joi, 31 octombrie 2013

NOUA CATASTROFA PREGATITA DE ILLUMINATI SCRISA PE BANCNOTA DE 100 DE DOLARI

Articol de  

Noua bancnota de 100 $ a fost lansata public. Acest nou proiect termina povestea pe care bacnota de 10 si 20 $ au inceput-o in 1996. Indoind intr-un anume fel bancnota de 20 de dolari se obţinea imaginea turnurilor gemene in flacari, imaginea-simbol a atentatelor din 11 septembrie 2001. Imediat dupa atentatele de la 11 septembrie la toate bancnotele din SUA s-au facut cateva modificari. Si ghici… dupa aceste mici modificari cand indoiai bancnota nu mai puteai vedea turnurile in flacari. Coincidenta sau nu… tu decizi asta !
Pe aceasta noua bacnota se pot “vedea” lucruri la care nu visati. Daca sunteti de acord ca guvernul SUA a fost in spatele atentatelor de la 11/09 sau macar credeti ca au stiut si nu au facut nimic, atunci trebuie sa stiti ca se pregateste altceva de o anvergura mult mai mare. In videoclipul de mai jos ni se arata cum o racheta balistica ( nucleara ? ) loveste coasta de este a SUA iar un val urias matura practic New-York-ul…
Daca e vreo “aberatie” de-a mea sau baietii astia incearca sa ne spuna ceva puteti decide singuri urmarind filmuletul de mai jos:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu