marți, 26 noiembrie 2013

WEEKENDUL CARE A TRECUT A FOST CEL MAI "SANGEROS" DIN ULTIMUL TIMP, OARE INTAMPLATOR? - MESAJ SFATUITOAREA


Mi-a atras atentia stirea, pe care o cuconita de la un canal de stiri o prezenta cu o voce foarte grava. Initial nu am dat importanta, dar in scurt timp mi-a venit raspunsul, de ce weekendul trecut a fost unul in care s-au petrecut foarte multe evenimente negative. 
Aceasta acutizare a conflictelor se datoreaza Activarii Portalului Aion. Cei care nu au reusit sa renunte la toate insusirile si trairile negative, se pot astepta la acutizarea acestora si exact asta s-a intamplat in acest weekend.
Energiile au fost atat de intense, incat cei care au reusit sa isi ridice nivelul vibrational, au beneficat de multitudinea de trairi si au experimentat niste updatatri foarte importante, iar ceilalti au avut manifestari dintre cele mai ciudate, unele terminandu-se cu violente intentionate sau accidentale. 
Fiecare ar trebui sa inteleaga ca este timpul sa isi doreasaca sa renunte la frici, la invidii si rautati si sa tinda din ce in ce mai mult catre iubire si pace. 
De acum incolo va conta foarte mult dorinta fiecaruia de a se ajuta singur. Pana acum, multi oameni avansati au incercat si de cele mai multe ori au reusit, sa ridice nivelul vibrational colectiv si sa preintampine sau cel putin sa scada in intensitate anumite evenimente nedorite, care ar fi trebuit sa se intample, gen razboaie, cutremure, calamitati. De acum incolo acest lucru nu va mai fi permis, iar cei care vor dori sa ramana sub influenta negativului, vor avea de suportat incercari din cele mai diferite. 
Ceilalti, datorita faptului ca au reusit sa isi invete lectiile de viata si au intrat fiecare pe drumul destinului propriu, isi vor pune viata in mainile Creatorului Divin, a Tatalui Ceresc si El le va darui ceea ce ei daruiesc, ceea ce ei merita sa primeasca. 
Pentru o perioada de timp care se va intinde pe parcursul a cativa ani, se vor intampla multe evenimente negative, dar in acelasi timp si multe miracole. 
E timpul ca fiecare sa decida de ce parte vrea sa se situeze.
Va recomand o carte deosebit de importanta, un ghid de transformare personala, pe care daca-l veti citi, viata voastra se va transforma si veti intelege ce aveti de facut si mai ales cum trebuie facut pentru a intra in comuniune cu destinul personal si cum sa iti ridici vibratia, pentru a permite iubirii, prosperitatii si pacii sa intre in viata voastra.

Cartea o gasiti tradusa si explicata la linkul de  ai jos. Descarcati-o si cititi-o si viata vi se va schimba!



Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si ingerii Lui sa ne calauzeasca pe drumul destinului personal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu