marți, 26 noiembrie 2013

10 semne ale unei vieti anterioare


Indiciile care iti arata daca ai trait in alt timp, sub alta infatisare


Teoria potrivit careia sufletele umane se pot reincarna este mai veche de 3000 de ani. Astfel de idei pot fi gasite in cele mai multe dintre culturile stravechi ale lumii. Indienii, grecii antici sau druizii celtici nu erau straini de aceasta notiune.
In vremurile moderne, pseudoteoria a fost preluata de adeptii Noii Ere (New Age), o miscare concentrata asupra libertatii spirituale, fara dogme sau norme impuse. Desi oamenii de stiinta nu au putut demonstra inca posibilitatea unor vieti anterioare, unii sunt totusi de parere ca aceasta este o realitate.
femeie in costum medieval
foto shutterstock femeie in costum medieval
Teoretic, toti oamenii se reincarneaza in cateva existente pana cand se achita de toate datoriile acumultate fata de Univers. Atunci cand isi implinesc destinul, ciclul se rupe si sufletele trec la un stadiu superior al existentei.
Singurii care nu se reincarneaza sunt copiii indigo. Ei sunt fiinte cu totul si cu totul speciale, pure prin definitie iar aura lor este in intregime in acesta culoare. Despre ei se crede ca au firi foarte deschise, vesele, si iarta usor. Mai mult de atat, ei poseda o serie de calitati extrasenzoriale pe care nu le pierd pe masura ce se maturizeaza.




Ei sunt trimisi din sferele inalte ale Universului cu o misiune speciala: trebuie sa ajute oamenii sa treaca mai departe de existenta pamanteana.
Asa cum va spuneam, ei se achita de datoriile lor si nu se mai reincarneaza. Ceilalti oameni insa trebuie sa parcurga numeroase existente pentru a ajunge la desavarsire. Iata cum poti recunoaste semnele unei vieti anterioare.


1. Deja vu

Astfel este denumit acel sentiment ciudat ca ai mai trecut candva printr-o situatie identica. Imediat cum incerci sa iti dai seama cand anume s-a mai intamplat, creierul tau devine complet debusolat si nu iti poate oferi nicio explicatie.

2. Visezi lucruri foarte exacte

Adica ti se intampla des sa te visezi intr-o alta epoca, purtand haine specifice si facand activitati oarecum banale. Este foarte posibil ca spiritul tau sa iti trimita inconstient imagini dintr-o alta viata. Multi oameni sustin ca au vise care se repeta foarte des si unii dintre ei si-au vazut in somn exact momentul mortii dintr-o alta existenta.


3. Frici inexplicabile

Fobii avem toti insa de cele mai multe ori, acestea sunt usor de inteles si de asociat cu evenimente din trecut care ar fi putut sa declanseze frica. Cu toate acestea, desi nu au trecut prin experiente traumatizante de niciun fel, unii oameni se tem de apa, de foc, de tunet sau de animale absolut inofensive. Cei care cred in reincarnare spun ca explicatia acestora este legata de tragediile din vietile anterioare.


4. Personalitate multipla

Desi este o boala psihica foarte bine cunoscuta, unii sunt tentati sa creada ca aceasta este direct legata de celelalte personalitati ale oamenilor care au dus vieti anterioare numeroase. Este un fel de suprasolicitare sprituala care incepe sa defuleze.


5. Maladia obsesiv compulsiva

Tot in acest registru se integreaza si aceasta maladie care impinge individual sa faca activitati repetitive insotite de imagini tulburatoare, ganduri obsedante si o teama permanenta. Desi se poate tine sub control, adeptii New Age spun ca aceasta este o metoda a spiritului de a-ti transmite ca ai lasat multe lucruri nerezolvate intr-o viata anterioara si te incarci foarte mult din punct de vedere karmic.


6. “Amintiri” ciudate

Acest “simptom” se intalneste mai degraba la copii si de aceea este necesara o comunicare foarte deschisa cu parintii si o supraveghere foarte atenta. Uneori, micutii incep sa povesteasca “amintiri” ale unor intamplari pe care nu aveau cum sa le traiasca. Cameron Macaulay este un caz celebru care a facut inconjurul lumii.
Micutul de 5 ani pretindea ca a dus o alta viata pe insula Barra aflata la peste 350 km de locuinta sa. Detaliile date de acest copil sunt infiorator de exacte si le povesteste cu o lejeritate uimitoare. Cameron vorbeste despre o casa alba la malul marii in care a trait alaturi de familia sa si de un catel.

Mai mult de atat, el povestea despre avioanele care treceau deasupra lor foarte des. La o cercetare mai atenta, oamenii au descoperit intr-adevar insula pe care nu se putea ajunge altfel decat pe calea aerului.
Cu toate acestea, multe voci sceptice spun ca micutul este doar o unealta in mana unor parinti avizi si ar fi vorba doar despre o farsa foarte bine pusa la cale.

7. Pasiunea pentru o anumita cultura

Cei mai multi dintre noi adora sa calatoreasca, fie si doar virtual. Cu toate acestea, exista o serie de oameni care se identifica mai mult cu o alta cultura decat cea a tarii in care s-au nascut.
Acest lucru se poate datora, desigur, unei inclinatii de conjunctura, unei pasiuni pentru istorie sau sociologie. Insa poate fi de asemenea un semn ca persoana in cauza si-a dus candva traiul pe meleagurile care in aceasta existenta o fascineaza atat de tare.


8. Dureri inexplicabile

Ti s-a intamplat uneori sa ai dureri in explicabile in ciuda faptului ca analizele tale medicale sunt perfect normale? Desigur, poti pune aceasta situatie si pe seama oboselii sau a ipohondrei, daca vrei, insa uneori acestea sunt semnele unei traume din alta existenta.


9. Semne de nastere

Acestea sunt unele dintre cele mai fascinate “dovezi” ale unor existente trecute. Multi dintre cei care sustin ca isi amintesc de alte vieti povestesc despre cum au murit in perioada respectiva si cum semnele din nastere raman pe trupurile lor in viata actuala exact in locul ranii cauzatoare de moarte.


10. Atacuri de panica bizare

In situatii de stres, se poate declansa aceasta reactie absolut normala. Insa adeptii credintei in reincarnare spun ca oamenii care au atacuri de panica in situatii absolut normale trec de fapt o punte de legatura intre aceasta existenta si o alta din trecutul lor. Pot ajunge de exemplu intr-un loc in care in alta viata au suferit o tragedie sau un eveniment traumatic si astfel spiritul lor rezoneaza cu energia reziduala, declansand un atac de panica.

Sursa: www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu