joi, 31 octombrie 2013

Motorul cu apa – noile tehnologii sunt tot mai aproape pentru a fi recunoscute


Astfel de informaţii încep să apară tot mai des, în diverse locuri pe glob. Va fi din ce în ce mai dificil pentru elita malefică a aşa-zişilor „Iluminaţi” să prevină, să blocheze sau să corupă o realitate care se apropie vertiginos: cea a libertăţii tehnologice, a progresului tehnologic şi, implicit, a bunăstării şi evoluţiei întregii umanităţi.


Se ştie că ceea ce a împiedicat până în prezent introducerea acestor tehnologii revoluţionare în viaţa oamenilor s-a datorat unei incredibile „caractite” de interese şi corupţie, manifestată atât de „Iluminaţi”, cât şi de acoliţii lor, de obicei lideri sau oficialităţi guvernamentale corupte, lacome şi ipocrite.
Aşa cum se poate urmări şi în clipul video de mai jos, multe genii în ştiinţele aplicate, dar necunoscute publicului larg, au reuşit să adapteze în garajele lor, cu mijloace modeste, propriile motoare de automobile şi aceasta încă în urmă cu zeci şi zeci de ani! Toate tentativele lor de a dărui lumii aceste cunoştinţe au fost însă înăbuşite cu cruzime şi chiar prin intermediul crimelor. Poate că s-a ajuns însă la limita dincolo de care zorii unei noi lumi apar la orizont...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu