marți, 26 noiembrie 2013

Numerologie: Semnificatia numerelor in anul 2014 pentru fiecare luna

Calcul numerologic pentru 2014

Cu un calcul simplu, poti afla care este vibratia energetica a fiecarei luni din anul care urmeaza. Poti determina astfel care sunt efectele Universului asupra ta si ce masuri trebuie sa iei pentru a te adapta la situatiile ivite. Numarul corespunzator anului 2014 este 7 (2+0+1+4) la care se adauga numarul fiecarei luni in parte, spre exemplu decembrie: 7+1+2=10=>1+0=1.

Numarul 1

Luni corespunzatoare din 2014: Decembrie, Martie
Aceste doua luni vor sta sub semnul redescoperirii spirituale. Sunt momente potrivite pentru analiza interioara si pentru gasirea echilibrului. De asemenea, in martie si decembrie vom avea ocazia sa reluam legatura cu oameni dragi pe care i-am lasat undeva in spate, in trecut.
Relatiile de familie se vor imbunatati simtitor in aceste perioade si conflictele se vor stinge cu usurinta. Vor fi momente pline de activitati care necesita multa energie si putere de munca.

numerologie

foto shutterstock numere pe fundal negru

Numarul 2

Luna corespunzatoare: Aprilie
In aprilie 2014, cei mai multi dintre noi vor finaliza traseul initiatic pe care l-au inceput in 2005, atunci cand luna avea aceeasi vibratie numerologica. De asemenea, oricat de dureros ar fi, este momentul sa punem capat anumitor legaturi sentimentale care se dovedesc a fi foarte nocive.
Intr-un fel, aprilie este momentul unui nou inceput, mai liber, mai senin si mai curat. Vom fi nevoiti sa luam decizii radicale si sa ne asumam responsabilitatea propriilor convingeri.

Numarul 3

Luna corespunzatoare: Mai
Este o luna foarte activa, plina de energie pozitiva. Un tonus bun este foarte important in mai pentru ca se anunta numeroase calatorii, o parte dintre ele chiar peste granita.


Acestea vor aduce beneficii atat pe plan material cat si sufletesc, cu atat mai mult cu cat pe durata acestor deplasari, cei mai norocosi dintre noi pot avea ocazia sa isi intalneasca jumatatea. De asemenea, parteneriatele formate in mai au mari sanse de reusita in ceea ce priveste partea financiara.


Numarul 4

Luna corespunzatoare: Iunie
Acum este cel mai bun moment din an pentru planurile de viitor. Cei mai multi dintre noi vor acorda mai multa atentie perspectivelor si vor reflecta asupra schimbarilor prin care au trecut. Vom stabili legaturi noi cu persoane interesante si creative de la care vom avea multe lucruri de invatat.
Cel mai mare succes il vor avea cei care stiu cum sa puna in practica toate cunostintele acumulate. Iunie este luna comunicarii si a analizezi obiective si concrete.


Numarul 5

Luna corespunzatoare: Iulie
A doua luna a verii vine cu un aer foarte creativ si plin de inspiratie. De aceea, este luna in care marile proiecte profesionale pot avea succes. Parteneriatele de asemenea sunt favorizate si poti reusi in tot ce ti-ai propus daca accepti sa lucrezi alaturi de colegii tai.

Vom invata toti sa socializam mai mult si sa fim mai deschisi cu cei din jurul nostru. De asemenea, poate aparea ocazia sa innodam prietenii noi sau sa reluam legatura cu oameni din trecut.


Numarul 6

Luna corespunzatoare: August
6 este numarul muncii sustinute si a eforturilor majore. Desi in general, toata lumea este cu gandul la vacanta, august 2014 va fi o luna aparte. Aceasta perioada va fi foarte aglomerata iar nivelul de stres va creste. De aceea, este nevoie de foarte multa atentie si de o prudenta sporita.
Accidentele pot fi mai dese, de aceea trebuie sa ne concentrem asupra sarcinilor pe care le avem de indeplinit si sa fim foarte atenti la starea de sanatate.

Numarul 7

Luna corespunzatoare: Septembrie
Prima luna de toamna va aduce un inceput pentru toata lumea. Cei mai multi dintre noi isi vor largi orizonturile si vor fi nevoiti sa faca niste alegeri care pot influenta parcursul vietii. De aceea, este nevoie de o judecata agera si o privire foarte obiectiva a situatiei per ansamblu.
Nu este momentul sa ne lasam influentati de sentimente ci sa mizam pe partea rationala a noastra. Cu putin curaj, cei care isi vor asuma riscuri mai mari vor avea doar de castigat.


Numarul 8

Luni corespunzatoare: Octombrie, Ianuarie
Cele doua luni stau sub semnul dragostei si a legaturilor de familie. Numarul 8 este simbolul infinitului, de aceea sunt doua luni minunate pentru ceremonii fastuoase de nunta. Cei care au o relatie stabila au sanse mari de fericire in casnicie daca fac marele pas in una dintre aceste doua luni.

De asemenea, cei singuri trebuie sa profite de aceste perioade benefice pentru ca au sansa sa isi intalneasca in sfarsit jumatatea.


Numarul 9

Luni corespunzatoare: Noiembrie, Februarie
Noiembrie si februarie sunt doua momente ideale pentru introspectie si pentru a ne cunoaste mai bine pe noi. Suntem mai inclinati catre meditatie decat in orice alt moment al anului. Este timpul sa ne facem ordine in ganduri si sa ne stabilim niste prioritati clare.
De asemenea, cei care au datorii de platit, materiale sau sufletesti, se pot achita de ele in cel mai onorabil mod.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu