marți, 26 noiembrie 2013

Copiii indigo - misterul sufletelor pure

Spiritele cu cea mai nobila misiune
Termenul a fost folosit prima data de Nancy Ann Tappe, in 1982. Intr-una dintre lucrarile sale, ea a definitivat un instrument complex de clasificare a oamenilor in functie de nuanta aurei acestora. 
Cei care au studiat fenomenul cred ca cele mai multe astfel de spirite s-au nascut in numar mare in ultima suta de ani, cu predilectie din anii ’70 pana la inceputurile lui 1990.

Acest lucru s-a intamplat pentru ca Pamantul trece prin Kali Yuga, a patra etapa a unui mare ciclu temporal. In aceasta perioada, oamenii s-au distantat cel mai mult in istorie de divinitate si incep sa uite de samburele dumnezeiesc din fiecare dintre noi.
copil indigo
foto DespositPhotos
Copiii indigo vin sa echilibreze aceasta situatie si sa pregateasca oamenii pentru intrarea in Satya Yuga, o perioada in care vom atinge desavarsirea spirituala. Prin intermediul spiritelor indigo, se va trezi intreaga constiinta divina a omenirii.

Copiii indigo sunt cele mai pure forme de existenta a spiritului intrupat. Aura lor are in totalitate aceasta culoare si nu au nicio datorie karmica de achitat. Termenul a pornit de la adeptii curentului New Age (Noua Era) si desemneaza acele persoane care au ca misiune deschiderea caii omenirii catre o treapta superioara a existentei.
Desi nu exista inca nicio dovada stiintifica a existentei lor, multi sunt cei care cred in acestia si in misiunea lor. Copiii indigo se nasc cu puterea de a vindeca boli sau de a alina suferinta fizica. Se spune despre ei ca au un IQ atat de mare incat devin uneori de neinteles. Cunosc viitorul si trecutul, fara ca cineva le vorbeasca despre asta, sunt foarte linistiti, prietenosi, iubitori si deschisi.
De asemenea, despre ei se crede ca dezvolta talente mult peste varsta copilariei. Invata de mici sa articuleze corect fraze complete, canta, danseaza, deseneaza, compun muzica si sunt genii in matematica.
Micutii cu o asemenea misiune pot fi impartiti in 4 categorii:

Umanistii sunt cei care au puterea sa mobilizeze masele de oameni, in special in actiunile de caritate.
Idealistii sunt mai putin deschisi catre oameni si nu au neaparat capacitate de conducatori. Au insa o inteligenta vie, patrunzatoare si sunt teoreticieni foarte buni. Cel mai clar semn al unui copil indigo idealist este faptul ca intelege de foarte mic anumite concept abstracte.

Artistii sunt cei care vadesc inclinatii catre frumos inca din primii ani de viata. Vor experimenta diverse forma de arta in copilarie iar cand devin adulti se vor perfectiona in una sau doua arii.
Stiutorii devolta un nivel de independenta ridicat inca de foarte mici. La cateva luni invata sa vorbeasca si sa mearga apoi refuza ajutorul. Cuvintele pe care le vor folosi cel mai des sunt “pot” si “vreau”.

Semnele unui copil indigo

 1. Au perceptii extrasenzoriale, de la telepatie la prestiinta
 2. Sunt independenti si invata foarte repede
 3. Au inclinatii catre arte si limbi straine
 4. Au un IQ mult peste medie
 5. Sunt foarte curiosi in ceea ce priveste spiritualitatea sau religia
 6. Sunt foarte iubitori dar fac uneori dificila aceasta iubire
 7. Sunt milosi atat cu oamenii cat si cu plantele sau animalele
 8. Personalitatea lor se contureaza din anii prunciei si este foarte puternica. Sunt determinati si mult mai independenti decat ceilalti copii.
 9. Au credinta nestramutata ca toate cele care ne inconjoara sunt vii
 10. Dovedesc uneori puseuri de bioenergie
 11. Povestesc cu naturalete intamplari pe care nu ar fi avut cum sa le traiasca dar sunt foarte siguri de acuratetea acestora
 12. Au o natura vesela, deschisa si prietenoasa chiar daca uneori sufera de probleme fizice sau psihice
 13. Isi aduc aminte foarte usor tot ce viseaza
 14. Sunt foarte receptivi la emotiile celor din jur si sunt foarte vulnerabili in fata energiilor negative
 15. Sunt foarte constienti de propria persoana si refuza sa faca anumite lucruri fara un motiv evident.
foto prima pagina shutterstock profil de copil in univers


Sursa: www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu