum o știm | Jurnal paranormal http://jurnalparanormal.ro/content/lumea-%C3%AEn-care-tr%C4%83im-nu-este-a%C8%99-cum-o-%C8%99tim#ixzz2jKxcTK7M 
Follow us: jurnalparanormal on Facebook

Articol preluat de pe blogul Jurnal Paranormal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu